Romovia na Slovensku
...
slovensko a cely svet s tymto nekonecnym problemom musi zacat bojovat !!! zeny spravit sterilne po urcitom pocte deti napr. 2deti. , alebo muzov !!!
tak isto ako su romovia na slovensku tak su chorvati , arabi , turci a neviem co vsetko mozne v rakusku tak isto su cernosi v U.S.A - Samozrejme ze nie vsetci sa spravaju tak ako sa spravaju ....TREBA S TYM BOJOVAT !!!
tak isto ako su romovia na slovensku tak su chorvati , arabi , turci a neviem co vsetko mozne v rakusku tak isto su cernosi v U.S.A - Samozrejme ze nie vsetci sa spravaju tak ako sa spravaju ....TREBA S TYM BOJOVAT !!!
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
fest dobre, takze este aj ked sa uz niektory cigani zacali uvedomovat tak im zase robime podnety aby nas neznasali atd.hojko napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/10/166806/Vs ... a-Romovia-
A dobre spravilhojko napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/10/166806/Vs ... a-Romovia-
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Začiatok Konca
Professional
Nechapem,co stale riesite...cigani su aj dobri,aj zli(zli,ako zli...myslim tych,co sa flakaju,robia bordel)tak tych je viac...lenze uvedomme si,ze ak ich budeme bit,k comu to bude viest...z toho ze dostali zhodia na rasove predsudky...atd..to nema zmysel...ako moj fotrik povedal...len ich vsetkych niekam prestahovat(aj ked je to nerealna myslienka),dat im vsetko normalne...a nech si tam ziju(som zvedavy,kolko by im to vydrzalo)..Napr.ked dostali nove byty...mali ale spolocne sprchy...kov z nich odniesli do zberu...k*rva je to strasne...biely(vacsina)robi jak besni za sku*rvene malo penazi,maju jeden maly byt...ledva ziju...a cigan,len j*be tu spatnu zenu,aby stihli co najviac deti...aby mali co najviac pridavkov...maju ti sakra premyslene...Ale zase na druhu stranu kazdy den stretavam ciganov,ako chodia do prace obleceny v monterkach..nejake dve dodavky...este pindovali do jedneho,co meskal,ze ich zje*e sef...Takze tak...sme vselijaki...
Kto tu vyprava o biti?Zitepunkom napísal:Nechapem,co stale riesite...cigani su aj dobri,aj zli(zli,ako zli...myslim tych,co sa flakaju,robia bordel)tak tych je viac...lenze uvedomme si,ze ak ich budeme bit,k comu to bude viest...
Mozu byt v motenrkach ale by ma zaujimalo co v tej praci robia resp vysledok tej prace.Zitepunkom napísal:Ale zase na druhu stranu kazdy den stretavam ciganov,ako chodia do prace obleceny v monterkach..nejake dve dodavky...este pindovali do jedneho,co meskal,ze ich zje*e sef...Takze tak...sme vselijaki
-
zvonenie33
Light Professional
Neviem asi sme sa nerozumeli ale ja som tym myslel ze vysledok ciganovej prace je takmer nulova alebo dost odflaknuta.zvonenie33 napísal:Tak to trosku prehanas nie? Ked Cigani nerobia je to zle ze nerobia (s cim absolutne suhlasim), ale ked robia, tak urcite robia zle. Povies mi pripad keby si uznal ze Cigan je poctivy?
-
Digital
Guru
Včera som sa akurát rozprával s jedným tunajším cigánom... hovoril že nakupuju vo velkom najlacnejsie kopie dobrých videokamier (tie jednorazove) a predavaju to v polsku za velku cenu. Hovoril ze nebol problém denne predat 3-4 kamery , takže za den mal min. 20 000 vo vačku. Ale že bol problem s policajtami polskými ale že tých hned vyriešili penažnou odmenou 
To sa tiez neda takto zhrnut, a podla mna ked uz cigan robi, tak robi preto ze chce, takze sa aj snazi aby mu praca ostala. Jednoducho, ked je prijemny zamestnavatel a pristupuje k nim rovnocenne, tak su ochotni makat.kali520 napísal:Neviem asi sme sa nerozumeli ale ja som tym myslel ze vysledok ciganovej prace je takmer nulova alebo dost odflaknuta.
-
zvonenie33
Light Professional
myslim si ze ti co nerobia robit nechcu prilezitosti je dost... Ale ti co robia nevidim dovod preco by sa flakali, kedze najskor robia lebo robit chcu.GothaR napísal:To sa tiez neda takto zhrnut, a podla mna ked uz cigan robi, tak robi preto ze chce, takze sa aj snazi aby mu praca ostala. Jednoducho, ked je prijemny zamestnavatel a pristupuje k nim rovnocenne, tak su ochotni makat.