Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BlaDey
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

Namyslenosť Namyslenosť Namyslenosť...a ešte to keď chce baba vliesť do partie (alkohol,fajčenie) iba preto ze chce byt ako ostatny
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Dipset napísal:u nás v škole je***á spolužiačka bifla špinavá ,,Kto sa dnes neučil na test ako ja,lebo ja som sa do toho ani nepozrela´´ vysledok 100% jediná s triedy 1-tka.neznášam to
taky tak

najviac neznasam, ked sa niekto hraje na nieco, co nie je... mam spoluziacku (vlastne 3 take, ale jedna z nich je "the best" :D ), je to hrozne tela (nema vlastny nazor, nevie zo seba nic poriadneho vysukat a pod... proste tela :D ), ale silou - mocou sa hraje na "tvrde dievca", hraje sa na punkerku (raz je sk8-punk, inokedy neo-punk, niekedy zas emo a tak), no nema ani paru o tom "cim zije" (totizto o sebe tvrdi, ze zije punkom, ze to je jej styl), na vaku ma odznaky nirvany a podobnych kapiel, "pocuva" punk (jaaj vcera som si stiahla konflikt, to je take dzive, da si to do plejera, pusti tak aby bolo aj okolo pocut tie gitary) a hned na to tie trapne statusy na ICQ stylu "Konfliiikt"... dalej je aj velka hokejova fanynka a pri tom by ani nevedela povedat, ci je to hrac koic alebo blavy, ked jej poviem nejake meno... ach jaj, tak som sa o tom rozpisal, no neskutocne ma to irituje (uz len ked si na nu spomeniem)

tak toto ma vie asi najviac odradit (az mam horsiu naladu teraz :? )
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

njn to poznam aj ja som mal kamosku velku punkerku :lol: nosila retaze od psa z mosta a neviem odkial pritom nemala o punku ani paru , dorazila na piskoteku a tam sa rozbijala na techne :lol:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

no, ja tiez ked na nu pozriem, tak by som jej tipol britney spears, justina timberlakea a podobne... aj by ma menej stvala, keby sa neptretvarovala (v skutocnosti mozno aj doma pocuva veci, ktore sa jej ozaj pacia, alebo pocuva punk a klame samu seba)... myslim, ze vacsina vie o com tocim
jano2501
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jano2501 »

Faloš, neuprimnost... Ked ti povie ze si OK, ale mysli si o tebe nepekne veci... Viem o com hovorim :wink: Proste to je na dlho...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

egoizmus, nedospelost mysle a dospelost spravanim [vid nast-rocne a nast-rocnych pubertakov, ktori o sebe tvrdia ze su dospeli, avsak pride cas na lamanie chleba a rozsypu sa ako domcek z karat], nerozhodnost, odpovede typu neviem a uvidim, slepost ku objektivnemu a otvorenost ku subjektivnemu, rychlost v konani a citeni, absencia hlbsieho myslenia ako jeden krok v pred, alebo vzad, ignoracia minulosti a moznej buducnosti v zaslepenosti pritomnostou a opacne - cize ignoracia pritomnosti kvoli minulosti, alebo buducnosti. Absencia rozlisovania medzi stalym a docasnym, absencia "bezneho zmyslu" [common sense], ignoracia reci zivota a rad "osudu" [Boha, Zivota samotneho]. Mozno ma este nieco napadne...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Uplink, hodnoty a vlastnosti ktoré si opísal sú žiaľ ozaj asi tie najhoršie, a môžu takisto VZNIKAŤ z nevyrovnanosti už exist.vzťahu. Vtedy, keď jeden ubližuje svojou túžbou byť dominantný sebavedomiu druhého (aj tak bude po mojom, a pritom sa tvári že rešpektuje), a ten stráca svoje POZITÍVNE vlastnosti (lebo stráca dôveru, sebavedomie... regresia, APATIA). Človek sa rúti dolu ľahšie keď vidí že jeho dobré úmysli končia zneužité.
Mňa hlavne odrádza namyslenosť, keď niekto vyžaduje väčšiu úctu ako on prejavuje druhému. A neznášam MANIPULÁTOROV !!! :evil:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

