par otazok ohladom prveho stretka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Petoo »

Ja ked som siel na taketo stretnutie, tak som s tou babou pisal cez ICQ asi mesiac a pol? :) Ked sme sa stretli tak ma ani nenapadlo cakat ze mi poda ruku, alebo jej doniest kvetinu, nic podobne, obaja sme to automaticky brali ze sa pozname, ze sme kamarati a taketo zoznamovanie mozme vypustit, comu som rad 8)

Cely rozhovor a den co sme stravili u mna pri DVDcku a naslednom kecani prebiehal akoby sme sa poznali uz roky, proste kamarati :D

Cize ked to zhrniem nic som si nepripravoval, boli sme dohodnuty ze u mna pozrieme piratov kararibiku a to je vstko :) ziadne vyumelkovane spravanie, proste sme sa normalne bavili, a som velmi rad ze sme aj cely den mali o com :lol: lol kebyze by nastalo trapne ticho by som asi umrel :samovrazda:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Petoo vsak ma nezabije ked dam 100 korun na kvet alebo naco a aspon bude babenka stastnejsia
slavo120
Professional
Professional

Re: re

Príspevok od používateľa slavo120 »

Monako2 napísal:Petoo vsak ma nezabije ked dam 100 korun na kvet alebo naco a aspon bude babenka stastnejsia
drobnost potesi a ked ta to nezabije tak aky problem nie :wink:
Petoo
Star
Star

Monako2 napísal:Petoo vsak ma nezabije ked dam 100 korun na kvet alebo naco a aspon bude babenka stastnejsia
nj berem :) ale vravim ja som k nej pristupoval (a bolo to vzajomne) tak, ze sa uz pozname a sme kamarati :) neslo o to ze by ma zabila nejaka kvetinka :roll:
slavo120
Professional
Professional

Petoo napísal:nj berem :) ale vravim ja som k nej pristupoval (a bolo to vzajomne) tak, ze sa uz pozname a sme kamarati :) neslo o to ze by ma zabila nejaka kvetinka :roll:
i ja sa onedlho asi stretnem s jednou kamaratkou ktoru poznam len cez ICQ tak uz ju mam brat ako kamaratku ? niejak sa na novo nepredstavovat brat vsetko tak ze sa pozname
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

slavo120 napísal:i ja sa onedlho asi stretnem s jednou kamaratkou ktoru poznam len cez ICQ tak uz ju mam brat ako kamaratku ? niejak sa na novo nepredstavovat brat vsetko tak ze sa pozname
ja to zvyknem tak robiť že ako keby sme sa nepoznali .. síce vie o tebe toho dosť ale vôbec netuší či to je všetko pravda.. videla nejaké fotky čo si jej posielal.. ale tiež netuší či sú pravdivé a neupravené... takže ja to robím tak že normálne sa predstavím pusa sem a tam. že teší ma tirple no vlastne tomy....... a potm poviem konečne má tá fotka a písmenká aj hlas... a usmejem sa na nu auž je tam ten icebreaking za mnou a môžeme bez problému pokračovať dalej
Petoo
Star
Star

slavo120 napísal:i ja sa onedlho asi stretnem s jednou kamaratkou ktoru poznam len cez ICQ tak uz ju mam brat ako kamaratku ? niejak sa na novo nepredstavovat brat vsetko tak ze sa pozname
hmm ja som sa spraval tak, ze sme kamarati uz dlho a vravim, ona detto. ale kebyze k nej pridem s kvetinkou a poviem jej ze "ahoj, ja som peto, ale my sa uz vlastne pozname" :) tak si myslim ze by to nic nepokazilo. :wink: ale vravim, ja som to bral takto a vyslo mi to tak ako som si predstavoval :)

len jedna vec je ze pri prvom stretnuti podla mojho nazoru dost zavisi na tom, aky dojem u nej zanechas, cize treba sa milo usmievat uz pri "zoznameni sa/pozdraveni" a tak.. proste vystupovat prijemne, a hlavne spravat sa tak, ako ta pozna z ICQ. lebo ked je clovek na nete velky frajer, no v realnom zivote sa hambi povedat ahoj a sprava sa uplne inak, nema ktovieaku sancu...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Petoo napísal:ked je clovek na nete velky frajer, no v realnom zivote sa hambi povedat ahoj a sprava sa uplne inak, nema ktovieaku sancu...
a to nie co sa tyka len prvych stretnuti :wink:
Petoo
Star
Star

