"Nočné šošovky" (vylepšia vám zrak počas noci)
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
"Nočné šošovky" (vylepšia vám zrak počas noci)
Dnes v TN o 17tej bol prispevok o sosovkach ktore sa daju do oka na noc, upravuju rohovku a posobia tak ako zubny strojcek... a v podstate vam vyliecia kratkozrakost. cena ma byt ako bezne sosovky. na googli som nic nenasiel. poculi ste o tom, myslim ze by to bolo skvelel a keby to bolo na trhu u nas, tak urcite to vyskusam...
co si o tom myslite??
//EDIT: Tu je ten sot: http://video.markiza.sk/?31337d=30.07.2 ... B%5D=20893
co si o tom myslite??
//EDIT: Tu je ten sot: http://video.markiza.sk/?31337d=30.07.2 ... B%5D=20893
-
Kibo
Hardcore addict
tak urcite si nasi milovani obchodnici budu chciet na tom poriadne namastit vrecka, tak ale tovar je to urcite lukrativny, isto by som o tom premylsla, kedze som kratkozraky. len ci je to fakt take zazracne a ci to tak funguje, lebo klasicke sosovky to byt nemozu, kedze na noc sa davat nemozu kvoli oku. uvidim, pockam co napise novy cas, aby som bol mudrejsi 
-
Kibo
Hardcore addict
mozno ano, ale len o trochu, mozno budes mat po tejto "kure" -3, a mozno je to len daky hoax aby nalakali ludi kupovat sosovkybolek napísal:Tak to by bolo velmi dobre. Hned by som si to sla kupit. Ale myslim si, ze to koriguje len dioptrie, ktore nie su moc silne, pochybujem, ze moju -5,5 skoriguju nejake sosovky na noc
-
bolek
Guru
Takto som to myslela, ze to asi bude fungovat, kedze sa to prirovnavalo k nocnemu strojcekuKibo napísal:mozno ano, ale len o trochu, mozno budes mat po tejto "kure" -3, a mozno je to len daky hoax aby nalakali ludi kupovat sosovkyuvidime, mne by to aspon na jedno oko mohlo pomoct
mam totiz -1,25 a -0,5
A neviete? Sú to tvrdé alebo mäkké šošovky?
Bo ja mám tvrdé na bežné nosenie a tie mi majú tiež korigovať oko.. 
Inak to nočné nosenie si neviem predstaviť..
či by som ráno šošovky nehľadal po celej izbe. Sa pamätám, keď som bol malý a nosil na noc strojček na zuby, neraz bol nezvestný aj dva dni, bo sme ho v posteli nevedeli nájsť.. 
Inak to nočné nosenie si neviem predstaviť..
mi sme neni ukrajina. by si sa velmi cudovala ako rychlo to ku nam pride. mam skusenosti z nemecka a poviem ti ze to iste je aj u nas. a napr. co je tam jeden diabetik (neni ziaden chudak jeho prijem je okolo 7000 e) tak ma presne ten isty pristroj a lieky ako toho co poznam na slovenskuEritrea napísal:videla som spravy ako ty.myslim ze kym to dojde na slovensko tak si este pockame..a pochybujem ze cena sa bude rovnat norm.sosovkam..
-
will.i.am
Darca
Tak ako sa uz spominalo, az taky dlhy cas to trvat asi nebude. A ta cena tak ked nejake 3 pary mesacnych sosoviek stoja nejakych 1000 tak aj keby jeden par tychto stal 1000 vzdy by sa to oplatilo, keby ze to fakt funguje...Eritrea napísal:videla som spravy ako ty.myslim ze kym to dojde na slovensko tak si este pockame..a pochybujem ze cena sa bude rovnat norm.sosovkam..
-
bolek
Guru
Ale dnes uz existuju urcite aj sosovky, ktore sa nosia nosntop, cize aj v noci. Su vyrobene z takeho materialu, aby to ociam nevadilo.Kibo napísal:ja sosovky nenosim tak neviem, ja som bol v tom, ze vydrzia sice mesiac, ale na noc sa davaju von, lebo kamarat prave nosil dake co mali vydrzat mesiac, ale na noc si ich daval vzdy von
Príliš veľký business
Výrobcovia preferujú užívanie jednodenných šošoviek aby mali co najvačšie tržby a určite nedopustia aby im niekdo vyparil rybník.
Ak chcete ušetriť doporučujem internetove obchody. Na www.*******.sk sám nakupujem.
Pac a Pusu
Kubus
//erytrocyt: scenzurovaný link
Ak chcete ušetriť doporučujem internetove obchody. Na www.*******.sk sám nakupujem.
Pac a Pusu
Kubus
//erytrocyt: scenzurovaný link