Rozbeh PC
Rozbeh PC
Chcem sa spitat v com by mohol byt problem. ide oto ze ked som zvysil frekvenciu CPU v BIOSE z povodnych 200 (1.8 GHz) na napr. 250 (2. nieco neviem presne. A ked som ho restartol zapinal sa na 3krat. Tak ze rozsvitili diody aj bolo pocut ako zacina vsetko bezat, ale zhasne vsetko sa vypne, a este 2krat to spravi, ale iba na 3krat sa nastartuje poriadne.

Re: Rozbeh PC
je mozne ze sa procak prehrieva a tak sa snazi vypnut...Krni73 napísal:Chcem sa spitat v com by mohol byt problem. ide oto ze ked som zvysil frekvenciu CPU v BIOSE z povodnych 200 (1.8 GHz) na napr. 250 (2. nieco neviem presne. A ked som ho restartol zapinal sa na 3krat. Tak ze rozsvitili diody aj bolo pocut ako zacina vsetko bezat, ale zhasne vsetko sa vypne, a este 2krat to spravi, ale iba na 3krat sa nastartuje poriadne.![]()
![]()
![]()
-
jjhacker
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
preco prehnal? ja ked som poskladal PC a zabehol, tak som FSB vytasil rovno z 200 na 300MHz, mierna uprava Vcore a SPD a CPU ide stabilne 24/7... neboj sa menit FSB vo vacsich krokoch ale prisposob tomu aj ostatne hodnoty... ak mas stock cooler, nemal by byt problem, ja ho mam tiez
... btw o aky cpu sa jedna?
-
Šu-Do
Redeemer
preco ?? pretoze ak si si nevsimol tak mu PC blbnejjhacker napísal:preco prehnal? ja ked som poskladal PC a zabehol, tak som FSB vytasil rovno z 200 na 300MHz, mierna uprava Vcore a SPD a CPU ide stabilne 24/7... neboj sa menit FSB vo vacsich krokoch ale prisposob tomu aj ostatne hodnoty... ak mas stock cooler, nemal by byt problem, ja ho mam tiez... btw o aky cpu sa jedna?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Čože to máš za PC?Krni73 napísal:Chcem sa spitat v com by mohol byt problem. ide oto ze ked som zvysil frekvenciu CPU v BIOSE z povodnych 200 (1.8 GHz) na napr. 250 (2. nieco neviem presne. A ked som ho restartol zapinal sa na 3krat. Tak ze rozsvitili diody aj bolo pocut ako zacina vsetko bezat, ale zhasne vsetko sa vypne, a este 2krat to spravi, ale iba na 3krat sa nastartuje poriadne.![]()
![]()
![]()
mam Intel Core 2 Duo E4300 1.80 GHz, 800 MHz FSB, 2MB L2 Cachefikus-kukis napísal:Čože to máš za PC?
-
GIGABYTE
King
Mrkni sa naKrni73 napísal:Chcem sa spitat v com by mohol byt problem. ide oto ze ked som zvysil frekvenciu CPU v BIOSE z povodnych 200 (1.8 GHz) na napr. 250 (2. nieco neviem presne. A ked som ho restartol zapinal sa na 3krat. Tak ze rozsvitili diody aj bolo pocut ako zacina vsetko bezat, ale zhasne vsetko sa vypne, a este 2krat to spravi, ale iba na 3krat sa nastartuje poriadne.![]()
![]()
![]()
Kód: Vybrať všetko
www.forum.zive.sk-
krija
VIP
kedze to vyzera na problem s MoBo a jej neschopnostou pretaktovat CPU, tak len dve veci: nic (ale moze pomoct flash biosu), alebo kupit inu MoBo.
ako to ide s dobrou MoBo, sa docitas napr. tu: http://xtreview.com/addcomment-id-946-v ... cking.html
ako to ide s dobrou MoBo, sa docitas napr. tu: http://xtreview.com/addcomment-id-946-v ... cking.html