SRneC napísal:a to nie co sa tyka len prvych stretnuti :wink:
no jo, ale tak stretavame sa s tym dost casto asi vsetci...
slavo120
Professional
Professional

No tak i u mna sa vyskytla podobna situacia ako je v prvom prispevku ... tak spoznal som dievca cez net potom sme presli i na ICQ no a po niejakom case nam doslo ze sme si akosi sympaticky :oops: tak a uz zaciname planovat stretnutie (myslim ze to uz bude coskoro :) )no ona neni z mesta takze vlastne kedy to bude rozhodne ona aby jej to vyhovovovalo ja problem nemam ... tak jej tel. cislo uz mam vypytal som si ho cez net ... tak myslite ked ju stretnem jasne predstavim sa a teda kupit jej niejaku tu cokoladu alebo nieco pobozkat na lice alebo nie ?...temu som cital celu no su tu nazory typu ano i nie tak neviem co by bolo lepsie spravit .....ja som nervozny a to este ani neviem termin kedy sa stretneme :D , ale vazne sa mi paci heh tak drzte palce aby som to nezbabral bo ma trafi slak :samovrazda: ....... a tak aj rozmyslam ze o com s nou debatit zacat tak obycajne ako sa mas , ako sa dari a vlastne nechat to tak a cakat ako sa to bude vyvijat ,, alebo mat niejaku temu ci otazku i pripravenu ?...ked si spolu piseme tak nemam problem a väcsinou ta tema vzdy pride sama takze asi to tak necham i pri tom stretku nie :?:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

slavo120 napísal:ked si spolu piseme tak nemam problem a väcsinou ta tema vzdy pride sama takze asi to tak necham i pri tom stretku nie :?:
JOu .presne tak ako vravis....uz sa budete lucit a ty ani nebudes vediet ako rychlo to ubehlo ;)
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:uz sa budete lucit a ty ani nebudes vediet ako rychlo to ubehlo ;)
bodaj by si mal pravdu :) ..... haha som pozeral teraz Hitch (inac super film odporucam :wink: ) a tam bola jedna taka zaujimava myslienka .. "Ak si s tebou dievca vyjde tak sa nemas coho bat pretoze sa unuvala i ked nemusela a jedine co musis urobit je nepokaslat to :D " alebo niejak tak to bolo ...celkom zaujimavy nazor na vec a v podstate pravdivy uz i len to ze dievca ide je dobry zaciatok a staci byt sam sebou aby sa to nepokaslalo (myslim to vseobecne ale plati to i na mna teraz ) .. normalne ma to aj povzbudilo ked sa na to pozriem z toho pohladu :)
midnight_man
Guru
Guru

slavo120 napísal:bodaj by si mal pravdu :) ..... haha som pozeral teraz Hitch (inac super film odporucam :wink: ) a tam bola jedna taka zaujimava myslienka .. "Ak si s tebou dievca vyjde tak sa nemas coho bat pretoze sa unuvala i ked nemusela a jedine co musis urobit je nepokaslat to :D " alebo niejak tak to bolo ...celkom zaujimavy nazor na vec a v podstate pravdivy uz i len to ze dievca ide je dobry zaciatok a staci byt sam sebou aby sa to nepokaslalo (myslim to vseobecne ale plati to i na mna teraz ) .. normalne ma to aj povzbudilo ked sa na to pozriem z toho pohladu :)
vezmi si to takto slavo keby to dievcanechcelo ist stebou tak nepojde :) keby sa jej nechcelo nepojde...a tak..ale ona ide :) cize ma asi taku istu dilemu v hlave ako ty...aby to nepokaslala...a jedine co sa moze stat je ze bude hanbliva..kedze cez ICQ je kazdy "hrdina" a bude na tebe aby si to tam vsetko "ukeroval"
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

slavo ale nieze ti teraz stupne slava do hlavy ze "a pohoda sak ked uz ide von tak dako bude" ja som sa pytal kamaratky ze ci je to vyhra alebo dobre znamenie ked ide baba von s chalanom a ona ze to je uuplne mizive plus viac sa to odvinie ako bude to stretko vyzerat taze drzim palec;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:bodaj by si mal pravdu :) ..... haha som pozeral teraz Hitch (inac super film odporucam :wink: )
to je to ten naj the best film ktorý som kedy videl.. malo by sa to premenovať BIBLIA PRE CHLAPOV hehe..
slavo120
Professional
Professional

