Kuklaci na stadionoch.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Kuklaci na stadionoch.
k tejto teme ma inspiroval tento clanok http://hargas.blog.sme.sk/c/106025/Kukl ... enach.html
co si o tom myslite? prehana? ma pravdu? na futbal nechodim, pretoze ma slovenska megaliga netaha a na druhej strane ak nedostanem na *icu od chuliganov tak to radi spravia tito "policajti". mate s tym nejake osobne skusenosti alebo boli ste na tom zapase?
ak tu uz tato tema je tak sorry a lock
co si o tom myslite? prehana? ma pravdu? na futbal nechodim, pretoze ma slovenska megaliga netaha a na druhej strane ak nedostanem na *icu od chuliganov tak to radi spravia tito "policajti". mate s tym nejake osobne skusenosti alebo boli ste na tom zapase?
ak tu uz tato tema je tak sorry a lock
-
Vigor
King
Nie neprehana, stava sa to, stava sa to casto. Je to chore, neni to normalne, je to liecenie si komplexov, ukazovanie sily...ved mlatit zeny a deti to je predsa velmi chlapske. A media? Media o nicom nevedia, ten kameraman v clanku hovori za vsetko. Je mi z toho zle, sam som fanusik Trnavy a tiez som uz dostal len tak zo srandy, lebo policajtovi sa chcelo. A co je najsmutnejsie, ze sotva sa s tym nieco urobi.
bohuzial bezna zalezitost. pomaly zacinam mat pocit, ze Slovensko sa stava policajnym statom. toto nie je normalne. a ked sa k tomu este pridaju bitky medzi slovan hooligans a hooligans spartaku, tak slovo futbal straca svoj vyznam. vid hesla ako "futbal je len zamienka!". v dnesnej dobe je futbalovy zapas viac adrenalinovy pre divakov ako pre samotnych hracov. rodinny vylet na stadion sa moze skoncit v nemocnici.
A.C.A.B.
A.C.A.B.
Hm, na jednej strane chapem fanusikov, na druhej rozumiem policajtom. Proste prevencia. Keby policajti stali a cumeli "do blba", nasli by sa individua, co by zacalli robit zlotu a strhli by dav. Co si budeme hovorit, vacsina "ultra footbal fans" ci spartaka, slovana, ci Nitry nechodi na futbal koli futbalu. Takto im aspon ukazali, ze akekolvek pokusy o "divadlo" su marne. Suhlasim s tym. A bol pokoj...
-
Vigor
King
kinjeril tak chod robit policajta, mozno tam niekomu zmlatis frajerku...a co ked nic nerobi, ved prevencia ak by nahodou. Pre lepsie predstavu, oni tam kopali dievca co lezalo na zemi, velmi sa na tom smiali a ked sa jedna dalsia holka spytala,ze preco tak dostala tiez...prevencia? Policajti su tam a maju stat a cumet a zasiahnut az ked sa nieco stane. Inak to skonci tak ako v sobotu v Nitre. Myslis si, ze tie zeny a deti co prisli domov s ranami od obuskov tam tych policajtov provokovali? Urcite nie. Ak by si cital vyssie co som pisal, tak ja som uz tiez dostal od policajtov na futbale a nikdy, opakujem nikdy som nic zle na tom stadioone nerobil. Cize nechapem ako si mohol napisat taku blbost aku si napisal, ze sak bite ich aj ked nic nerobia, co ak by daco robit chceli...policia je od toho aby potom zasiahla. A potom ma vytiahnut z davu tych co tie problemy robia a riesit to s nimi, proti tomu nic nemam a s tym suhlasim, prto sa aj tesim az sa na tento ucel na nasom stadione zavedu kamery. Ale kolektivna vina, to je chore. A presne to praktizuju kuklaci na stadionoch.
P.S.predpokladam, ze nemas ziadnu osobnu skusenost s futbalovym vyjazdom, tym nemyslim pocet 5 a pol cloveka ale vyjazd kde je viac ako 500 ludi. Tam sa nedaju ukontroloovat vsetci...a presne tych co sa ukontrolovat nedaju maju policajti sledovat.
P.S.2..vacsina ultra fans? V Nitre bolo asi 2000 Trnavakov..podla Tvojej teorie tam islo 2000 ludi robit problemy....prosim Ta. Navyse, medzi ultra fans a chuliganmi je velky rozdiel. Ultras fans spievaju cez zapas, chodia von, robia choreografie...chuligani su ti co robia bordel, chodia sa bit pod zamienkou futbalu a podobne. A tych...tak tych tam najdes sotva 50.
