Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
taky takDipset napísal:u nás v škole je***á spolužiačka bifla špinavá ,,Kto sa dnes neučil na test ako ja,lebo ja som sa do toho ani nepozrela´´ vysledok 100% jediná s triedy 1-tka.neznášam to
najviac neznasam, ked sa niekto hraje na nieco, co nie je... mam spoluziacku (vlastne 3 take, ale jedna z nich je "the best"
tak toto ma vie asi najviac odradit (az mam horsiu naladu teraz
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
egoizmus, nedospelost mysle a dospelost spravanim [vid nast-rocne a nast-rocnych pubertakov, ktori o sebe tvrdia ze su dospeli, avsak pride cas na lamanie chleba a rozsypu sa ako domcek z karat], nerozhodnost, odpovede typu neviem a uvidim, slepost ku objektivnemu a otvorenost ku subjektivnemu, rychlost v konani a citeni, absencia hlbsieho myslenia ako jeden krok v pred, alebo vzad, ignoracia minulosti a moznej buducnosti v zaslepenosti pritomnostou a opacne - cize ignoracia pritomnosti kvoli minulosti, alebo buducnosti. Absencia rozlisovania medzi stalym a docasnym, absencia "bezneho zmyslu" [common sense], ignoracia reci zivota a rad "osudu" [Boha, Zivota samotneho]. Mozno ma este nieco napadne...
Uplink, hodnoty a vlastnosti ktoré si opísal sú žiaľ ozaj asi tie najhoršie, a môžu takisto VZNIKAŤ z nevyrovnanosti už exist.vzťahu. Vtedy, keď jeden ubližuje svojou túžbou byť dominantný sebavedomiu druhého (aj tak bude po mojom, a pritom sa tvári že rešpektuje), a ten stráca svoje POZITÍVNE vlastnosti (lebo stráca dôveru, sebavedomie... regresia, APATIA). Človek sa rúti dolu ľahšie keď vidí že jeho dobré úmysli končia zneužité.
Mňa hlavne odrádza namyslenosť, keď niekto vyžaduje väčšiu úctu ako on prejavuje druhému. A neznášam MANIPULÁTOROV !!!
Mňa hlavne odrádza namyslenosť, keď niekto vyžaduje väčšiu úctu ako on prejavuje druhému. A neznášam MANIPULÁTOROV !!!
-
uplink
VIP
ano no, ta manipulacia je zvlastny jav, teda ospravedlnte ma, ale zvladam len na stranu nezneho pohlavia, s nasim som skusenosti [vdaka Bohusamploom napísal:Uplink, hodnoty a vlastnosti ktoré si opísal sú žiaľ ozaj asi tie najhoršie, a môžu takisto VZNIKAŤ z nevyrovnanosti už exist.vzťahu. Vtedy, keď jeden ubližuje svojou túžbou byť dominantný sebavedomiu druhého (aj tak bude po mojom, a pritom sa tvári že rešpektuje), a ten stráca svoje POZITÍVNE vlastnosti (lebo stráca dôveru, sebavedomie... regresia, APATIA). Človek sa rúti dolu ľahšie keď vidí že jeho dobré úmysli končia zneužité.
samozrejme k celemu prispevku, cest vynimkam...urcite sa najdu.
-
midnight_man
Guru
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to nieje namyslenost, to je skor porucha sudnosti ked ma holka 90 000 gramov a mysli ze zbali brada pittaDante3000 napísal:namyslenost, ked daktora ma cez 90 kil a mysli si ze jaka je super a ze aj Brada Pitta zbali ked chce, a ked si navlieka saty z ktorych jej trcia safalaty masa,abo ked sa k tebe pristavy a mysli ze sa z toho po..
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
mna maximalne odpudzuje na obidvoch pohlaviach ze sa uz v 16tich rokoch hraju na dospelych, a sudia druhych chyby pritom aspon polovica z vas robi take iste.. niektore prispevky ma rozosmiali ako napr. ze baba nema rada ked chalanovi vola mama ci mu neni zima (to sa vola materinska laska, zrejme jej na nom zalezi a na tom nie je nic zleho ani trapneho) tiez ma dostal prispevok ze baba nema rada ked ma chalan rad rozpravky.. no k tomuto ani nemam co povedat.. totalny trapas velka dospelacka.. ale najviac najviac ma odpudzuje na ludoch (nazvyme to tak) ked klamu sami seba aby mali vycibrene "dospelacke" nazory.. tolko