Slovensko údajne prispelo rodinam líbyjských detí
Slovensko údajne prispelo rodinam líbyjských detí
Súhlasíte s týmto krokom, že sa naša krajina údajne podieľala na splatení výkupneho za bulharské sestričky a lekára 
správa
Samozrejme že s tým nič neurobí nikto ale podľa mna sa peniaze mohli použiť lepšie a nevidím dôvod prečo poskytovať financie krajine, ktorá nam dlhuje okolo 40 milionov / súcitim s rodinami nakazených deti/, ale myslím si že aj na Slovensku sú rodiny ktoré nemajú čo do úst dať alebo trpia taktiež na nejaké choroby.hojko napísal:Zaujimava kauza, sice ak urobili co urobili, tak by som ich nechal vo vazeni kde boli a ako by dopadli by bol ich osud. Ak vsak vlady a spol... zaplatili vykupenie, tak je to ich rozhodnutie a neda sa s tym nic robit, ale nech aspon zverejnia, ktora krajina akou sumou prispela na vykupne.
Uprednostnil by som keby sme najprv pomahali našim ľudom a až potom iným a navyše to neboli naše sestričky.
je mi tych sestriciek aj tych deti luto, ale co ma na celej tejto kauze zaraza je vec, ze boli uvazneni 8 rokov a teraz poslednych par tyzdnov narobili media velky humbuk a uz sa toho chytili politici.
Podla mna sme ali neprispeli, ved sa fico povedal ze sestricky su vinne
, tak preco by ich oslobodzoval
Podla mna sme ali neprispeli, ved sa fico povedal ze sestricky su vinne
No ja si skôr myslím, že naša krajina prispela, pretože na TA3 išla reportáž, kde nejaký líbyjský predstaviteľ čítal krajiny ktoré prispeli a Slovensko tam bolo a okrem Slovenska aj Česko, Bulharsko, Francúzsko ale to nie som istý či francúzieMPiko napísal:je mi tych sestriciek aj tych deti luto, ale co ma na celej tejto kauze zaraza je vec, ze boli uvazneni 8 rokov a teraz poslednych par tyzdnov narobili media velky humbuk a uz sa toho chytili politici.
Podla mna sme ali neprispeli, ved sa fico povedal ze sestricky su vinne, tak preco by ich oslobodzoval
navyše ten predstaviteľ hovoril niečo o tom, že zverejnia všetky tajné rokovanie o ich prepustení a aj sumy jednotlivých krajin.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slovensko údajne prispelo rodinam líbyjských detí
Mam na to taký názor. Či sme prispeli alebo nie, je to prakticky jedno. Ak by peniaze nešli tam, kam by ich dali? Nikto nevie.J.O.S.E napísal:Súhlasíte s týmto krokom, že sa naša krajina údajne podieľala na splatení výkupneho za bulharské sestričky a lekára
Tak tie peniaze šli na dobrú vec. Som rád, že sestričky a lekár sú už vo svojej domovine. O ich nevine nepochybujem, lekári nechodia na zahraničné misie a pod. za účelom infikovania detí.
Ak to pomohlo, a prispeli sme, je to len dobré. Toď môj názor.
O nevine sestričiek a lekarov (lekara? ani sam neviem) nepochybujem. Libia je krajina s blbým vodcom a cele to bolo ako uz niekto povedal, iba vydieraním.
Inak to s tým dlhom-o to práve ide, cast toho "výkupného" bola zaplatená práve odpustením dlhom Líbii viacerými krajinami, okrem iného aj Slovenskom.
Inak to s tým dlhom-o to práve ide, cast toho "výkupného" bola zaplatená práve odpustením dlhom Líbii viacerými krajinami, okrem iného aj Slovenskom.
hmm kolko bol to vykupne? mozno by sa za to dal zaplatiti aj dalsi nalet na kadafiho, netvrdim ze by to sestrickam pomohlo (mozno aj hej) ale bol by to spravny krok, resp. za tie peniaze by sa s tade mozno dali dostaj ja nasilim, ale dnes uz tak svet nefunguje... hlavne europa tak nefuguje, treba si polozit otazku ci je to je na skodu alebo nie
správa
Včera v televíznych novinach išla reportáž, v ktorej Kaddafiho syn hovoril o tom, že všetko spískali iba Francúzi a nikto iný vraj neprispel a navyše tie peniaze neboli rodinam vyplatené ako sa to prezentovalo prostredníctvom médií /neviem fakt čo je už na tom všetkom pravdy
/