Karta
Re: Karta
ano je take graficke karty maju oznacenie VIVO - video in, video outertre napísal:existuje daka graficka karta AGP cez ktoru by som mohol nahravat filmy z telky do kompu ci si musim kupit tv katru
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
existovali , neviem či ešte existujú Ati All in Wonder , také staršie(resp. staré karty , neviem či aj nové) , ktoré boli krížené s tunerom , klasické AGP-čkové len mali aj TV kartu v sebe , možno ak by sa dalo niečo také zohnať ...
-----------------------------------------------------------
no , tak teraz som zagoglil a videl som aj X1900 a x800 all in wonder kartu , len tá 1900 neviem či zrovna AGP no podľa mňa lepšie ako utratiť na grafu,ktorá bude aj tak shit za mesiac je lepšie kúpiť tuner , ktorý ti vydrží v pohode do nekonečna prakticky , kamoš má svoj už asi 2 roky a spokojnosť, ja svoj už rok a predtým čo som mal tak už asi od roku 99 a stále pohoda , radšej kúp TV kartu
-----------------------------------------------------------
no , tak teraz som zagoglil a videl som aj X1900 a x800 all in wonder kartu , len tá 1900 neviem či zrovna AGP no podľa mňa lepšie ako utratiť na grafu,ktorá bude aj tak shit za mesiac je lepšie kúpiť tuner , ktorý ti vydrží v pohode do nekonečna prakticky , kamoš má svoj už asi 2 roky a spokojnosť, ja svoj už rok a predtým čo som mal tak už asi od roku 99 a stále pohoda , radšej kúp TV kartu