Brigada na leto - Slovensko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JumperAL »

agenturi nie su ziadne najlepsie lebo okradaju o cash za vela roboty....
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

JumperAL napísal:agenturi nie su ziadne najlepsie lebo okradaju o cash za vela roboty....
ale daju sa trafit dobre brigadicky, ale clovek musi mat stastie.
mne ako VS studentovi najlepsie pomohlo zverejnit zivotopis na profesia.sk. Ta potom pekne pozvu na pohovor ked mas pekne "cv", ale je tam aj vela brigad bez pohovoru... takze treba len hladat a pisat,posielat,otravovat...
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Agentury su zdieraci :!: mal som brigadu cez studenstky servis v Tescu a tesco davalo na hodinu 50 sk a oni mi davali 42 sk/hod. strahavali si 8sk/hod a to som si sam vybavil ale nedalo sa inak iba cez studensky tak som vydrzal. :evil: Ale su to svine zarabaju na nicom :evil: :!:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

to si mal este dobre, v pekarni by si mal (cez agenturu) 32 sk / hod ... co by dal niekto za to, aby mohol brigadovat za 42 sk / hod :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Tos z pohladu studenta su to zdieraci ale ked si vezmete ze musia platit priestory kde sidlia ludi ktori tam pracuju a beru na seba zopovednost za vas v pripade ze sa nico stane je to prijatelna suma.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vlado6230 napísal:Agentury su zdieraci :!: mal som brigadu cez studenstky servis v Tescu a tesco davalo na hodinu 50 sk a oni mi davali 42 sk/hod. strahavali si 8sk/hod a to som si sam vybavil ale nedalo sa inak iba cez studensky tak som vydrzal. :evil: Ale su to svine zarabaju na nicom :evil: :!:
Toto kde si zobral? Tesco platí za hodinu na študenta 70-80 Skk, ty dostaneš 50 Skk. Stavebné práce sa platia v študentskom servise v Košiciach na Jedlíkovej po 70 Skk na hodinu, my sme svojho času dostali 40 Skk.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

smejo napísal:to si mal este dobre, v pekarni by si mal (cez agenturu) 32 sk / hod ... co by dal niekto za to, aby mohol brigadovat za 42 sk / hod :)
V pekarni davaju tento rok 40/hod, ak sa nemylim a minuly rok tam pracovali Ukrajinci za 20/hod a boli taki stastni, ze o tolkych prachoch ani nesnivali. Sorry za OT :oops:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no v ba dava tesco pokladnikom 100 sk za hodinu
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

za dvacku, tak to uz je sila, to aby este oni im zaplatili aj spravili :? , toto uz je fakt zdieranie (a dost nepriamo umerne praci), co je vela, to je vela, za dvacku by som nieco bol ochotny robit mozno tak v desiatich rokoch, ked som od rodicov dostal 10 sk na nanuk a bol som happy
tych 32 viem, ze bolo, ked sestry parkrat boli, take 2-3 roky dozadu, mozno sa to zmenilo

druhy rok brigadujem za 50 sk na hodinu a neviem preco, ale za ten cas mi ta penda prisla ako nejaka zakladna ciastka (mozno to bude tym, ze kamarat /16/ ma 85/hod) :oops: , ale jak tak pozeram, stale mozem byt stastny, ze mam kolko mam :) (koniec-koncov aj som, niekto nema nic)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

a ja nemam ziadnu brigadu :( , nie ze by som nechcel..., ale cez agenturu..sa mi teda nechce...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

50SK na hodinu je pekny zarobok...robil tento rok prvy krat a to som uz vymenil dve roboty..prvu som pracoval v zahradnictve bolo to otrocenie 13 hodinove fusty na slnku...a to za 38,5 aj to opocitavali hodiny stravene na ceste ked sme chodili na vyjazdy....teraz pracujem u jedneho ujka cez znamost on instaluje zvonceky do panelakov a dostavam 500sk na den co je dost fajn zarobok....kazda brigada sa ceni niekto nenajde vobec nic.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

akoze chalosi to nemyslite vazne, vsak najhorsia, najmenej platena brigada, co je stale volna, je zbieranie vozikov v hypermarkete za 53 na hodinu - zo sumami pod 50 si snad robite srandu
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Kosh napísal:so sumami pod 50 si snad robite srandu
ak si blavak divis sa ale nie vzdy zozenies brigadu za 50+Sk :idea:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