triple napísal:to je to ten naj the best film ktorý som kedy videl.. malo by sa to premenovať BIBLIA PRE CHLAPOV hehe..
haha to ano film to je super ... ktovie ci existuje niekto ako v tom filme taky randeolog by sa mi zisiel :D
.......no a k teme tak jasne drzim sa pri zemi heh ta ja som mozno az pod zemou sak ja si vobec neverim so mnou je to bieda ... ja sa len modlim aby to dobre dopadlo sak ja poton napisem co a ako bolo ... dufam ze sa nebudem musiet ist zahrabat pod zem po dalsom trapase :smt022

//edit ... waaaaa prave som s nou trochu pisal a stretneme sa dnes vecer boze jak mi lepi :D :never: ..... asi by som mal dostat jednu po papuli alebo co aby som sa spametal ... heh tak drzte palce ... vecer sa uvidi
A na druhu stranu ja mam adrenalin este len na to pomyslim to zas bude ked ju stretnem .. vzruso :D ...

//edit 2 ..... no tak som s nou teraz volal (to jest 13:30 ) tak sme trochu pokecali no a este neni iste teda ci to bude dnes ... heh a ten rozhovor tiez nebol uplne dokonaly :D tak sme sa rozpravali a ja jej hovorim : "No dufam ze to nebude niejaky trapas z mojej strany ked sa stretneme lebo teraz s tebou len volam a tras sa mi hlasie " ta sa zacala smiat a ja na to "hlas sa mi trasie " :D ta potom som uz i pomaly koncil ta ked to takto pojde ta dievca bude mat pri stretku zazitok :lol:

Inac je to normalne ze este aj pri telefonate sa taz zakokcem ? :D .. ci to len ja som taky "odbornik"
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

slavo120 napísal:haha to ano film to je super ... ktovie ci existuje niekto ako v tom filme taky randeolog by sa mi zisiel :D
na mňa si zabudol či čo? :D
Píšeš že sa tešíš. No to je super, a je to pochopiteľné. ALE, maj triezvu hlavu, lebo čím väčšie sú očakávania, tým väčšie sú prípadné sklamania.
Poďalšie, takto máš aj viac možností niečo pokaziť.
Takže?
Teš sa, ale maj stále chladnú hlavu.
triple napísal:Inac je to normalne ze este aj pri telefonate sa taz zakokcem ? :D .. ci to len ja som taky "odbornik"
Je to normálne :wink:
midnight_man
Guru
Guru

slavo120 napísal:Inac je to normalne ze este aj pri telefonate sa taz zakokcem ? :D .. ci to len ja som taky "odbornik"
hh mne sa tiez stava..ale neze zakokcem ale proste blby pocit :oops: radsej sa s nou porozpravam osobne hh..telefony nemam z duse rad ibe tie typu "Uz stojim pred dverami hybaj von" :D
slavo120
Professional
Professional

erytrocyt napísal:Píšeš že sa tešíš. No to je super, a je to pochopiteľné. ALE, maj triezvu hlavu, lebo čím väčšie sú očakávania, tým väčšie sú prípadné sklamania.
Poďalšie, takto máš aj viac možností niečo pokaziť.
Takže?
Teš sa, ale maj stále chladnú hlavu.
Jasne tak ja mam take zmiesane pocity tesim sa chcem ju spoznat no i dost sa bojim a mam strach hlavne o seba aby to nebol niejaky velky trapas z mojej strany ... no a s tou triezvou hlavou heh to by sa mi veru zislo dajak si ju schladim alebo co bo ja vsetko tak hrozne prezivam :D
To je i v jednej pesnicke celkom vystihuje ma to "Jeden pohlad ,sach mat .. jeden pohlad ,mam skrat ... jeden pohlad , stracam rozhlad aj odhad " cisto moj pripad uz neviem ci sa mam na tom smiat alebo plakat :D ...ale tak no ja to beriem tak z nadhladu zvikol som si
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Je to normálne :wink:
no no .. počkaj .. počkaj .. to som nepísal ja .. ja som iný skill .. sa mi vživote nestalo aby som sa zakoktal alebo zlakol ženskej.... skôr sa to stáva im pri mne..
skôr to patrilo slavovi že?
Napísať odpoveď