Cely rozhovor a den co sme stravili u mna pri DVDcku a naslednom kecani prebiehal akoby sme sa poznali uz roky, proste kamarati
Cize ked to zhrniem nic som si nepripravoval, boli sme dohodnuty ze u mna pozrieme piratov kararibiku a to je vstko
nj beremMonako2 napísal:Petoo vsak ma nezabije ked dam 100 korun na kvet alebo naco a aspon bude babenka stastnejsia
i ja sa onedlho asi stretnem s jednou kamaratkou ktoru poznam len cez ICQ tak uz ju mam brat ako kamaratku ? niejak sa na novo nepredstavovat brat vsetko tak ze sa poznamePetoo napísal:nj beremale vravim ja som k nej pristupoval (a bolo to vzajomne) tak, ze sa uz pozname a sme kamarati
neslo o to ze by ma zabila nejaka kvetinka
ja to zvyknem tak robiť že ako keby sme sa nepoznali .. síce vie o tebe toho dosť ale vôbec netuší či to je všetko pravda.. videla nejaké fotky čo si jej posielal.. ale tiež netuší či sú pravdivé a neupravené... takže ja to robím tak že normálne sa predstavím pusa sem a tam. že teší ma tirple no vlastne tomy....... a potm poviem konečne má tá fotka a písmenká aj hlas... a usmejem sa na nu auž je tam ten icebreaking za mnou a môžeme bez problému pokračovať dalejslavo120 napísal:i ja sa onedlho asi stretnem s jednou kamaratkou ktoru poznam len cez ICQ tak uz ju mam brat ako kamaratku ? niejak sa na novo nepredstavovat brat vsetko tak ze sa pozname
hmm ja som sa spraval tak, ze sme kamarati uz dlho a vravim, ona detto. ale kebyze k nej pridem s kvetinkou a poviem jej ze "ahoj, ja som peto, ale my sa uz vlastne pozname"slavo120 napísal:i ja sa onedlho asi stretnem s jednou kamaratkou ktoru poznam len cez ICQ tak uz ju mam brat ako kamaratku ? niejak sa na novo nepredstavovat brat vsetko tak ze sa pozname
bodaj by si mal pravdumidnight_man napísal:uz sa budete lucit a ty ani nebudes vediet ako rychlo to ubehlo
vezmi si to takto slavo keby to dievcanechcelo ist stebou tak nepojdeslavo120 napísal:bodaj by si mal pravdu..... haha som pozeral teraz Hitch (inac super film odporucam
) a tam bola jedna taka zaujimava myslienka .. "Ak si s tebou dievca vyjde tak sa nemas coho bat pretoze sa unuvala i ked nemusela a jedine co musis urobit je nepokaslat to
" alebo niejak tak to bolo ...celkom zaujimavy nazor na vec a v podstate pravdivy uz i len to ze dievca ide je dobry zaciatok a staci byt sam sebou aby sa to nepokaslalo (myslim to vseobecne ale plati to i na mna teraz ) .. normalne ma to aj povzbudilo ked sa na to pozriem z toho pohladu
haha to ano film to je super ... ktovie ci existuje niekto ako v tom filme taky randeolog by sa mi zisieltriple napísal:to je to ten naj the best film ktorý som kedy videl.. malo by sa to premenovať BIBLIA PRE CHLAPOV hehe..
na mňa si zabudol či čo?slavo120 napísal:haha to ano film to je super ... ktovie ci existuje niekto ako v tom filme taky randeolog by sa mi zisiel![]()
Je to normálnetriple napísal:Inac je to normalne ze este aj pri telefonate sa taz zakokcem ?.. ci to len ja som taky "odbornik"
Jasne tak ja mam take zmiesane pocity tesim sa chcem ju spoznat no i dost sa bojim a mam strach hlavne o seba aby to nebol niejaky velky trapas z mojej strany ... no a s tou triezvou hlavou heh to by sa mi veru zislo dajak si ju schladim alebo co bo ja vsetko tak hrozne prezivamerytrocyt napísal:Píšeš že sa tešíš. No to je super, a je to pochopiteľné. ALE, maj triezvu hlavu, lebo čím väčšie sú očakávania, tým väčšie sú prípadné sklamania.
Poďalšie, takto máš aj viac možností niečo pokaziť.
Takže?
Teš sa, ale maj stále chladnú hlavu.