"Nočné šošovky" (vylepšia vám zrak počas noci)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

"Nočné šošovky" (vylepšia vám zrak počas noci)

Príspevok od používateľa will.i.am »

Dnes v TN o 17tej bol prispevok o sosovkach ktore sa daju do oka na noc, upravuju rohovku a posobia tak ako zubny strojcek... a v podstate vam vyliecia kratkozrakost. cena ma byt ako bezne sosovky. na googli som nic nenasiel. poculi ste o tom, myslim ze by to bolo skvelel a keby to bolo na trhu u nas, tak urcite to vyskusam...
co si o tom myslite??

//EDIT: Tu je ten sot: http://video.markiza.sk/?31337d=30.07.2 ... B%5D=20893
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

videla som spravy ako ty.:P myslim ze kym to dojde na slovensko tak si este pockame..a pochybujem ze cena sa bude rovnat norm.sosovkam.. :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak urcite si nasi milovani obchodnici budu chciet na tom poriadne namastit vrecka, tak ale tovar je to urcite lukrativny, isto by som o tom premylsla, kedze som kratkozraky. len ci je to fakt take zazracne a ci to tak funguje, lebo klasicke sosovky to byt nemozu, kedze na noc sa davat nemozu kvoli oku. uvidim, pockam co napise novy cas, aby som bol mudrejsi :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak to by bolo velmi dobre. Hned by som si to sla kupit. Ale myslim si, ze to koriguje len dioptrie, ktore nie su moc silne, pochybujem, ze moju -5,5 skoriguju nejake sosovky na noc :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Tak to by bolo velmi dobre. Hned by som si to sla kupit. Ale myslim si, ze to koriguje len dioptrie, ktore nie su moc silne, pochybujem, ze moju -5,5 skoriguju nejake sosovky na noc :wink:
mozno ano, ale len o trochu, mozno budes mat po tejto "kure" -3, a mozno je to len daky hoax aby nalakali ludi kupovat sosovky :roll: uvidime, mne by to aspon na jedno oko mohlo pomoct :D mam totiz -1,25 a -0,5 :smt036
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

tak take nieco by som si kupil hned ako by som mal na to peniaze, som tiez kratkozraky obe oci -1,5
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

heh, kym to dojde sem a ja tomu zacnem verit tak budem mat namiesto oci asi bielka z vajicok.

Moze to byt super vec, ak to funguje, lebo to znie dost sci-fi.

Nuz, co este nevymyslia ujovia.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:mozno ano, ale len o trochu, mozno budes mat po tejto "kure" -3, a mozno je to len daky hoax aby nalakali ludi kupovat sosovky :roll: uvidime, mne by to aspon na jedno oko mohlo pomoct :D mam totiz -1,25 a -0,5 :smt036
Takto som to myslela, ze to asi bude fungovat, kedze sa to prirovnavalo k nocnemu strojceku :). Cize tieto sosovky by boli uzitocne ludom do urciteho stupna dioptrie, co pre ludi ako som ja nepredstavuje ziadnu vyhru - mat -5,5 alebo 3, to je uplne jedno :). A neviete niekto nejaku stranku, kde sa da o tom zistit viac, ujo Googel nepomohol. :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A neviete? Sú to tvrdé alebo mäkké šošovky? :) Bo ja mám tvrdé na bežné nosenie a tie mi majú tiež korigovať oko.. :)

Inak to nočné nosenie si neviem predstaviť.. ;) či by som ráno šošovky nehľadal po celej izbe. Sa pamätám, keď som bol malý a nosil na noc strojček na zuby, neraz bol nezvestný aj dva dni, bo sme ho v posteli nevedeli nájsť.. :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

mna by skor zaujimalo ako je to vyriesene, kedze normalne sosovky sa nesmu nosit na noc, kvoli tomu aby si oko oddychlo, kamarat s nimi raz zaspal a rano vyzeral ako angorak :D
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Monako2 »

Eritrea napísal:videla som spravy ako ty.:P myslim ze kym to dojde na slovensko tak si este pockame..a pochybujem ze cena sa bude rovnat norm.sosovkam.. :?
mi sme neni ukrajina. by si sa velmi cudovala ako rychlo to ku nam pride. mam skusenosti z nemecka a poviem ti ze to iste je aj u nas. a napr. co je tam jeden diabetik (neni ziaden chudak jeho prijem je okolo 7000 e) tak ma presne ten isty pristroj a lieky ako toho co poznam na slovensku :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

kibo.. no veď sú aj také šošovky na nonstop nosenie.. myslím na týždeň alebo na mesiac.. :) jednorázovky.. :) a v nich sa aj spí.

//edit.. tak potom ani ja neviem, ale ja som bol stále v tom, že sa nechávajú nonstop.. :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ja sosovky nenosim tak neviem, ja som bol v tom, ze vydrzia sice mesiac, ale na noc sa davaju von, lebo kamarat prave nosil dake co mali vydrzat mesiac, ale na noc si ich daval vzdy von :)
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

mozu byt vyrobene z ineho materialu, uz aj teraz su niektore viac vlhke pre citlive oko a podla mna by mali byt velmi jemne.... ono kontaktne sa raz za cas v noci daju pretrpiet, ale ja ked sa vzdy zobudim mam dost cervene oci, niekedy az zapalene a stalo sa mi aj ze som si tym znicil sosovky...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:videla som spravy ako ty.:P myslim ze kym to dojde na slovensko tak si este pockame..a pochybujem ze cena sa bude rovnat norm.sosovkam.. :?
Tak ako sa uz spominalo, az taky dlhy cas to trvat asi nebude. A ta cena tak ked nejake 3 pary mesacnych sosoviek stoja nejakych 1000 tak aj keby jeden par tychto stal 1000 vzdy by sa to oplatilo, keby ze to fakt funguje...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:ja sosovky nenosim tak neviem, ja som bol v tom, ze vydrzia sice mesiac, ale na noc sa davaju von, lebo kamarat prave nosil dake co mali vydrzat mesiac, ale na noc si ich daval vzdy von :)
Ale dnes uz existuju urcite aj sosovky, ktore sa nosia nosntop, cize aj v noci. Su vyrobene z takeho materialu, aby to ociam nevadilo.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

este o tom nikto nic neviee???
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

will.i.am napísal:este o tom nikto nic neviee???
Ja som googlila ako o zivot a nic som nezistila :(. K ocnej idem az zaciatkom septembra, takze mozem sa popytat, ale je to dost neskoro...
Kubus
Novice
Novice

Príliš veľký business

Príspevok od používateľa Kubus »

Výrobcovia preferujú užívanie jednodenných šošoviek aby mali co najvačšie tržby a určite nedopustia aby im niekdo vyparil rybník.
Ak chcete ušetriť doporučujem internetove obchody. Na www.*******.sk sám nakupujem.
Pac a Pusu
Kubus
//erytrocyt: scenzurovaný link
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Napísať odpoveď