popripade ak tam ide este niekto , nech da vedet , mozeme sa stretnut na izbe
Vyber koleji v Brne
Vyber koleji v Brne
takze od noveho akad. roku nastupujem pravdepodobne na vysoku skolu do Brna ( FSI - apl. infisa a riadenie ) a mam taky mensi problemik s vyberom ubytovania ( koleje a menzy ). Mohli by ste mi niekto napisat , ze kde to asi tak fici najlepsie ? myslim tym aby to bolo LACNE
a xcem aby som mal aj pristup na net ( skm.vutbr.cz som uz pozeral )
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Rok som byval tuto. Parada. Majitel je ustretovy, pekne byvanie za lacne peniaze a mas tam vsetko, co potrebujes. Rychly internet, pracku, posilovna. Proste super byvanie. Myslim, ze je to hned oproti tvojej skole. Do centra je to peso 15 min. Na elektricku 3 minuty. Na trolejbus minuta.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Privatov je vela a cena ak chces byvat sam je dost vysoka. Oplati sa hladat v dvojici, trojici. Skus najst niekoho cez inzeraty.snake2 napísal:mate ine napady na byvanie ? lebo doteraz som sa rozhodoval kam pojdem na skolu ( nevedel som ist oci do Brna ) , ale teraz som rozhodnuty , ale na kolejach uz vyprsala rezervacia , tak sa pytam , ci neviete o niecom ako privat ...
takze podal som si tam rezervaciu ( dufam , ze nie je zavezna , lebo mam este jednu ponuku - 2600 v 3 lozkovom ), este sa mosim rozhodnut , ale moc na vyber nemamp4ra napísal:Rok som byval tuto. Parada. Majitel je ustretovy, pekne byvanie za lacne peniaze a mas tam vsetko, co potrebujes. Rychly internet, pracku, posilovna. Proste super byvanie. Myslim, ze je to hned oproti tvojej skole. Do centra je to peso 15 min. Na elektricku 3 minuty. Na trolejbus minuta.
je to super stranka, len skoda, ze kazdy okrem jedneho inzeratu je rezervovany...PAT napísal:http://www.studentreal.cz/