Vyber koleji v Brne

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Vyber koleji v Brne

Príspevok od používateľa snake2 »

takze od noveho akad. roku nastupujem pravdepodobne na vysoku skolu do Brna ( FSI - apl. infisa a riadenie ) a mam taky mensi problemik s vyberom ubytovania ( koleje a menzy ). Mohli by ste mi niekto napisat , ze kde to asi tak fici najlepsie ? myslim tym aby to bolo LACNE :) a xcem aby som mal aj pristup na net ( skm.vutbr.cz som uz pozeral )

popripade ak tam ide este niekto , nech da vedet , mozeme sa stretnut na izbe ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Rok som byval tuto. Parada. Majitel je ustretovy, pekne byvanie za lacne peniaze a mas tam vsetko, co potrebujes. Rychly internet, pracku, posilovna. Proste super byvanie. Myslim, ze je to hned oproti tvojej skole. Do centra je to peso 15 min. Na elektricku 3 minuty. Na trolejbus minuta.
snake2
Medium Professional
Medium Professional

to vypada dost dobre , ale nefim ci sa to oplati za 3,5 t :/ , ale dik za infosku :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ako neviem, kolko si ochotny zaplatit, ale ak sa pre toto rozhodnes, budes spokojny. Len si pohni s rezervaciou, lebo je to skoro vzdy plne. :) Vela stastia a nemas zaco.
snake2
Medium Professional
Medium Professional

mate ine napady na byvanie ? lebo doteraz som sa rozhodoval kam pojdem na skolu ( nevedel som, ci mam ist do Brna ) , ale teraz som rozhodnuty , ale na kolejach uz vyprsala rezervacia , tak sa pytam , ci neviete o niecom ako privat ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

snake2 napísal:mate ine napady na byvanie ? lebo doteraz som sa rozhodoval kam pojdem na skolu ( nevedel som ist oci do Brna ) , ale teraz som rozhodnuty , ale na kolejach uz vyprsala rezervacia , tak sa pytam , ci neviete o niecom ako privat ...
Privatov je vela a cena ak chces byvat sam je dost vysoka. Oplati sa hladat v dvojici, trojici. Skus najst niekoho cez inzeraty.
snake2
Medium Professional
Medium Professional

p4ra napísal:Rok som byval tuto. Parada. Majitel je ustretovy, pekne byvanie za lacne peniaze a mas tam vsetko, co potrebujes. Rychly internet, pracku, posilovna. Proste super byvanie. Myslim, ze je to hned oproti tvojej skole. Do centra je to peso 15 min. Na elektricku 3 minuty. Na trolejbus minuta.
takze podal som si tam rezervaciu ( dufam , ze nie je zavezna , lebo mam este jednu ponuku - 2600 v 3 lozkovom ), este sa mosim rozhodnut , ale moc na vyber nemam :)
petulo18
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa petulo18 »

poradte, ja tiez idem tento rok na VUT do Brna a chcem tam ist aj s priatelkou ktora sa na skolu nedostala a tak tam bude pracovat... ale na ziadnej koleji nas nechcu takto spolu ubytovat a neviem co mam robit.... pls... poradte nieco... :cry:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

petulo18, ved si pozri to, co som pisal vyssie. Je to aj pre dvojice.
PAT
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PAT »

petulo18
Amateur
Amateur

p4ra napísal:petulo18, ved si pozri to, co som pisal vyssie. Je to aj pre dvojice.
:-( pozeral som to, ale je to uz obsadene, je tam akurat jedno lozko v trojlozkovej izbe... :cry:
petulo18
Amateur
Amateur

je to super stranka, len skoda, ze kazdy okrem jedneho inzeratu je rezervovany... :(
petulo18
Amateur
Amateur

kto mozete, pomozte mi nieco na ubytovanie v tom Brne najst... som uz z toho zufaly...
Napísať odpoveď