31.07.2007 14:27
SKALICA - Skupinka opilcov vyprovokovala a následne zbila vodiča strieborného auta. Šofér (26) pri odchode z miesta incidentu surovo prešiel jedného z útočníkov po tom, ako mu vyskočil na prednú kapotu vozidla. Incident zachytili bezpečnostné kamery.
Trojica podnapitých mužov najprv vyprovokovala šoféra v okoloidúcom aute. Následne sa strhla pouličná bitka, pričom provokujúci opilci vodiča zmlátili.
To ešte nemalo byť všetko. Jeden z útočníkov - Richard, vyskočil na odchádzajúce vozidlo. Po niekoľkých metroch auto zrýchlilo, muž sa na kapote neudržal a spadol pod kolesá. Šofér cez Richarda prešiel ľavými kolesami a z miesta nehody ušiel.
„Vyšetrovateľ vodiča obvinil z ublíženia na zdraví a neposkytnutia pomoci,“ informovala Martina Kredatusová, trnavská policajná hovorkyňa. V prípade dokázania viny pred súdom mu za tento trestný čin hrozí až 10 rokov basy.
Zranený Richard skončil v nemocnici. Podľa TV JOJ, ktorá o prípade informovala vo večernom spravodajstve, Richard má zlomené rebrá a dvojitú zlomeninu panvy. Liečiť sa bude asi dva mesiace.
Kokos toto je sila... Co si o tom myslíte ? akože dať nevynnému 10 rokov basy zato že sa bránil pred opitými kktmi... DE TO žIJEME !!!
Cítal som nieco také že provokoval ten vodič ... ak mate niekto info tak pište ... ak nemate info z doverihodneho zdroja tak ani nepiste
Ja som to videl ... ale podla mna robil asi to co by robil každý... ešte by som nanho aj cúvol na žebráka ... už len zato že by mi napr. skočil na kapotu...
podla mna by mali toho opiteho co skoncil pod kolesami obvinit za pokus o samovrazdu a nasledne zavriet na psychiatriu to by bola spravodlivost. Na Slovensku je to takto: teraz ked mu ublizil tak moze dostat 10 rokov basy, cize viacej by sa mu oplatilo rovno ho zabit pretoze potom by dostal maximalne take 2 roky basy- vsetci vieme ako to tu chodi
debil, proste debil! ako bolo spomenute vyssie, vodic mal aj zacuvat. na takychto dementov neplati pekne slovo alebo pokus dohodnut sa a vykecat si to. vobec mi ho nie je luto. a tipujem, ze tu budu kecy, ze mal vypite a za triezva by to neurobil a bla bla bla. hovno! ja som aj za podnapiteho stavu nikdy neutocil bezdovodne na nikoho. a aj keby som a dostal by som, tak by som nepovedal ani pol slova. henten magor este mu na kapotu skocil. nemal az tak vypite aby o sebe nevedel.
ale si zas nemyslite ze ten druhy co jazdil je nejake neviniatko. Uz bol trestany za nasilnu trestnu sinnost a mal pri sebe obusok...by som sa necudoval keby ze on tu bitku vyprovokoval. Ale zas nadruhu stranu si myslim ze konal v sebaobrane
V tom videu nie je zaciatok incidentu, tak neviem posudit, ci by bol trest spravodlivy alebo nie. Ktovie ako ho ten opilec provokoval. Mozno mal velku hubu najprv vodic...
Harun napísal:ale si zas nemyslite ze ten druhy co jazdil je nejake neviniatko. Uz bol trestany za nasilnu trestnu sinnost a mal pri sebe obusok...by som sa necudoval keby ze on tu bitku vyprovokoval. Ale zas nadruhu stranu si myslim ze konal v sebaobrane
a ja nosim so sebou kaser. tiez som teda vzdy agresor?
tazko posudit
drby vo forme JOJ novin nepovazujem za smerodajne. ocividne odvysielali to ,co sa im hodilo, aby z toho vytrieskali trhak...
dolezite je ako to zacalo
a takisto nechapem preco ten vodic liezol z auta
Stenky napísal:tazko posudit
drby vo forme JOJ novin nepovazujem za smerodajne. ocividne odvysielali to ,co sa im hodilo, aby z toho vytrieskali trhak...
dolezite je ako to zacalo
a takisto nechapem preco ten vodic liezol z auta
kokso.. pekne zmordovali toho vodica.. chudak... henten drbo mu skoci na kapotu.. potom ho ten vodic prejde a vodic je obvnineny omg... PI<>VINA... spravodlivost ziadna.. tazka kktina... mal na nom ece aj zaflekovat na debilovi sprostom ozratom hh tak mu treba.. uz mu nebolo potom do bitky, uz robil iba