P.S.predpokladam, ze nemas ziadnu osobnu skusenost s futbalovym vyjazdom, tym nemyslim pocet 5 a pol cloveka ale vyjazd kde je viac ako 500 ludi. Tam sa nedaju ukontroloovat vsetci...a presne tych co sa ukontrolovat nedaju maju policajti sledovat.
P.S.2..vacsina ultra fans? V Nitre bolo asi 2000 Trnavakov..podla Tvojej teorie tam islo 2000 ludi robit problemy....prosim Ta. Navyse, medzi ultra fans a chuliganmi je velky rozdiel. Ultras fans spievaju cez zapas, chodia von, robia choreografie...chuligani su ti co robia bordel, chodia sa bit pod zamienkou futbalu a podobne. A tych...tak tych tam najdes sotva 50.
staci ist na stadion v cervenom (alebo v belasom
) a hned ta zaradia medzi medzi hooligans a dostanes tak ci tak. vysvetluj kuklacovi, ze si si prisiel pozriet zapas a chces si dat pivo a parky a vychutnat pohodu... sotva
no a tie kamery... no je to naivne si mysliet, ze sa nieco zmeni. mozno to nebude az taky extrem, ale stale dostanu obuskom aj normalni fanusikovia. co sa tyka policie, tak tam sa spravodlivosti nedopatras. stale plati a bude platit, ze flojdi mozu vsetko. zial je to tak
-
Vigor
King
kinjreil ide o to, ze poriadok bol...kym nenastupili kuklaci..uz chapes ten rozdiel o ktorom vravim? Niekedy su tie zasahy adekvatne...ale tento zasah mal od takeho daleko. Bol to pokojny zapas, no ked skoncil, pri vypustani ludi zo sektora tam nabehli kuklaci a zacali mlatiti vsetkych..ziadne vynimky.
A ja som zase zazil Nitru v Trnave, ako na Trojicnom namesti hadzali po ludoch dlozobne kocky..a co mal som poslat kuklacov na kazdeho Nitrana, ktoreho uvidim len preto, ze je Nitran, ale len na tych, co robili bordel?
A ja som zase zazil Nitru v Trnave, ako na Trojicnom namesti hadzali po ludoch dlozobne kocky..a co mal som poslat kuklacov na kazdeho Nitrana, ktoreho uvidim len preto, ze je Nitran, ale len na tych, co robili bordel?
-
Vigor
King
Zeby sme sa uz konecne pohli? Ano kuklacov na dementov a je jedno z akeho mesta. Lenze ked je v sektore cez tisic ludi, tak nebudem mlatit vsetkych ale hadam len tych dementov co robia problemy. A ak zrovna problemy nerobia, tak budem ako policajt stat a pozerat sa na priebeh a cakat, kym nejake problemy budu. Chapes? A ak pocas celeho zapasu problemy nie su, a chudatko policajt je sklamany ze si neudrel a pritom sa na to tak tesil, tak predsa nie je normalne aby zacal mlatiti vsekto doradu, vratane deti a zien. S tymto ja nesuhlasim.
-
Vigor
King
Ja chapem, len som si v duchu nechcel pripustit moznost, ze naozaj podporujes to, aby mlatili vsetkych aj ked nic nerobia. Co by si robil, ak by Ti priatelku zmlatil na futbale policajt, aj ked by s apocs celeho zapasu nic nedialo? Ale zmlatili by ju preto, lebo by bola sucastou davu, ktory mohol nieco spravit, no neurobil. Chapes vobec aspon trosku, aky je to primitivny system, ktoreho sa tu zastavas? Mam Ta zmlatiti len kvoli tomu, ze by si mohol nieco spravit? Pricom fakt, ze nic nespravis je uplne nepodstatny podla Teba?
P.S. ohanas sa tu neviem akymi situaciam ked policajti stali..uvedom si jedno. Ak sa fanusikovske tabory mlatia, robia to mimo stadiona, cize incidenty ktore sa udiali tam medzi chuliganmi(tmi co sa chodia bit pod zamienkou futbalu) nemaju s tym, ze policajti mlatia nevinnych ludi na tribunach nic spolocne. Ja berem, ak zasiahnu proti dvom 100 clennym skuponam ktore sa idu mlatiti. No na tribunach sa toho na Slovensku nestalo, tam robia bordel par ludi a o tyych sa ma policia postarat, nie mlatiti vsetkych, nie zvolit rovnaky postup ako pri tych dvoch 100 clennych skuponach chuliganov. Uz chapes neadekvatnost toho zasahu?