samploom napísal:Uplink, hodnoty a vlastnosti ktoré si opísal sú žiaľ ozaj asi tie najhoršie, a môžu takisto VZNIKAŤ z nevyrovnanosti už exist.vzťahu. Vtedy, keď jeden ubližuje svojou túžbou byť dominantný sebavedomiu druhého (aj tak bude po mojom, a pritom sa tvári že rešpektuje), a ten stráca svoje POZITÍVNE vlastnosti (lebo stráca dôveru, sebavedomie... regresia, APATIA). Človek sa rúti dolu ľahšie keď vidí že jeho dobré úmysli končia zneužité.
Mňa hlavne odrádza namyslenosť, keď niekto vyžaduje väčšiu úctu ako on prejavuje druhému. A neznášam MANIPULÁTOROV !!! :evil:
ano no, ta manipulacia je zvlastny jav, teda ospravedlnte ma, ale zvladam len na stranu nezneho pohlavia, s nasim som skusenosti [vdaka Bohu :D] nemal. Je to ako keby v ich genoch. Niekedy mam pocit ze to nerobia naschval. Su nerozhodne, nevedia co chcu, ale neprestanu kym to nedosiahnu. Castokrat sa nachadzaju v situacii, ked otvorene povedia ze nevedia co chcu, ale ako keby ich to dalej ani nejako netrapilo. Na jednej strane su schopne povedat ze by neviem co spravili, keby ste si Vy [chalan] nasli nejaku inu, ale zaroven nemaju problem povedat kratko na to koniec. Je to zvlastne, ale ako povedal moj kamos, je to obraz dnesnej doby. Prave vdaka "rovnocennosti" a "rovnopravnosti" robia obidve pohlavia to, naco neboli stvorene. Ono to nie je o tom ze zena by nemohla robit to co muz, alebo muz to co zena, samozrejme ze zvladame a sme rovnocenni, ale nie sme na to usposobeni. Potom vznika kopec nestasti vo vztahoch len preto, lebo sa to druhe pohlavie snazi[lo] robit nieco, na co nikdy nebolo "navrhnute", alebo predbehlo evoluciu a teraz trpi... :? odpustte OT, len sa mi nedalo nereagovat na samplooma.

samozrejme k celemu prispevku, cest vynimkam...urcite sa najdu.
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

fakt ma dokaze odradit ked ma holka slovnik jak ozrany chlap v krcme, to nemam rad
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Dingo1942 napísal:fakt ma dokaze odradit ked ma holka slovnik jak ozrany chlap v krcme, to nemam rad
sak chcu rovnopravnost :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

pohlavna choroba
Dante3000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante3000 »

namyslenost, ked daktora ma cez 90 kil a mysli si ze jaka je super a ze aj Brada Pitta zbali ked chce, a ked si navlieka saty z ktorych jej trcia safalaty masa :? ,abo ked sa k tebe pristavy a mysli ze sa z toho po..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Dante3000 napísal:namyslenost, ked daktora ma cez 90 kil a mysli si ze jaka je super a ze aj Brada Pitta zbali ked chce, a ked si navlieka saty z ktorych jej trcia safalaty masa :? ,abo ked sa k tebe pristavy a mysli ze sa z toho po..
to nieje namyslenost, to je skor porucha sudnosti ked ma holka 90 000 gramov a mysli ze zbali brada pitta :-D ...
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

mna maximalne odpudzuje na obidvoch pohlaviach ze sa uz v 16tich rokoch hraju na dospelych, a sudia druhych chyby pritom aspon polovica z vas robi take iste.. niektore prispevky ma rozosmiali ako napr. ze baba nema rada ked chalanovi vola mama ci mu neni zima (to sa vola materinska laska, zrejme jej na nom zalezi a na tom nie je nic zleho ani trapneho) tiez ma dostal prispevok ze baba nema rada ked ma chalan rad rozpravky.. no k tomuto ani nemam co povedat.. totalny trapas velka dospelacka.. ale najviac najviac ma odpudzuje na ludoch (nazvyme to tak) ked klamu sami seba aby mali vycibrene "dospelacke" nazory.. tolko
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

tak tuna co som nevidel mna vedia odradit neupravene nechty a take obryzene heh :oops:
FeeGeeZZ
Novice
Novice

Príspevok od používateľa FeeGeeZZ »

nemam rad baby ked su sproste....aj ked vypadaju v poho ...sak vjete jak to myslim...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Fuzy hore dole :P
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

clovek ked pozna babu sam vie co mu na nej nevyhovuje,ale casto to nevie opisat,tak ako aj ja.no tiez mi konkretne vadi to ozieranie,pitie,nadavanie,naivnost a co najviac nemusim je,ked sa baba pretvaruje :smt018
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

rixo napísal:clovek ked pozna babu sam vie co mu na nej nevyhovuje,ale casto to nevie opisat,tak ako aj ja.no tiez mi konkretne vadi to ozieranie,pitie,nadavanie,naivnost a co najviac nemusim je,ked sa baba pretvaruje :smt018
kto sa dnes nepretvaruje?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

napríklad ja určite nie :P
Napísať odpoveď