HUDBA DO AUTA

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
nebel
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

pinacolada napísal:children od bodom 8) a ficis jak baricelo :wink:
ppci hudba odporucam
este taky static x sa da
metallica - st. anger :P dnes som si daval na metallice
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

earth wind & fire - september ;) na plne gule a chod 180, bude dobre
a este kool & the gang si pusti
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:dalsi magor co ked pojde v zime na aute tak si ztiahne okno a na ruky si da rukavice a ciapku na hlavu a hlasitost bude na maxime a vonku -20.
:?
:lol: asi tak, najradsej mam super cool typkov, ktori hudbu nevypinaju ani ked tankuju a ked vdaka tej kvalite nepocuju sireny sanitky, ktora idepo umierajuceho cloveka
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: HUDBA DO AUTA

Príspevok od používateľa erytrocyt »

bartonko napísal:NO TAK BY SOM BOL RAD KEBY STE DALI NEJAKE ODPORUCANIA ,OD HIP-HOP AZ PO TRANCE,VSETKO CO MA DOBRY RYTMUS A TAKE PRI KTORýCH SA CITITE AKO PANI SVETA KED STE V KARE :D
ako pán sveta sa v aute budeš cítiť, keď si pustíš hudbu ktorá sa ti páči, nie hudbu ktorú ti poradia iný, tak ju počúvaš, lebo je "cool"
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

necitim sa ako Boh, ale mozem si klepkat rukou, spievat a kyvat hlavou. Aspon nejake spriemnenie na cestach.
Toto je to prave do auta
ale treba tomu vyprat riadne pecky!!!!!!!!!

Teraz som isiel s kolegom do BB a pustal si Darinku Rolinsovu...skoro som sa pogrcal, ten clovek ma najhorsi hudobny vkus aky som kedy zazil.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

MurphY napísal:Moja rec - Nalozeny V Kare ft. Maario
osobne považujem tento " song " za jednu z najväčších sračiek vyprodukovaných slovenskou HH scénou
Ale ako napriek som sa na tej " piesni " stále tak nasmial , že sme ju počúvali skoro každú cestu do roboty :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

jimino napísal::lol: asi tak, najradsej mam super cool typkov, ktori hudbu nevypinaju ani ked tankuju a ked vdaka tej kvalite nepocuju sireny sanitky, ktora idepo umierajuceho cloveka
nj... a super su tiez ti, ktori odparkuju cez vikend pri jazere, v kufri maju reprosustavu a naplno pusita nejake hnusne tuc tuc... :evil: Takych by som strielal...
schw33k
Guru
Guru

piton napísal:.-.-.-.-.
OT : ehm , náhodou si nebol tento víkend na Strehovej ? :D

Tebe podobný mi tam chcel vytrhať repreáky z auta ...
Tak som ho poslal do pichi...
Čo chodíte drichmať na dovolenky ? Ja osobne tam chodím žiť ( 15 minút to vyhráva a niektorí sa fakt idú zasrať )
piton
King
King

schw33k napísal:OT : ehm , náhodou si nebol tento víkend na Strehovej ? :D

Tebe podobný mi tam chcel vytrhať repreáky z auta ...
Tak som ho poslal do pichi...
Čo chodíte drichmať na dovolenky ? Ja osobne tam chodím žiť ( 15 minút to vyhráva a niektorí sa fakt idú zasrať )
Nie... Chod zit, ale co ti uplne ebe pustat na plne pecky dajaky hovadinu z auta, ked to musi s tebou pocuvat kazdy v okoli 1 km? :roll:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

axXis > kebyze si taku hudbu pustim tak urcite narazim..boha fakt neviem co sa vam na tom skriekani moze lubit dpc..
schw33k
Guru
Guru

piton napísal:Nie... Chod zit, ale co ti uplne ebe pustat na plne pecky dajaky hovadinu z auta, ked to musi s tebou pocuvat kazdy v okoli 1 km? :roll:
prečo by to mala byť hovadina , dobrá tanečná muzika ... Myslím, že 15 minút zábavy , kým si zatancujeme , doteraz ešte nikoho nezabilo ...
A celkovo je to lepšie ako keď nejakí kotrmelci prídu naje*** a hulákajú celú noc ( oni si myslia , že spievajú ) ako zmyslov zbavení
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Najlepšia hudba do auta je tá, na ktorú máte chuť/vie Vás "dostať". A nielen pri jazdení. Mne skôr pripadá tento topic ako "čo počúvate pri rýchlej jazde".. proste niečo čo vás dostane do dynamickej progresívnej uletenosti..synchronizácia štýlu jazdy a sluchového vnemu / proste speed. ˇPísať že aký štýl podľa mňa nemá význam. U mňa by to bolo asi electro - u iného metal.
Cabriolet, noc, dáky ambient do toho...nooo, to môže byť celkom fajn pocit z jazdy :roll: ešte mať tak fajn káru :oops:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

schw33k napísal:prečo by to mala byť hovadina , dobrá tanečná muzika ... Myslím, že 15 minút zábavy , kým si zatancujeme , doteraz ešte nikoho nezabilo ...
A celkovo je to lepšie ako keď nejakí kotrmelci prídu naje*** a hulákajú celú noc ( oni si myslia , že spievajú ) ako zmyslov zbavení
..ale šak to je niečo iného, "odstaviť" a počúvať music... to je skôr využívanie "mobilného stage-u" :D
Zaparkovať niekde na samote, vyvaliť sa do trávy a pohoda..mňam mňam, akoby tam to auto :!: ani nebolo
piton
King
King

schw33k napísal:prečo by to mala byť hovadina , dobrá tanečná muzika ... Myslím, že 15 minút zábavy , kým si zatancujeme , doteraz ešte nikoho nezabilo ...
omg, je rozdiel zapnut si na rozumnu hlasitost nejaku muziku a na plne pecky... Ked nejaki ozrani "spievaju" tak otravuju priestor cca 50 metrov okolo, ale reprosustava v kufri ako som hovoril aj kilometer :roll:
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

jednoznacne november rain od GnR
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no ja sa citim ako pan sveta ked som v kare a pocuvam eternal bleeding popripade mudvayne,static-X ale take asi nemyslis
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

rozpravky. tazka namotavka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Najviac smiešni mi prídu gengstri na škodovke stodvacinne, ako im pri otvorených oknách naplno reve niečo na spôsob : chodte do p*** materééé.... :roll:
celaskon5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa celaskon5 »

SABATON nema chybu ale treba na to aj naladu :D
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Napísať odpoveď