No po dlhom čase som dostal chuť na dobrú stratégiu, tak som si chcel znova nainštalovať Medieval 2 total war, lenže neviem ako, lebo ak zapnem setup tak mi iba na sekundu vyskočí cmd tabuľka a nič ak zapnem Launch tak detto, tak som šiel do zložky launcher tam som spustiť
demo32 vybral som launcher.dbd a vyskočilo mi autorun, ale nedalo sa kliknúť na install a na play, tak ja neviem čo s tým mám robiť. DVD nemám zlé, lebo som to už sťahoval znova.
1. Naco ma odinstalovat Medevial, ked bude nasledovat format?
2. Ked naformatuje, tak mu nepojde urcite nic, resp. na com mu to pojde?
3. Som videl 3 tvoje prispevky za poslednych 10 minut a je mi zle, jeden som aj reportol, hadam ho zmazu. Osobne by som zmazal vsetky 3.
nieje na dvd setup ikonka ze to s tym spustis? bez toho aby sa ti ukazoval autorun alebo nieco podobne ?
lebo mne vypisovalo pri autorune blbosti a format vtedy pomohol (ale neformatoval som iba kvoly tomu)
Mne dáva CMD tabuľku vtedy, keď nedoťahám image a hodím ho do virtuálky (resp. keď ho niekto nedouploaduje na FTP, čo môže byť tvoj prípad) Dobre pozri veľkosť oboch imagov na Medieval 2 Totol War a napíš ich tu. Napíš obidve veľkosti /veľkosť aj veľkosť na disku/
Ale s tým to nebude, lebo veľkosť sedí s tým, čo som mal na DVDčká napálené a to som kedysi hral, no a je natom setup.exe, len niekto asi nečítal môj prvý príspevok poriadne. A nemyslím, že by trebalo formátovať, lebo mám new PC ešte ani mesiac ho nemám.