no ja som hovoril o agenture, a na stranke tejto agentury stale visi to zbieranie vozikov

napriklad na profesii bol vyveseny aj taky inzerat ze pokladnika do tesca za 100 sk na hodinu + UBYTOVANIE ZAISTENE (brigada). a to bolo na zaciatku prazdnin

ale len tak pre priklad. ista firma z BA isla robit nieco do Košíc, zháňali niekoľko brigádnikov, cez inzerát na profesii, na sumu 500 sk za 4 hodiny práce - podotýkam, že nie moc ťažká práca. prihlásilo sa im tak málo ľudí, že museli zobrať ešte nejakých zo študentského servisu, kde ale dostali dotyčný 60 sk za hodinu * 4 - 240 SK, namiesto 500 sk (tu je aj to, že študentský servis si stiahol plných 260 sk, viac ako 50%)

s toho vyplýva - práca je, aj dobre platená, ale ľudia na východe ju nechcú, pretože ak by ju zobrali, nemohli by sa sťažovať, že dobre platená práca je len v BA - a bez nadávania na BA, to by už predsa nebolo ono
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kosh: Poviem ti to rovno. Netrep ko*ot prosim ťa, dobre?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt - poviem ti rovno, vyjadril som sa k teme, predlozil som logicke vyustenie viacerych faktov, a laskavo sa krot, toto je diskusne forum, ak nemas co povedat k teme, mlc, len preto ze si moderator, si nemysli ze pravidla pre teba neplatia
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Čo na tom čo si napísal bolo logické prosím ťa? Bol si niekedy na východe? Robil si tu? Nie? Tak drž vieš čo a nekecaj do niečoho o čom vieš tak holý "mužské prirodzenie" .
Inak čistý lol, že reportuješ môj príspevok, ale budiš :roll:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ja ako som zmaturoval, na treti den som robil v betonarke :D 500Sk na den, ale slo to cez agenturu, tiez im tam nikto nechcel robit, ja som vydrzal 2 dni, potom ma to uz fakt nebavilo, beton, fyzicky tazka robota, strasne unaveny etc... Mal som aspon liter... Momentalne pracujem, ale to povazujem tiez len za brigadu, lebo za tie love a tak daleko od domu... Takze moja dufam posledna brigada. A potom som po tej betonarke "brigadoval" u mojho ISP, chodil som instalovat klientov, robit im servis, pripadne servis v shope, PC, reinstall, HW, uplne super brigada a chcel ma zamestnat, teraz lutujem, ze som to nebral, mal som 500 na den + preplatenu naftu. Mal som tam robit za 12k cisteho + kazda instalacia 100Sk, teraz lutujem... Uz je ta pozicia obsadena, zatial robim tu, ale hladam si daco na SK... No uvidime, dufam, ze doba brigad pre mna skonci :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Kosh napísal:ale len tak pre priklad. ista firma z BA isla robit nieco do Košíc, zháňali niekoľko brigádnikov, cez inzerát na profesii, na sumu 500 sk za 4 hodiny práce - podotýkam, že nie moc ťažká práca. prihlásilo sa im tak málo ľudí, že museli zobrať ešte nejakých zo študentského servisu, kde ale dostali dotyčný 60 sk za hodinu * 4 - 240 SK, namiesto 500 sk (tu je aj to, že študentský servis si stiahol plných 260 sk, viac ako 50%)
Ked vravis, ze to bol taky super job, bol si ho vyskkusat? Ono nie vzdy vsetko, co napisu, zodpoveda skutocnosti, ked tam zacnes pracovat.

A co sa tyka financneho ohodnotenia. Podla mna tych 50sk je priemer a nie je dovod sa stazovat, ze je to malo, nad 50sk je to uz slusne a pod 50sk by som asi nesla robit, to sa mi uz zda fakt malo :?
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

erytrocyt napísal:Toto kde si zobral? Tesco platí za hodinu na študenta 70-80 Skk, ty dostaneš 50 Skk. Stavebné práce sa platia v študentskom servise v Košiciach na Jedlíkovej po 70 Skk na hodinu, my sme svojho času dostali 40 Skk.
Tu v B.B. som mal - dokladanie textilu a Tesco davalo 50 sk/hod - brigadnik :!: A pokladnici maju 52 sk/hod -brigadnici :!: Tak v Blave to mate asi lepsie.
Napísať odpoveď