Drogy
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zarucene nechuti, ale ked sa budes modry a posrany klepat niekde v rohu fetackeho doupete pochopis zmysel slova druhotna telesna potreba. (prvotna je jedlo, pitie...veci potrebne pre prezite. druhotna je taka, bez ktorej prezijes, ale telo si ju vyzaduje, lebo ju berie za svoju)Digital napísal:radsej ostan pri tom... lebo tvrdsie chuti viac
-
Digital
Guru
Zaručene chutí !! prečo si myslíš že je tolko trosiek ? .. co myslis ze ja to myslim tak že ic si dat biile chuti lepsie ? ... absolutne nemas sajn co som tym myslel ...axXis napísal:Zarucene nechuti, ale ked sa budes modry a posrany klepat niekde v rohu fetackeho doupete pochopis zmysel slova druhotna telesna potreba. (prvotna je jedlo, pitie...veci potrebne pre prezite. druhotna je taka, bez ktorej prezijes, ale telo si ju vyzaduje, lebo ju berie za svoju)
-
axxis
Addict
Hovoria Ti vobec nieco abstinencne priznaky? Myslis, ze trosky ako si ich nazval si davaju drogy aby boli stastni? Nie oni si ich davaju preto, ze bez nich sa potia ako prasata a maju bolesti.Digital napísal:Zaručene chutí !! prečo si myslíš že je tolko trosiek ? .. co myslis ze ja to myslim tak že ic si dat biile chuti lepsie ? ... absolutne nemas sajn co som tym myslel ...
-
Digital
Guru
Lol kámo vobec ma nechápeš .. ved mne je toto uplne jasné .. niekedy tieto veci vidim naživo no teda skor videl som... fakt nechapes jak som to myslel s tým zachutením ? V pesnickach sa spieva "Zachutil mu pervitín" proste ze presiel na pervitín .. zachutil mu ... chapes ?axXis napísal:Hovoria Ti vobec nieco abstinencne priznaky? Myslis, ze trosky ako si ich nazval si davaju drogy aby boli stastni? Nie oni si ich davaju preto, ze bez nich sa potia ako prasata a maju bolesti.
-
Point
Professional
Digital napísal:Zaručene chutí !! prečo si myslíš že je tolko trosiek ? ..
tak ale tu si sa trosku zapalil sam .. sak najprv pises ze biele zarucene chuti troskam a potom ze nechuti ale prechadzaju na nehoDigital napísal:V pesnickach sa spieva "Zachutil mu pervitín" proste ze presiel na pervitín .. zachutil mu ... chapes ?
viem ako si to myslel ..je to len taky postreh .. tiez mam moznost sledovat znicenych ludi..uz fakt radsej kokain jak piko
-
Digital
Guru
Kde som napísal že zaručené chutí troskám ? ...myslel som to tak že mladym ludom zachutí viac pervitín a potom sa s ních stanú trosky... takze som sa nezapalilPoint napísal:tak ale tu si sa trosku zapalil sam .. sak najprv pises ze biele zarucene chuti troskam a potom ze nechuti ale prechadzaju na neho
viem ako si to myslel ..je to len taky postreh .. tiez mam moznost sledovat znicenych ludi..uz fakt radsej kokain jak piko
čo sa listov koky týka- su organizmu PROSPEŠNÉ (preukázané vedecky), ucinkuju ako red bull a NIESU návykové. Jediný dôvod prečo aj my nežerieme kokové koláče a nežujeme pri robote zelene listocky je ten, ze ziadna krajina jej legalny dovoz nepovolí, pretoze sa z nej dá vyrobiť cenný sajrajt-KOKAÍN. (a určite huba bubba si nechce na trh pustiť takú silnú konkurenciu
)
-
krupica_dnb
Medium Professional
je to stále o tom istom. čo je dobré- chutí.
Chutí mi alkohol- pijem veľa ale keď začína chutíť priveľmi tak viem že musím prestať aby som zle nedopadol.
Cigy mi chutia- neprestanem, no čo.
Koks chutí viac ako čokoláda, ale je drahý takže si človek rozmyslí či predá aj párky z chladničky aby si to doprial.
Piko chutí skoro ako koks, je lacnejšie a dostupnejšie preto je to taká kur.va..
Chutí mi alkohol- pijem veľa ale keď začína chutíť priveľmi tak viem že musím prestať aby som zle nedopadol.
Cigy mi chutia- neprestanem, no čo.
Koks chutí viac ako čokoláda, ale je drahý takže si človek rozmyslí či predá aj párky z chladničky aby si to doprial.
Piko chutí skoro ako koks, je lacnejšie a dostupnejšie preto je to taká kur.va..
Len tak, pre zaujimavost...
Albánske gangy utvárajú alianciu s juhoamerickou mafiou
Podľa správy OSN z roku 2007 sa vytvorila nová, veľmi alarmujúca drogová aliancia medzi smutne známymi juhoamerickými drogovými kráľmi a albánskou drogovou mafiou na Balkáne, ktorá teraz už kontroluje väčšinu predaja vo veľkom na území Európy. V správe sa na str. 83 uvádza:
"Zatiaľčo väčšina kokaínových zásielok z Južnej Ameriky smeruje do západnej Európy... príslušné vyšetrovacie orgány v trestnom konaní zaznamenali aj zásielky do Východnej Európy a do balkánskych krajín."
V podobnej správe z roku 2005 sa uvádzalo, že trh s heroínom kontrolujú skupiny organizovaného zločinu, pozostávajúce z kosovských Albáncov, ale nová ich dodatočne identifikuje ako tvorcov nových trás, v ktorých sa spája obchod s heroínom a juhoamerickým kokaínom.
Vytvorenie nezávislého Kosova tento problém ešte väčšmi znásobí. ...
M. Bozinovič, Serbianna
Zdroj: http://serbianna.com/blogs/bozinovich/?p=86
no musim sa s vami podelit o "zazitok" aky som sa mi nedavno stal. podotykam, ze som priatelskej povahy, ale toto ma fakt dorazilo..
idem si tak domov z jednej party, sedim si tak na zastavke a pride taky asi 17-18 rocny chalan minimalne ozraty nasrot (mozno aj extaza k tomu) a oprie sa o zastavku a zacne si nieco mrmlat a nadavat. posobil na mna pomerne agresivnym dojmom. onedlho si typek prisadol ku mne na lavicku...
on: "ahoj, nevies kedy ide trolejbus?"
ja: "neviem, nepozeram na to. aj tak to chodi ako chce..."
... zacal hovorit o tom ze je spity lebo oslavoval s kamoskou nieco a potom...
on: "mas rad extosku? dame si?"
ja (skoro my vystrelo): "na taketo sracky ti zvysoka seriem"
on: "preco? ved to je v pohode"
ja: "ked sa s tym seres ty, je to tvoja vec, ale neznasam, ked na drogy niekto nabada niekoho druheho. takych ludi fakt z duse nenavidim"
on: //zatvaril sa urazene// "ale to neni droga, to je len ulet. dame si pol na pol?"
ja: //mal som co robit, aby som ostal kludny// "padaj do hajzlu"
co si myslite o takychto kretenoch co nabadaju ludi k drogam sposobom "ved to nie je dorga, to je len ulet" ? ja ich tak nehorazne neznasam, ze to az neni pekne... fakt neviem co z toho maju. dalsiu trosku do statistik alebo co?
idem si tak domov z jednej party, sedim si tak na zastavke a pride taky asi 17-18 rocny chalan minimalne ozraty nasrot (mozno aj extaza k tomu) a oprie sa o zastavku a zacne si nieco mrmlat a nadavat. posobil na mna pomerne agresivnym dojmom. onedlho si typek prisadol ku mne na lavicku...
ja: "ked sa s tym seres ty, je to tvoja vec, ale neznasam, ked na drogy niekto nabada niekoho druheho. takych ludi fakt z duse nenavidim"
on: //zatvaril sa urazene// "ale to neni droga, to je len ulet. dame si pol na pol?"
co si myslite o takychto kretenoch co nabadaju ludi k drogam sposobom "ved to nie je dorga, to je len ulet" ? ja ich tak nehorazne neznasam, ze to az neni pekne... fakt neviem co z toho maju. dalsiu trosku do statistik alebo co?
-
pinacolada
Guru wannabe
asi to co aj ty.pre mna za mna nech si to berie ale nech s tym ludi co o to nemaju zaujem neobtazuje.byt tebou neviem ci sa udrzimturtlak69 napísal:co si myslite o takychto kretenoch co nabadaju ludi k drogam sposobom "ved to nie je dorga, to je len ulet" ? ja ich tak nehorazne neznasam, ze to az neni pekne... fakt neviem co z toho maju. dalsiu trosku do statistik alebo co?
bezna vec...roznasam letaky na sidlisku pridem zrazu do jendej brany kde si nejaky manik mota speka a mi hovori ci si s nim nedam, tak isto aj jeden susedturtlak69 napísal:no musim sa s vami podelit o "zazitok" aky som sa mi nedavno stal. podotykam, ze som priatelskej povahy, ale toto ma fakt dorazilo..
-
krupica_dnb
Medium Professional
proste tu mentalitu nikdy nepochopis, kym si nedas aspon raz tak nevies o com ten typo melie, to je ako keby ti niekto pripity nukal poldeci a ty si abstinent, to su ine svety a neoplati sa ich hned odsudzovat...*turtlak69 napísal:no musim sa s vami podelit o "zazitok" aky som sa mi nedavno stal. podotykam, ze som priatelskej povahy, ale toto ma fakt dorazilo..
este horsie... posrat zivot niekomu koho by som poznal... asi by som si to dooost vycitalTomasito napísal:turtlak69, tak to vacsinou zacina, mozno s tym rozdielom, ze vacsinou nejde o nikoho cudzieho, ale o cloveka, ktoreho poznas.
krupica_dnb: netreba hned odsudzovat. no poviem ti len jedno, ANO TREBA !!! ja to odsudzujem. je mi dost jedno, ci aj ostatni, ale ja ano a za tym si aj stojim. takych kriplov ako ten dotycny fakt neznasam a zakryvat to, ze sak poldeci je to iste je absolutny nezmysel.
Sheep: mam kamarata, ktory je abstinent. da si sem tam nejake to pivo. raz som sa ho pytal, ze ako to, ze nepije a tak. on mi na to povedal: "je ovela vacsia sranda rehotat sa schlastanych a nahulenych ako byt jednym z nich". ma na tom bohovsku zabavku