A co toto : malemu chlapcovi spadla do hlbokej, uzkej rury pingpongova lopticka takze na nu nedociahne ako ju ma chlapec vybrat bez toho aby sa nezdeformovala ?
jur@s napísal:A co toto : malemu chlapcovi spadla do hlbokej, uzkej rury pingpongova lopticka takze na nu nedociahne ako ju ma chlapec vybrat bez toho aby sa nezdeformovala ?
skuste toto:ak spravne hodis bumerang tak sa k tebe vrati(asi ne ale sak verme ze hej ),ale ako mas hodit loptu aby sa k tebe vratila (ziadna stena tam neni ani nic podobne tak sa lopta nemoze odrazit)
Dnes sme si davali s kamaratom vselijake logicke hadanky, ale na tuto jednu som fakt nevedela odpovedat a kedze sme sa stavili a dnes vecer musim povedat na co som prisla, tak vas poprosim poradit
Dve babky idu po ceste a prostredna spadne. Ako to je mozne? (ze spadne prostredna, ked su dve)
Potom hodim aj dalsie, ale najprv skuste tuto
bolek napísal:Dnes sme si davali s kamaratom vselijake logicke hadanky, ale na tuto jednu som fakt nevedela odpovedat a kedze sme sa stavili a dnes vecer musim povedat na co som prisla, tak vas poprosim poradit
Dve babky idu po ceste a prostredna spadne. Ako to je mozne? (ze spadne prostredna, ked su dve)
Potom hodim aj dalsie, ale najprv skuste tuto
1. moznost: šli popri múre a tá medzi babkou a stenou (v strede) spadla.
2. možnost: Potkla sa o predlžovačku.
Thunderspeed:To by ale nebola prostredna. Jedine niekde na ceste prvej triedy alebo že by šla na električkovom páse zvyhnutom nad uroven alebo pod urovnen vozovky alebo inak oddeleny od vozovky, najmä obrumníkom