Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
jaqlac
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa jaqlac »

slovensko a cely svet s tymto nekonecnym problemom musi zacat bojovat !!! zeny spravit sterilne po urcitom pocte deti napr. 2deti. , alebo muzov !!!
tak isto ako su romovia na slovensku tak su chorvati , arabi , turci a neviem co vsetko mozne v rakusku tak isto su cernosi v U.S.A - Samozrejme ze nie vsetci sa spravaju tak ako sa spravaju ....TREBA S TYM BOJOVAT !!!
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

jaglac: Sry man, keď si si nevšimol, fašizmus skončil v 45tom.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

50 stran rasistickych reci... :roll: Zmenilo to nieco? Nie.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no ale aspon sme sa utvrdili v tom ze to je nutne riesit inou cestou ako im zvysovat podpory a pridavky na deti
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

pinacolada napísal:no ale aspon sme sa utvrdili v tom ze to je nutne riesit inou cestou ako im zvysovat podpory a pridavky na deti
ako by si to chcel riesit ? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

fest dobre, takze este aj ked sa uz niektory cigani zacali uvedomovat tak im zase robime podnety aby nas neznasali atd.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal:A dobre spravil :)
Ako vieš že to neboli slušný romovia ?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Ako Nacisti v Polsku... ked Zidia nemohli ist do kavarni, na chodinky, do parku atd... :?
kali520
Darca
Darca

Digital napísal:Ako vieš že to neboli slušný romovia ?
Lebo slusnych je malo, a asi vedeli od koho maju pytat tie peniaze.
Samozrejem ani ty nemozes vediet ze prave ty cigani tam robia bordel.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nechapem,co stale riesite...cigani su aj dobri,aj zli(zli,ako zli...myslim tych,co sa flakaju,robia bordel)tak tych je viac...lenze uvedomme si,ze ak ich budeme bit,k comu to bude viest...z toho ze dostali zhodia na rasove predsudky...atd..to nema zmysel...ako moj fotrik povedal...len ich vsetkych niekam prestahovat(aj ked je to nerealna myslienka),dat im vsetko normalne...a nech si tam ziju(som zvedavy,kolko by im to vydrzalo)..Napr.ked dostali nove byty...mali ale spolocne sprchy...kov z nich odniesli do zberu...k*rva je to strasne...biely(vacsina)robi jak besni za sku*rvene malo penazi,maju jeden maly byt...ledva ziju...a cigan,len j*be tu spatnu zenu,aby stihli co najviac deti...aby mali co najviac pridavkov...maju ti sakra premyslene...Ale zase na druhu stranu kazdy den stretavam ciganov,ako chodia do prace obleceny v monterkach..nejake dve dodavky...este pindovali do jedneho,co meskal,ze ich zje*e sef...Takze tak...sme vselijaki...
kali520
Darca
Darca

Zitepunkom napísal:Nechapem,co stale riesite...cigani su aj dobri,aj zli(zli,ako zli...myslim tych,co sa flakaju,robia bordel)tak tych je viac...lenze uvedomme si,ze ak ich budeme bit,k comu to bude viest...
Kto tu vyprava o biti?
Zitepunkom napísal:Ale zase na druhu stranu kazdy den stretavam ciganov,ako chodia do prace obleceny v monterkach..nejake dve dodavky...este pindovali do jedneho,co meskal,ze ich zje*e sef...Takze tak...sme vselijaki
Mozu byt v motenrkach ale by ma zaujimalo co v tej praci robia resp vysledok tej prace.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

kali520 napísal:Mozu byt v motenrkach ale by ma zaujimalo co v tej praci robia resp vysledok tej prace.
Tak to trosku prehanas nie? Ked Cigani nerobia je to zle ze nerobia (s cim absolutne suhlasim), ale ked robia, tak urcite robia zle. Povies mi pripad keby si uznal ze Cigan je poctivy?
kali520
Darca
Darca

zvonenie33 napísal:Tak to trosku prehanas nie? Ked Cigani nerobia je to zle ze nerobia (s cim absolutne suhlasim), ale ked robia, tak urcite robia zle. Povies mi pripad keby si uznal ze Cigan je poctivy?
Neviem asi sme sa nerozumeli ale ja som tym myslel ze vysledok ciganovej prace je takmer nulova alebo dost odflaknuta.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Včera som sa akurát rozprával s jedným tunajším cigánom... hovoril že nakupuju vo velkom najlacnejsie kopie dobrých videokamier (tie jednorazove) a predavaju to v polsku za velku cenu. Hovoril ze nebol problém denne predat 3-4 kamery , takže za den mal min. 20 000 vo vačku. Ale že bol problem s policajtami polskými ale že tých hned vyriešili penažnou odmenou :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

clovek uz nevie ci ide o cigana alebo o zida lebo aj romakom idu financie :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

kali520 napísal:Neviem asi sme sa nerozumeli ale ja som tym myslel ze vysledok ciganovej prace je takmer nulova alebo dost odflaknuta.
To sa tiez neda takto zhrnut, a podla mna ked uz cigan robi, tak robi preto ze chce, takze sa aj snazi aby mu praca ostala. Jednoducho, ked je prijemny zamestnavatel a pristupuje k nim rovnocenne, tak su ochotni makat.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

GothaR napísal:To sa tiez neda takto zhrnut, a podla mna ked uz cigan robi, tak robi preto ze chce, takze sa aj snazi aby mu praca ostala. Jednoducho, ked je prijemny zamestnavatel a pristupuje k nim rovnocenne, tak su ochotni makat.
myslim si ze ti co nerobia robit nechcu prilezitosti je dost... Ale ti co robia nevidim dovod preco by sa flakali, kedze najskor robia lebo robit chcu.
kali520
Darca
Darca

Nie, robia preto lebo chcu mat peniaze ako kazdy iny, a cigan je spekulant a aj pocas roboty spekuluje ako by to spravil tak aby robil co najmenej.
U nas doma na dvore hned spoznas cigansku robotu :)
Napísať odpoveď