Po bitke prešiel chlapa!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

dair : videl si na tunningovom zraze tú dievčinu , alebo druhý prípad tiež na tunningovom zraze , keď človek vkúri do davu a jeho jediné slová sú - " neviem prečo , stlačil som plyn "
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

prosim vas, neargumentujte mi tu vecami typu MOZNO on nevedel ze stlacil plyn atd MOZNO sa zlakol....
To je absolutne jedno pretoze sa sudi vykonany skutok a maximalne moze na tie veci prihliadnut sudca ak take nieco podari obhajobe dokazat.
A preto s nasledkom smrti lebo byt to tazsie auto ako tento anglicak tak chlapik by tam asi vypustil creva na ulicu do kanala :? (AIDEN)
A vidim ze dost vela ludi tu ma dost nasrate v hlave ked si myslite ze je spravne TAKTO prejst cloveka.

a prosim vas nejebte tu do mna, nesuhlasim ani s jednou ani s druhou stranou.Rozhodne nie je normalne sa opit a potom vyvolavat roztrzky ALE taktiez nie je normalne prejst cloveka autom.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

neviem co sa deje v tejto republike, ale zo zdanlivo jasneho pripadu sa vzdy nieco vymoce a nic nedava zmysel, kazdy zacne tocit to svoje, zrazu zistia ze klame, co mysleli ze je A sa zrazu podoba na B (tak ako sa vraj malina hedvigova zbila sama a teraz ju vraj naozaj zbili :roll: )... v dnesnom novom case sa zacalo rozoberat ze ti chalani v matize co boli z holica tu partiu troch skalicanov a jednu skalicanku zacali mlatit teleskopickymi obuskami a ti sa nasledne zacali branit. jojka vravela ze skalicania ich provokovali a preto ich zacali mlatit, ale na tom videu je vidiet az to, ako ten sofer vstava zo zeme, lebo vraj ten druhy utiekol (asi peso do holica :D ) a vraj je mu v ruke vidiet aj ten obusok a ked sa pytali polisov ze kde je zaciatok zaberu, tak sa vyhovarali ze maju sice 10 kamier ale ziadna to nezaznamenala a ked chceli vidiet aj zvysok videa tak uz ho vraj nemaju, uz ho zmazali ze bolo nepotrebne :shock: este ani nezacal proces a jediny dokaz je vraj zmazany? urcite novy cas zachrani cely sudny proces, lebo poskytne autenticke zabery zo svojho archivu na bleskovkach.sk :D cize gulas ako vysity :roll:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

Stenky napísal:tazko posudit
drby vo forme JOJ novin nepovazujem za smerodajne. ocividne odvysielali to ,co sa im hodilo, aby z toho vytrieskali trhak...
dolezite je ako to zacalo
a takisto nechapem preco ten vodic liezol z auta :roll:
na tomto vidite ze televizi sa az tak neda verit ani to vzdy tak vystrihnu aby to bolo zaujimave pre divaka nie ako kazdy slovak nieco vidi v telke a hned je to pravda
k teme podla mna ten vodic urobil spravnu vec aspon ten vandrak uz take kktiny nebude robit len mal smolu ze tam boli kamery :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dair napísal:prosim vas, neargumentujte mi tu vecami typu MOZNO on nevedel ze stlacil plyn atd MOZNO sa zlakol....
To je absolutne jedno pretoze sa sudi vykonany skutok a maximalne moze na tie veci prihliadnut sudca ak take nieco podari obhajobe dokazat.
A preto s nasledkom smrti lebo byt to tazsie auto ako tento anglicak tak chlapik by tam asi vypustil creva na ulicu do kanala :? (AIDEN)
A vidim ze dost vela ludi tu ma dost nasrate v hlave ked si myslite ze je spravne TAKTO prejst cloveka.

a prosim vas nejebte tu do mna, nesuhlasim ani s jednou ani s druhou stranou.Rozhodne nie je normalne sa opit a potom vyvolavat roztrzky ALE taktiez nie je normalne prejst cloveka autom.
Chcel by som videt co by si robil keby ta rozkopu na ulici zebráci a este ti jeden aj skocí na okno ... ten chlapik sa zachoval presne jak mal ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

pudovo sa zachoval ako mal, to mozno hej, ale z pohladu zakona ani z daleka, lenze u nas je trestny zakon asi na urovni rozpravok na dobru noc od macka Pu :roll: mozno to advokati uhraju na skratove konanie v krizovej situacii a vyviazne s podmienkou alebo dostane natvrdo, co je realnejsie, ako to u nas uz chodieva
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Chcel by som videt co by si robil keby ta rozkopu na ulici zebráci a este ti jeden aj skocí na okno ... ten chlapik sa zachoval presne jak mal ...
hlavne by som sa nesnazil dostat do basy koli takym zobrakom.
a ked uz tu vytahujes svoje hypotezy, tak takych chlapikov by som si do seba skakat nenechal... :?

a ked nevdis ziadne ine riesenie ako prejst cloveka a este napises ze sa takto mal SPRAVNY chlap zachovat tak to uz hovori za vsetko....

a uz prosim ta nereaguj na moje posty lebo ja na tvoje nemienim :?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:pudovo sa zachoval ako mal, to mozno hej, ale z pohladu zakona ani z daleka, lenze u nas je trestny zakon asi na urovni rozpravok na dobru noc od macka Pu :roll: mozno to advokati uhraju na skratove konanie v krizovej situacii a vyviazne s podmienkou alebo dostane natvrdo, co je realnejsie, ako to u nas uz chodieva
Kua sa mi to tu na Slovensku zdá jak keby este pred par rokmi zrusili trest smrti... za sebaobranu viac nez za vrazdu ... lol