P.S. ohanas sa tu neviem akymi situaciam ked policajti stali..uvedom si jedno. Ak sa fanusikovske tabory mlatia, robia to mimo stadiona, cize incidenty ktore sa udiali tam medzi chuliganmi(tmi co sa chodia bit pod zamienkou futbalu) nemaju s tym, ze policajti mlatia nevinnych ludi na tribunach nic spolocne. Ja berem, ak zasiahnu proti dvom 100 clennym skuponam ktore sa idu mlatiti. No na tribunach sa toho na Slovensku nestalo, tam robia bordel par ludi a o tyych sa ma policia postarat, nie mlatiti vsetkych, nie zvolit rovnaky postup ako pri tych dvoch 100 clennych skuponach chuliganov. Uz chapes neadekvatnost toho zasahu?
-
Vigor
King
Naozaj necitas alebo nechces vidiet to co Ti pisem? Tam poriadok bol pocas celeho zapasu. Nebola absolutne ziadna potreba ho dajako dosahovat.
V podstate podporujes teoriu policajtov "Ak je pokoj, tak vsetkych zmlatme a potom si ten pokoj co bol predtym pripisme na svoj ucet." je to chore a Ty to podporujes, sice som tu toho od Teba precital dost a mal som o Tebe velmi dobru mienku, toto co tu obhajujes mi pride naozaj chore. A skratka uz sa mi to nechce rozoberat, myslim, ze som tu toho napisal uz dost. Ktovie, ci sa ludia postavia za moje ci Tvoje nazory.
V podstate podporujes teoriu policajtov "Ak je pokoj, tak vsetkych zmlatme a potom si ten pokoj co bol predtym pripisme na svoj ucet." je to chore a Ty to podporujes, sice som tu toho od Teba precital dost a mal som o Tebe velmi dobru mienku, toto co tu obhajujes mi pride naozaj chore. A skratka uz sa mi to nechce rozoberat, myslim, ze som tu toho napisal uz dost. Ktovie, ci sa ludia postavia za moje ci Tvoje nazory.
-
Vigor
King
Sakra, ked vyjdem na ulicu tak je pokoj. Tak mam dakoho zmlatit, lebo podla Teba pokoj vzdy znamena, ze onedlho budu problemy...dobre uz koncim. Len to co pises sa mi zda nepochopitelne.
Aha Trnavaci...povedz rovno ze si zaujaty, vela mi tym toho povies. Si jeden z mnoha zakomplexovanych ludi, ze mlatme Trnavakov, ved su Trnavaci, a co ked nic nerobia. Gratulujem, podla mna si tym padom skatulkujuci kreten. A koncim uz s Tebou.
Aha Trnavaci...povedz rovno ze si zaujaty, vela mi tym toho povies. Si jeden z mnoha zakomplexovanych ludi, ze mlatme Trnavakov, ved su Trnavaci, a co ked nic nerobia. Gratulujem, podla mna si tym padom skatulkujuci kreten. A koncim uz s Tebou.
Ty si padol z jahody?
Toho skatulkujuceho kretena si laskavo odpust, ok? Nie som zaujaty voci trnavakom. Alebo inak povedane, som tak isto, ako proti slovanistom a aj nitrianskym "ultra-kreten" fans. A to ze nemam trnavakov (fanusikov) rad, to je pochopitelne. Nik tu nikdy nerobil vacsi bordel ako trnavaci.
Njn, tak si konci... lol.
Toho skatulkujuceho kretena si laskavo odpust, ok? Nie som zaujaty voci trnavakom. Alebo inak povedane, som tak isto, ako proti slovanistom a aj nitrianskym "ultra-kreten" fans. A to ze nemam trnavakov (fanusikov) rad, to je pochopitelne. Nik tu nikdy nerobil vacsi bordel ako trnavaci.
Njn, tak si konci... lol.
-
vendo
Guru
nooo tak nastastie som osobne od policajta este nedostal (mam rychle nohy
) ale napr aj naposledy na zapase Zilina-Dudelange jeden fanusik sice vyhodil pivo na hrisko no oni ho zobrali vyklbili mu rameno (urcite nechtiac.....) a zmlatili ho jak zida
fakt nevidim v tom zmysel a s prevenciou chodte viete kam, kym sa netrhaju stolicky a nehadzu na ihrisko tak skoro neni dovod zasahovat zo strany policajtov