Ako dlho mávate denne zapnute PC ?
-
Hanibal_King
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
misokgb
King
Mne bezi stale. Zas taku energeticky narocnu zostavu nemam, naviac ked bezi v idli, samozrejme monas vypinam ked nie som pri PC... A komp mi musi aj tak bezat lebo zaroven sluzi ako router v nasej sieti, potom by ma useri asi dost zdrbali
Samozrejme silent, ani neviem ci ide
Na co vypinat? Imho zbytocnost... Ked som mal Dothana v desktope, tak to kolecko na elektromere sa krutilo opacnym smerom 
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Piti
Expert
To je dobra otazka....zalezi od toho ktory computer.... router (Linux Debian) bezi 24/7 a je na UPS....cize pohoda
Co sa tyka mojho desktopu ten bezi tiez v podstate 24/7
ale tam je rozdiel ze ten sem tam resetnem, alebo ked je vypadok el. energie...tak sa restartne....
Viem ze to zerie vela..stoji to strasne prachy rocne...ale proste ked rano vstanem, alebo niekedy ked pridem domov, a potrebujem rychlo nieco na nete...nechce sa mi cakat tych par minut kym vsetko nabehne.... (chorobna pohodlnost) hehe
Co sa tyka mojho desktopu ten bezi tiez v podstate 24/7
Viem ze to zerie vela..stoji to strasne prachy rocne...ale proste ked rano vstanem, alebo niekedy ked pridem domov, a potrebujem rychlo nieco na nete...nechce sa mi cakat tych par minut kym vsetko nabehne.... (chorobna pohodlnost) hehe
u mna je to velmi rozne.. nonstop ho bezat nenecham, predsalen neplatim si elektrinu sam a nemienim pocuvat s kazdym nedoplatkom za elektriku ze pocitac toto a pocitac hento.. .. ale obvykle to byva tak ze rano si k nemu sadne brat, nieco si porobi a ide prec.. ked si da nieco tahat tak bezi kym nepridem z worku, ked nie tak ho vypina. Ale dost casto je to tak, ze rano brat zapne a ja v noci vypnem. Ono by na tom nic nebolo ale ked VGA zere dost vela aj v idle rezime, tak sa to snazim v ramci moznosti krotit.
Cez noc ho nechavam zapnuty ozaj len ked mam velku frontu v rapgete, nech sa mi cim skorej dotaha. Inac sa mi lepsie spi ked je PC vypnuty.
Cez noc ho nechavam zapnuty ozaj len ked mam velku frontu v rapgete, nech sa mi cim skorej dotaha. Inac sa mi lepsie spi ked je PC vypnuty.
-
midnight_man
Guru
all
bezi cely den..uplne stale...aj ked niesom doma a som inde...tak mam logmein ti co vedia o co ide poznaju...cize si kuknem co a ako ..moj rekord je asi tyzden....co siel vkuse bez restartu.....samozrejme stale bezi download..a tak
///edit: ja uz bez zapnuteho PC ani nezaspim pomaly

///edit: ja uz bez zapnuteho PC ani nezaspim pomaly