Este ze mame tatry ... lebo mi už fakt v vynikáme len v hluposti naroda...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mam par otazok...

preco v telke hovorili ze ten chlap ma 31 rokov a tu je ze mal 26 ..(ide o toho isteho cloveka?)

bol ten richard opity alebo ne?

nejdem to komentovat nikto v tej situaci nebol taze tak ja by som sa ho z tej kapoty snazil nejak zhodit myknutim do strany alebo brzdou nevem ale ak by som ho presiel neviem ci by som sa vratil po tom ako ma zmlatili :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

dair reagoval pudovo ... nech si aky kolvek rambo tiez by si to spravil ...
Jediny rozdiel by bol ze keby ti skocil na auto mozno by si pridal ale keby si uvidel ze tio pada pod kolesa tak by si skocil po brzde ... no on to nespraviL
Ja osobne by som asi skocil po brzde ... lebo pad z kapoty by mu tiez ublizil ...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:dair reagoval pudovo ... nech si aky kolvek rambo tiez by si to spravil ...
Jediny rozdiel by bol ze keby ti skocil na auto mozno by si pridal ale keby si uvidel ze tio pada pod kolesa tak by si skocil po brzde ... no on to nespraviL
Ja osobne by som asi skocil po brzde ... lebo pad z kapoty by mu tiez ublizil ...
jasne ze by som pribzdil ale NIKDY by som nepresiel cloveka autom. ako sa poznam asi by som vystupil a na zemi ho rozkopal ale takto chapik dost riskoval a ma co sposobil.
ako som uz napisal. Odsudit tu maju viacerych a on sa medzi ne dostal vlastnou hlupostou.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:jasne ze by som pribzdil ale NIKDY by som nepresiel cloveka autom. ako sa poznam asi by som vystupil a na zemi ho rozkopal ale takto chapik dost riskoval a ma co sposobil.
ako som uz napisal. Odsudit tu maju viacerych a on sa medzi ne dostal vlastnou hlupostou.
lenže tam boli traja na jedného...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:lenže tam boli traja na jedného...
pan sudca, lenze oni tam boli traja tak ja som jedneho musel zrazit a prejst autom. ved to je logicke....
a aha, tak to ste potom nevinny....
A?

A asi nic lebo ty mas nejakych 15 rokov.... a takym krpatym vodicaky nedavaju (chvalabohu)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:pan sudca, lenze oni tam boli traja tak ja som jedneho musel zrazit a prejst autom. ved to je logicke....
a aha, tak to ste potom nevinny....
A?

A asi nic lebo ty mas nejakych 15 rokov.... a takym krpatym vodicaky nedavaju (chvalabohu)
Vek si neodhadol moj :D ..no nevadi ..
Lenze tu nejde o to co si myslí sudca ... tu ide o to čo je s nášho pohladu spravodlivé a nespravodlivé...

A myslím si (aj vačšina) že to bola obyčajná reakcia sebaobrany ... ak máš ty iný názor tak hned neodhaduj vekové kategorie iných ... je to trapne
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Vek si neodhadol moj :D ..no nevadi ..
Lenze tu nejde o to co si myslí sudca ... tu ide o to čo je s nášho pohladu spravodlivé a nespravodlivé...

A myslím si (aj vačšina) že to bola obyčajná reakcia sebaobrany ... ak máš ty iný názor tak hned neodhaduj vekové kategorie iných ... je to trapne
trapny je ten tvoj nevyzrety nazor ked si myslis ze toto co spravil je normal a je v prave. A nenechaj sa mylit datumom narodenia co mas v obcianke a tvojim skutocnym psychickym rozpolozenim :?
:lol:

koncim, idem spat. zvrha sa to tu na flame....
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

normalne v prave to moze byt iba v USA, ale si myslim ze ja by som urobil to iste co on..
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

nikto nevravi ze je to normalne alebo dovolene...len sa viac ludi zhodlo ze by urobili to iste ;)...a clovek robi aj chyby...jasne ze nechcem aby sa schvalil zakon ze v pripade potreby je mozne beztrestne prejst ineho...len nesuhlasim s trestom ktory moze dostat...lebo ten ozran vylezie z nemocnice za 2 mesiace a tento by mal s basy za 4 roky?...ved to je chore
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

to daawo tico moze vazit 500 kg :D to nic nieje .... kebyze ho prejde nejakou tatrou 613 ..... :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:trapny je ten tvoj nevyzrety nazor ked si myslis ze toto co spravil je normal a je v prave. A nenechaj sa mylit datumom narodenia co mas v obcianke a tvojim skutocnym psychickym rozpolozenim :?
:lol:

koncim, idem spat. zvrha sa to tu na flame....
Nechapem zaco sa do mna navazas ... zato že mám íný názor ? zhodujem sa s ostatnými ak si si nevsimol tak mame nevyzreté názory teda a máme vsetci 15 ... ty si najvyspelejší a len tvoj názor je ten správny že ? :lol: .... chod spat asi si fakt zle vyspatý ! Skor ty mi pripadáš ako nevyzretý ked robis drahoty za toto :D ... stop OT
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Na jeho mieste by som asi urobil nieco podobne. Najlepsie na tom bude, ze ti, kt. ho bili z toho vyjdu bez problemov. Ach ten zakon na Slovensku. :?
Napísať odpoveď