Kolko ste dali za vodicak?
ako je to teraz s vodičškým na motorku ?
na starom občianskom , ktorý som si ešte nevymenil , je len jedna kategória " A "( vynímajúc kategóriu do 50 )
Počul som , že na nových a podľa nového zákona by to malo byť rozdelené už podľa kubatúr ...
To budem akože dajme tomu na 1100GSX-R robiť vodičský na motorku 4 krát ?!
Platí to už ?
// v ponukách autoškôl je dané toto
na starom občianskom , ktorý som si ešte nevymenil , je len jedna kategória " A "( vynímajúc kategóriu do 50 )
Počul som , že na nových a podľa nového zákona by to malo byť rozdelené už podľa kubatúr ...
To budem akože dajme tomu na 1100GSX-R robiť vodičský na motorku 4 krát ?!
Platí to už ?
// v ponukách autoškôl je dané toto
inde zase totoSkupina Cena Doba trvania
AM 4 500 ,-Sk 1 mesiac
A<25 5 500,-Sk 1 mesiac
A>25 7 000,-Sk 1 mesiac
a indemotocykel s objemom motora nad 50 cm3
vozidlo: Jawa 350
počet jázd: 8
2500,- Sk*
skupina A, A1: 7.000,-Sk
skupina AM: 5.500,-Sk
schw33k, miesto spekulovania, ci pracneho studovania relevantnych zakonov, prip. vyhlasiek ti odporucam obratit sa s tymito otazkami priamo na dopravny inspektorat- ci uz krajsky alebo okresny. Kua, su za to plateni, tak nech pre nas aj nieco robia...
PS: Aspon ja v pod. pripadoch zvyknem volat priamo na miesta, ktore by mali vediet kompetentne odpovedat na moje otazky.
PS: Aspon ja v pod. pripadoch zvyknem volat priamo na miesta, ktore by mali vediet kompetentne odpovedat na moje otazky.
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
21 mám , len som nevedel , či netreba robiť skúšky od najmenšej skúšky po najvyššiu ( ako som to počul , že to v budúcnosti mám byť rozdelené do 4 či koľkých kategórii ) t.j. spravíš na 250 , potom budeš robiť skúšky na 350 a podobné kraviny VRAJ majú ísť ruka v ruke s úniou
ale ako pozerám krupica tomu prišiel na kloub , škoda , že ma napadlo do autoškoly napísať hneď potom , ako som dopísal svoj namáhavý príspevok
ale ako pozerám krupica tomu prišiel na kloub , škoda , že ma napadlo do autoškoly napísať hneď potom , ako som dopísal svoj namáhavý príspevok
zalezi kde ? ale fakt ludia akoze to je take komplikovane prejst sa do tej autoskoly a spytat sa mi tu nejsme kuzelnici ze vieme kde kolko stoji..Bongo-man napísal:ja idem do autoskoly na buduci tyzden a zaujimalo by ma co to stoji aj s vodicakom na motorku do 125ccm
inac je to okolo 5 tacov..ja som teraz si robil za 4 tace..
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
PACO8
Light Professional
dovol to trosku poopravitkrupica_dnb napísal:no minuly tyzden co robili na motorky tak mas najprv malu motorku-
AM- do 50ccm a do 40km/h (od 15 rokov)
A1- do 25kW (od 18 rokov)
A- neobmedzy vykon (od 21 rokov)
takze na tu tvoju 1100vku si budes musiet bud pockat do 21tky alebo to spravit tak ze na papieri bude mat do 25 kW
A1 je na 125ccm + do 11kW od 16rokov
A je do 25kW od 18rokov a potom po preukazani praxe vo vedeni vozidla po dobu troch rokov alebo po dovrseni 21rokov mas
A bez obmedzenia vykonu
skupinu AM si mal spravne
P.S. ak budes chcet dokazy rad ti ich predlozim
a k teme: vodicak som nerobil ale kamos co robil na 125ku dal zan 5500Sk so vsetkym co k tomu patri
-
krupica_dnb
Medium Professional
akoze fpoho, ale pokial viem tak za moped sa rata do 50 ccm a do 50 ci 40 km/h, ci potom od 16 mas do 125ccm/11kW??PACO8 napísal:dovol to trosku poopravit
A1 je na 125ccm + do 11kW od 16rokov
A je do 25kW od 18rokov a potom po preukazani praxe vo vedeni vozidla po dobu troch rokov alebo po dovrseni 21rokov mas
A bez obmedzenia vykonu
skupinu AM si mal spravne
P.S. ak budes chcet dokazy rad ti ich predlozim
a k teme: vodicak som nerobil ale kamos co robil na 125ku dal zan 5500Sk so vsetkym co k tomu patri