Slovensko údajne prispelo rodinam líbyjských detí

Diskusie na politické témy...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Slovensko údajne prispelo rodinam líbyjských detí

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Súhlasíte s týmto krokom, že sa naša krajina údajne podieľala na splatení výkupneho za bulharské sestričky a lekára :?:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaujimava kauza, sice ak urobili co urobili, tak by som ich nechal vo vazeni kde boli a ako by dopadli by bol ich osud. Ak vsak vlady a spol... zaplatili vykupenie, tak je to ich rozhodnutie a neda sa s tym nic robit, ale nech aspon zverejnia, ktora krajina akou sumou prispela na vykupne.
J.O.S.E
King
King

správa

hojko napísal:Zaujimava kauza, sice ak urobili co urobili, tak by som ich nechal vo vazeni kde boli a ako by dopadli by bol ich osud. Ak vsak vlady a spol... zaplatili vykupenie, tak je to ich rozhodnutie a neda sa s tym nic robit, ale nech aspon zverejnia, ktora krajina akou sumou prispela na vykupne.
Samozrejme že s tým nič neurobí nikto ale podľa mna sa peniaze mohli použiť lepšie a nevidím dôvod prečo poskytovať financie krajine, ktorá nam dlhuje okolo 40 milionov / súcitim s rodinami nakazených deti/, ale myslím si že aj na Slovensku sú rodiny ktoré nemajú čo do úst dať alebo trpia taktiež na nejaké choroby.
Uprednostnil by som keby sme najprv pomahali našim ľudom a až potom iným a navyše to neboli naše sestričky. :wink: :x
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

je mi tych sestriciek aj tych deti luto, ale co ma na celej tejto kauze zaraza je vec, ze boli uvazneni 8 rokov a teraz poslednych par tyzdnov narobili media velky humbuk a uz sa toho chytili politici.

Podla mna sme ali neprispeli, ved sa fico povedal ze sestricky su vinne :), tak preco by ich oslobodzoval
J.O.S.E
King
King

eMPiko napísal:je mi tych sestriciek aj tych deti luto, ale co ma na celej tejto kauze zaraza je vec, ze boli uvazneni 8 rokov a teraz poslednych par tyzdnov narobili media velky humbuk a uz sa toho chytili politici.

Podla mna sme ali neprispeli, ved sa fico povedal ze sestricky su vinne :), tak preco by ich oslobodzoval
No ja si skôr myslím, že naša krajina prispela, pretože na TA3 išla reportáž, kde nejaký líbyjský predstaviteľ čítal krajiny ktoré prispeli a Slovensko tam bolo a okrem Slovenska aj Česko, Bulharsko, Francúzsko ale to nie som istý či francúzi :?
navyše ten predstaviteľ hovoril niečo o tom, že zverejnia všetky tajné rokovanie o ich prepustení a aj sumy jednotlivých krajin. :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Slovensko údajne prispelo rodinam líbyjských detí

Príspevok od používateľa erytrocyt »

J.O.S.E napísal:Súhlasíte s týmto krokom, že sa naša krajina údajne podieľala na splatení výkupneho za bulharské sestričky a lekára :?:
Mam na to taký názor. Či sme prispeli alebo nie, je to prakticky jedno. Ak by peniaze nešli tam, kam by ich dali? Nikto nevie.
Tak tie peniaze šli na dobrú vec. Som rád, že sestričky a lekár sú už vo svojej domovine. O ich nevine nepochybujem, lekári nechodia na zahraničné misie a pod. za účelom infikovania detí.
Ak to pomohlo, a prispeli sme, je to len dobré. Toď môj názor.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

len ste zabudli ze o sestricky v tejto hre vobec neslo, boli len prostriedkom vydierania europy lybiou. a zjavne sa im to podarilo. to ci sme dali peniaze alebo nie je jedno
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

O nevine sestričiek a lekarov (lekara? ani sam neviem) nepochybujem. Libia je krajina s blbým vodcom a cele to bolo ako uz niekto povedal, iba vydieraním.
Inak to s tým dlhom-o to práve ide, cast toho "výkupného" bola zaplatená práve odpustením dlhom Líbii viacerými krajinami, okrem iného aj Slovenskom.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jo. U koho to máme dlhy? Zavreme Hojka, Tomaseho a masterminda do klece a budeme požadovať vyrovnanie dlhov. :respect:

-Nech už sa stalo, ako sa stalo, (nechcem povedať v tomto štáte) šlo už mnoho peňazí na ovela väčšie márnosti, ako toto. Začnime Mečiarom?
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

hmm kolko bol to vykupne? mozno by sa za to dal zaplatiti aj dalsi nalet na kadafiho, netvrdim ze by to sestrickam pomohlo (mozno aj hej) ale bol by to spravny krok, resp. za tie peniaze by sa s tade mozno dali dostaj ja nasilim, ale dnes uz tak svet nefunguje... hlavne europa tak nefuguje, treba si polozit otazku ci je to je na skodu alebo nie
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

suhlasim s J.O.S.E.-om podla mna je na slovensku tiez vela ludi v nudzi... takze to su podla mna zbytocne vyhodne peniaze, ktore sa mohli vyuzit pre Slovensko. Nemyslim zze by moji rodicia platili dane nato aby sme pomahali krajnam osmeho sveta.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Len rozdavajme peniaze kade tade. Ved na slovensku mlade rodiny nepotrebuju peniaze na zivot. A potom ze prispevok na dieta sa zvysuje od desat korun slovenskych :lol:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Pripada mi to uplne nepochopitelne, ze krajiny vobec zaplatili nejake peniaze. Nech zaplati Bulharsko ked ich chce naspat. To je nehoraznost, ze Libya si dovoli vydierat svet, za to jej tam mali poslat par rakiet a nie peniaze.
J.O.S.E
King
King

správa

Včera v televíznych novinach išla reportáž, v ktorej Kaddafiho syn hovoril o tom, že všetko spískali iba Francúzi a nikto iný vraj neprispel a navyše tie peniaze neboli rodinam vyplatené ako sa to prezentovalo prostredníctvom médií /neviem fakt čo je už na tom všetkom pravdy :roll: /
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nie je dobre verit mediam a roznym pochybnym vyhlaseniam.
Peniaze sa samozrejem nepouzili na to na co sa mali !
Ved protestovat proti vysej moci v hentakom state bude asi sebevrazda.
Napísať odpoveď