Ake nosite hodinky ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ake nosite hodinky ?

Klasické (s ručičkami)
18
26%
Digitálne
7
10%
Kombinácia obidvoch
6
9%
Smart
31
44%
Žiadne
8
11%

Celkom hlasov: 70

PaTrIcIuS
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

Obrázok
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ja mám ručičkové oceľové Casio so 14 karátovým zlatom. Fotku som na nete nenašiel takže máte smolu :P
Jo inak,názov hodiniek Casio u vietnamca ? No predsa Časio :hehe:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

zatial ziadne ale chcem niejake casio
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som mala od svojich asi 8 rokoch Casio hodinky s takym ruzovym remienkom, ktory casom odisiel, tak som ho menila za biely kozeny, pretoze hodinky fungovali (aj funguju :) ), stale dalej. Ale teraz mi dosla baterka a nejako som pozabudla ju vymenit, az som si uplne odvykla od nosenia hodiniek - ved mobil to isti :wink:. Z poslednej dovolenky som si vsak priniesli rucickove, s bielym reminekom (zase :D )...no viac - menej vyuzitie je skor ozdobne ako prakticke :oops:
hmmh
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hmmh »

Jee, tak putavo si to napisala, az v tom bola detektivna zapletka. :)
Hovorim si, ako ze to skonci a nakoniec to vyhral ten najsilnejsi, cize mobil. Dokonca som v tom vycitil aj romantiku, ako nejaka vec sa stava sucastou nasho zivota a potom ked zanikne, zostanu na nu spomienky. Ale co ak sa vrati? :wink:
Moj vztah z hodinkami nebol zrovna veseli. Ako dieta som nosil digitalne so siedmimi melodiami na budenie. V skole sme superili komu hraju najlepsie a silno a mne hrali najsilnejsie, ze prehlusili vsetky ostatne. Dokonca som si nastavil budik na poludnie, aby ked sa necakane rozvucia, ostatni boli z toho sokovani. A to sa mi stalo osudnym. Raz na kupku som ich nechal v taske a isiel do bazena. Ked som sa vratil, hodinky nikde. Bolo prave par minut po dvanastej, takze dobre znejuci budik uputal niekoho pozornost a boli fuc. Dva dni som plakal ako som bol do nich zamilovany.
Neskor som dostal do daru rucickove quartz na baterky, mali pozlateny remienok a tiez som si ich zamiloval, lebo isli presne, nikdy som nemusel ani sekundu opravit. Ked dosla baterka, ako inac, moj milacik mi chybal a tak som isiel do hodinarstva, nech mi ju odbornici vymenia. Vsak pre mojho milacika to najlepsie. No ako som sa vratil domou, tak hodinky nikde. Rozmyslam, vsak som si ich dal na ruku, tak ako mohli zmiznut bez toho aby som si to vsimol. Asi som ich zle na ruku primontoval a niekde mi upadli, mozno. No je to zahada, doteraz nevyriesena a ja stale dufam, ze hodinky, ktore ma opustili, sa raz vratia. Ine som uz nemal a tiez pouzivam iba mobil a mavam taky zly pocit z nevery, ze ak sa raz vratia a ja ich odmietnem, lebo z toho dlheho cakania sa zamilujem do mobilu. Este ze mam fotku, dal som ju na nocny stolik a kazdy vecer mi tie hodinky pripomina, aby som vedel, ktore su moja laska... :wink:
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

ziadne, ako uz niektory spomenuli aj mne by to vadilo na ruke. Dnes je to uz skor vecou imagu a prestize ako casu. Ten si vzdy zistujem z mobilu
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

vojtk napísal:Dnes je to uz skor vecou imagu a prestize ako casu. Ten si vzdy zistujem z mobilu
presne ;-) aj ja pouzivam mobil, ale tato tema mi vnukla napad kupit si nejake "lacnejsie" hodinky (vzhladom k tomu, ze su aj za pol miliona eur, tak naozaj lacnejsie :D)...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja mám teraz nové hodinky Betty Barclay, s ktorými som celkom spokojná - sú pekné, kvalitné a presné. A to je dôležité :)
tu sú
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

hmmh napísal: Este ze mam fotku, dal som ju na nocny stolik a kazdy vecer mi tie hodinky pripomina, aby som vedel, ktore su moja laska... :wink:
ach ty uchylak... mam klasicke obycajne quartzky a som spokojny. sklicko je uz sice riadne doskriabane ale keby boli drahsie tak by ma to aj mrzelo a takto ich mozem pouzivat ako chcem, popadat mozu na zem. hocico. idu.
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

Ja mam rucickove hodinky zn. tissot. To bol darcek ku promocii a ked som sa dozvedel, kolko stali tak ma skoro trafil slak. 15000 sk Ukazuju cas, datum a su tam este stopky
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Vadia my hodinky na ruke..radsej sa pozriem na mobil :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

teraz nemam ziadne , ale nosil som take kde boli aj digitalky aj rucickove
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

nosila som kratko,ale aj ked som mala na ruke tha som sa pytala kamosky kolko je hodin,thake zbytcne u mna...mam telefooonik :D
mobiloman
Light Star
Light Star

boli niesu mozno budu

Príspevok od používateľa mobiloman »

Ja som mal digitalne, potom ked som ich rozbil, co nebolo lahke lebo boli dost odolne :D tak som mal uz iba mabil a tak to je aj dodnes, mozno kupim nejake kovove rucickove pre image ale inak by mi uz asi vadili na ruke...
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sony Ericsson K610i :lol:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

podobne :lol: mam sice hodinky ktore som dostal od stareho otca ale su my ešte velke :lol: a je to chronometer quartz
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Diamantove Morellato. Dostal som ich od rodicov a brata na narodeniny tento rok.
Maros.14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros.14 »

ziadne :D
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Styphnos napísal:Ja mam rucickove hodinky zn. tissot. To bol darcek ku promocii a ked som sa dozvedel, kolko stali tak ma skoro trafil slak. 15000 sk Ukazuju cas, datum a su tam este stopky
moj oco ma tiez tissotky , ale on ma limitovanu ediciu sidney 2000 z olimpiady. uz mu drzia dobrych 7 rokova ziaden problem
Napísať odpoveď