joker od teba by som necakal ze na JM budes mat takyto nazor (sudiac podla avataru)...
Skinheads
-
Začiatok Konca
Professional
Teraz neviem,koho vlastne myslis...normalnych skinheadov alebo nackov...a tym snurkam tiez dobre nerozumiem...nejake vysvetlenia,alebo jednotnejsi nazor...kali520 napísal:Ja pokial viem cierne snurky nosia tzv skinehadi "zaciatocnici" alebo obycajny skinheadi. Biele snurky su nieco ako povisenie ziskanie nejakej skusenosti atd a cervene snurky sa davaju uz ked doticny skinhead niekoho zbil. Ale podla mna to je vec vkusu.
No podla mna vyzorovo sa skinhead od nacka moc neodlisuje. A co sa tyka snuriek tak to co som pisal ja, tak mi to opisal jeden skinhead, ale ako som povedal podla mna to je vec vkusu.ZitePunkom napísal:Teraz neviem,koho vlastne myslis...normalnych skinheadov alebo nackov...a tym snurkam tiez dobre nerozumiem...nejake vysvetlenia,alebo jednotnejsi nazor...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Začiatok Konca
Professional
-
El Bastardo
Light Star
-
Začiatok Konca
Professional
Myslim,ze tento klip pre nezainteresovanych vela vysvetluje...
http://youtube.com/watch?v=VQUzWEGnIho& ... ed&search=
Myslim,ze trosku nalapany klip...aj ta hudba je dost dobra...a tych hesiel...
Tu je este jeden...ale ten je uz silne ANTIFA... http://youtube.com/watch?v=hWQ4HoeAEB0& ... ed&search=
Myslim,ze trosku nalapany klip...aj ta hudba je dost dobra...a tych hesiel...
Tu je este jeden...ale ten je uz silne ANTIFA... http://youtube.com/watch?v=hWQ4HoeAEB0& ... ed&search=
Skinhead nema byt ani fasista, neonacista, komunista, militantny antifasista, SHARP, RASH ani nic ine...
Jediny pravy Skinhead je Skinhead apoliticky, ktore mu ide o to aby isiel na niaky koncert a tam sa poriadne zabavil vypil cim najviac piva a aby si uzil proste. Nechapem preco tu vela ludi automaticky berie slovo Skinhead ako neonacista, iny zase ako militantneho antifasistu... Je nacionalista (patriot. skoro to iste) a nenenavidi kazdeho cigana ale iba tych co robia bordel.. nenenavidi kazdeho cernocha ale iba tych co robia bordel... ale v tej istej miere nenavidi bielych ludi co robia bordel, takze to neni rasizmus ani z 0.5%, je zasadne proti drogam a hippies (uz neaktualne). Ale nemoze byt fasista, moze byt hrdy nato ze je biely ale nema to dosledok taky ze super som biely som najlepsi.. ostatny nic neznamenaju lebo som si povedal ze biely su najlepsi tak jedine riesenie je vsedkych co nejsu biely znicit.. lebo len oni nam robia problemy inak by sme boli dokonaly a bozsky ludia
To je chore 
a SHARP niesu ziadny neomarxisti
netusim odkial bere to presvedcenie Aryan Angel
su to Skinheads proti rasovym predsudok to hovori o vsedkom.. ale to je tiez urcita politika.. takze aj s nimi do hajzlu..
Jediny pravy Skinhead je Skinhead apoliticky, ktore mu ide o to aby isiel na niaky koncert a tam sa poriadne zabavil vypil cim najviac piva a aby si uzil proste. Nechapem preco tu vela ludi automaticky berie slovo Skinhead ako neonacista, iny zase ako militantneho antifasistu... Je nacionalista (patriot. skoro to iste) a nenenavidi kazdeho cigana ale iba tych co robia bordel.. nenenavidi kazdeho cernocha ale iba tych co robia bordel... ale v tej istej miere nenavidi bielych ludi co robia bordel, takze to neni rasizmus ani z 0.5%, je zasadne proti drogam a hippies (uz neaktualne). Ale nemoze byt fasista, moze byt hrdy nato ze je biely ale nema to dosledok taky ze super som biely som najlepsi.. ostatny nic neznamenaju lebo som si povedal ze biely su najlepsi tak jedine riesenie je vsedkych co nejsu biely znicit.. lebo len oni nam robia problemy inak by sme boli dokonaly a bozsky ludia
a SHARP niesu ziadny neomarxisti
u nás pokial skinheadom nič zlé nespravíš, nezazreš nejako po nich tak nič nespravia... môj názor je taký, že je to frajerský štýl, podobne ako raperský... to je vlastne frajer proti frajerovi.... ale čo ja poznám skinou u nas tak skoro vsetci okrem toho, ze pocuvaju Landu tak pocuvaju vela hip-hopu hlavne slovenskeho 
Tak to musia byt tazky gengsta skiniPatyk napísal:u nás pokial skinheadom nič zlé nespravíš, nezazreš nejako po nich tak nič nespravia... môj názor je taký, že je to frajerský štýl, podobne ako raperský... to je vlastne frajer proti frajerovi.... ale čo ja poznám skinou u nas tak skoro vsetci okrem toho, ze pocuvaju Landu tak pocuvaju vela hip-hopu hlavne slovenskeho
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Patyk napísal:u nás pokial skinheadom nič zlé nespravíš, nezazreš nejako po nich tak nič nespravia... môj názor je taký, že je to frajerský štýl, podobne ako raperský... to je vlastne frajer proti frajerovi.... ale čo ja poznám skinou u nas tak skoro vsetci okrem toho, ze pocuvaju Landu tak pocuvaju vela hip-hopu hlavne slovenskeho
v BA je jeden hip hopovy podnik, vola sa online caffe a ver ci never je tam fasounskeho smradu pozehnane.Homer J Simpson napísal:to su čo za skini čo počuvaju hip hop?.....to som ešte nepočul.....mám v partii a aj v škole skoro samých skinov a všetci hip hop a podobne hluposti z duše nenávidia.
ZitePunkom: no neviem ci to moc toho vysvetli, kedze sa tam objavilo aj logo skrewdriver
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: