ZHNiLa_KaCHNa napísal:dalsi magor co ked pojde v zime na aute tak si ztiahne okno a na ruky si da rukavice a ciapku na hlavu a hlasitost bude na maxime a vonku -20.
asi tak, najradsej mam super cool typkov, ktori hudbu nevypinaju ani ked tankuju a ked vdaka tej kvalite nepocuju sireny sanitky, ktora idepo umierajuceho cloveka
bartonko napísal:NO TAK BY SOM BOL RAD KEBY STE DALI NEJAKE ODPORUCANIA ,OD HIP-HOP AZ PO TRANCE,VSETKO CO MA DOBRY RYTMUS A TAKE PRI KTORýCH SA CITITE AKO PANI SVETA KED STE V KARE
ako pán sveta sa v aute budeš cítiť, keď si pustíš hudbu ktorá sa ti páči, nie hudbu ktorú ti poradia iný, tak ju počúvaš, lebo je "cool"
necitim sa ako Boh, ale mozem si klepkat rukou, spievat a kyvat hlavou. Aspon nejake spriemnenie na cestach. Toto je to prave do auta
ale treba tomu vyprat riadne pecky!!!!!!!!!
Teraz som isiel s kolegom do BB a pustal si Darinku Rolinsovu...skoro som sa pogrcal, ten clovek ma najhorsi hudobny vkus aky som kedy zazil.
MurphY napísal:Moja rec - Nalozeny V Kare ft. Maario
osobne považujem tento " song " za jednu z najväčších sračiek vyprodukovaných slovenskou HH scénou
Ale ako napriek som sa na tej " piesni " stále tak nasmial , že sme ju počúvali skoro každú cestu do roboty
jimino napísal: asi tak, najradsej mam super cool typkov, ktori hudbu nevypinaju ani ked tankuju a ked vdaka tej kvalite nepocuju sireny sanitky, ktora idepo umierajuceho cloveka
nj... a super su tiez ti, ktori odparkuju cez vikend pri jazere, v kufri maju reprosustavu a naplno pusita nejake hnusne tuc tuc... Takych by som strielal...
OT : ehm , náhodou si nebol tento víkend na Strehovej ?
Tebe podobný mi tam chcel vytrhať repreáky z auta ...
Tak som ho poslal do pichi...
Čo chodíte drichmať na dovolenky ? Ja osobne tam chodím žiť ( 15 minút to vyhráva a niektorí sa fakt idú zasrať )
schw33k napísal:OT : ehm , náhodou si nebol tento víkend na Strehovej ?
Tebe podobný mi tam chcel vytrhať repreáky z auta ...
Tak som ho poslal do pichi...
Čo chodíte drichmať na dovolenky ? Ja osobne tam chodím žiť ( 15 minút to vyhráva a niektorí sa fakt idú zasrať )
Nie... Chod zit, ale co ti uplne ebe pustat na plne pecky dajaky hovadinu z auta, ked to musi s tebou pocuvat kazdy v okoli 1 km?
piton napísal:Nie... Chod zit, ale co ti uplne ebe pustat na plne pecky dajaky hovadinu z auta, ked to musi s tebou pocuvat kazdy v okoli 1 km?
prečo by to mala byť hovadina , dobrá tanečná muzika ... Myslím, že 15 minút zábavy , kým si zatancujeme , doteraz ešte nikoho nezabilo ...
A celkovo je to lepšie ako keď nejakí kotrmelci prídu naje*** a hulákajú celú noc ( oni si myslia , že spievajú ) ako zmyslov zbavení
Najlepšia hudba do auta je tá, na ktorú máte chuť/vie Vás "dostať". A nielen pri jazdení. Mne skôr pripadá tento topic ako "čo počúvate pri rýchlej jazde".. proste niečo čo vás dostane do dynamickej progresívnej uletenosti..synchronizácia štýlu jazdy a sluchového vnemu / proste speed. ˇPísať že aký štýl podľa mňa nemá význam. U mňa by to bolo asi electro - u iného metal.
Cabriolet, noc, dáky ambient do toho...nooo, to môže byť celkom fajn pocit z jazdy ešte mať tak fajn káru
schw33k napísal:prečo by to mala byť hovadina , dobrá tanečná muzika ... Myslím, že 15 minút zábavy , kým si zatancujeme , doteraz ešte nikoho nezabilo ...
A celkovo je to lepšie ako keď nejakí kotrmelci prídu naje*** a hulákajú celú noc ( oni si myslia , že spievajú ) ako zmyslov zbavení
..ale šak to je niečo iného, "odstaviť" a počúvať music... to je skôr využívanie "mobilného stage-u"
Zaparkovať niekde na samote, vyvaliť sa do trávy a pohoda..mňam mňam, akoby tam to auto ani nebolo
schw33k napísal:prečo by to mala byť hovadina , dobrá tanečná muzika ... Myslím, že 15 minút zábavy , kým si zatancujeme , doteraz ešte nikoho nezabilo ...
omg, je rozdiel zapnut si na rozumnu hlasitost nejaku muziku a na plne pecky... Ked nejaki ozrani "spievaju" tak otravuju priestor cca 50 metrov okolo, ale reprosustava v kufri ako som hovoril aj kilometer