Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ako vidim tak nazory na snurky sa roznia :)
joker od teba by som necakal ze na JM budes mat takyto nazor (sudiac podla avataru)...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

bocian napísal:neviem,skor zastavam nazor ze cervene snurky znamenaju pripravenost na boj :)
Je to mozne, ale mne osobne sa moc nepacia, najlepsie su cierne vyzera to tak az "armadne". A tiez sa to moc nehodi ked ma skinhead maskace a cervene snurky to uz je moc kriklave.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

kali520 napísal:Ja pokial viem cierne snurky nosia tzv skinehadi "zaciatocnici" alebo obycajny skinheadi. Biele snurky su nieco ako povisenie ziskanie nejakej skusenosti atd a cervene snurky sa davaju uz ked doticny skinhead niekoho zbil. Ale podla mna to je vec vkusu.
Teraz neviem,koho vlastne myslis...normalnych skinheadov alebo nackov...a tym snurkam tiez dobre nerozumiem...nejake vysvetlenia,alebo jednotnejsi nazor...
kali520
Darca
Darca

ZitePunkom napísal:Teraz neviem,koho vlastne myslis...normalnych skinheadov alebo nackov...a tym snurkam tiez dobre nerozumiem...nejake vysvetlenia,alebo jednotnejsi nazor...
No podla mna vyzorovo sa skinhead od nacka moc neodlisuje. A co sa tyka snuriek tak to co som pisal ja, tak mi to opisal jeden skinhead, ale ako som povedal podla mna to je vec vkusu.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Začiatok Konca
Professional
Professional

Celkom haluzka...docital som sa dost vela novych veci...ale aj tak som tam nevidel nic so snurkami..az na RASH...len tam boli spominane cervene snurky...
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

kery debilcek si da cervene snurky???...........sak to je nasmiech....jak s POMADY :lol: :lol:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

El Bastardo napísal:kery debilcek si da cervene snurky???...........sak to je nasmiech....jak s POMADY :lol: :lol:
no nemyslím...na niektorých ťažkých botách to vyzerá celkom dobre...
kali520
Darca
Darca

Mne sa aj tak najviac lubia cierne, vyzera to tak bojovnejsie. :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Myslim,ze tento klip pre nezainteresovanych vela vysvetluje... :) http://youtube.com/watch?v=VQUzWEGnIho& ... ed&search=
Myslim,ze trosku nalapany klip...aj ta hudba je dost dobra...a tych hesiel... 8)
Tu je este jeden...ale ten je uz silne ANTIFA... http://youtube.com/watch?v=hWQ4HoeAEB0& ... ed&search=
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Skinhead nema byt ani fasista, neonacista, komunista, militantny antifasista, SHARP, RASH ani nic ine...
Jediny pravy Skinhead je Skinhead apoliticky, ktore mu ide o to aby isiel na niaky koncert a tam sa poriadne zabavil vypil cim najviac piva a aby si uzil proste. Nechapem preco tu vela ludi automaticky berie slovo Skinhead ako neonacista, iny zase ako militantneho antifasistu... Je nacionalista (patriot. skoro to iste) a nenenavidi kazdeho cigana ale iba tych co robia bordel.. nenenavidi kazdeho cernocha ale iba tych co robia bordel... ale v tej istej miere nenavidi bielych ludi co robia bordel, takze to neni rasizmus ani z 0.5%, je zasadne proti drogam a hippies (uz neaktualne). Ale nemoze byt fasista, moze byt hrdy nato ze je biely ale nema to dosledok taky ze super som biely som najlepsi.. ostatny nic neznamenaju lebo som si povedal ze biely su najlepsi tak jedine riesenie je vsedkych co nejsu biely znicit.. lebo len oni nam robia problemy inak by sme boli dokonaly a bozsky ludia :D To je chore :D
a SHARP niesu ziadny neomarxisti :D netusim odkial bere to presvedcenie Aryan Angel :P su to Skinheads proti rasovym predsudok to hovori o vsedkom.. ale to je tiez urcita politika.. takze aj s nimi do hajzlu..
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

u nás pokial skinheadom nič zlé nespravíš, nezazreš nejako po nich tak nič nespravia... môj názor je taký, že je to frajerský štýl, podobne ako raperský... to je vlastne frajer proti frajerovi.... ale čo ja poznám skinou u nas tak skoro vsetci okrem toho, ze pocuvaju Landu tak pocuvaju vela hip-hopu hlavne slovenskeho :roll:
kali520
Darca
Darca

Patyk napísal:u nás pokial skinheadom nič zlé nespravíš, nezazreš nejako po nich tak nič nespravia... môj názor je taký, že je to frajerský štýl, podobne ako raperský... to je vlastne frajer proti frajerovi.... ale čo ja poznám skinou u nas tak skoro vsetci okrem toho, ze pocuvaju Landu tak pocuvaju vela hip-hopu hlavne slovenskeho :roll:
Tak to musia byt tazky gengsta skini :lol:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

JJ skini ktory pocuvaju hip hop, a skinmi ich volas len preto ze maju kratke vlasy? :D Ale su aj taky ktory si hovoria "Skinheads" a pocuvaju techno a rap, hip hop :D
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Patyk napísal:u nás pokial skinheadom nič zlé nespravíš, nezazreš nejako po nich tak nič nespravia... môj názor je taký, že je to frajerský štýl, podobne ako raperský... to je vlastne frajer proti frajerovi.... ale čo ja poznám skinou u nas tak skoro vsetci okrem toho, ze pocuvaju Landu tak pocuvaju vela hip-hopu hlavne slovenskeho :roll:
:lol: to su čo za skini čo počuvaju hip hop?.....to som ešte nepočul.....mám v partii a aj v škole skoro samých skinov a všetci hip hop a podobne hluposti z duše nenávidia.
kali520
Darca
Darca

Homer J Simpson napísal::lol: to su čo za skini čo počuvaju hip hop?.....to som ešte nepočul.....mám v partii a aj v škole skoro samých skinov a všetci hip hop a podobne hluposti z duše nenávidia.
Nebol by som prekvapeny keby ich vekovi priemer bol okolo 15 rokov
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Homer J Simpson napísal::lol: to su čo za skini čo počuvaju hip hop?.....to som ešte nepočul.....mám v partii a aj v škole skoro samých skinov a všetci hip hop a podobne hluposti z duše nenávidia.
v BA je jeden hip hopovy podnik, vola sa online caffe a ver ci never je tam fasounskeho smradu pozehnane.

ZitePunkom: no neviem ci to moc toho vysvetli, kedze sa tam objavilo aj logo skrewdriver :D vid botky na zaciatku :D
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

kali520 napísal:Nebol by som prekvapeny keby ich priemerny vek bol okolo 15 rokov
Ked mysliš moju partiu tak sa myliš....vekový priemer je asi 18, 19.
kali520
Darca
Darca

Nie, myslel som tych co pocuvaju Hip Hop resp patykovu partiu
turtlak69 napísal:v BA je jeden hip hopovy podnik, vola sa online caffe a ver ci never je tam fasounskeho smradu pozehnane.
Viem ktorych myslis ale bohuzial toto su ti ktory skinheads robia zle meno.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Mne minule niaky typco "Skinhead" v teplakoch a repperskymi botami a trickom Pit Bull ukazoval na mobile obrazok Hitlera lebo si myslel ze som nazi-skin a jak to preklikaval tak tam boli slovenksy hiphoperi a tak.. na Obchodnej.. asi bol castou - Rep and Nazi united :D
Napísať odpoveď