Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

haha , neprišiel, lol , young buck neni dobrý raper takže o nič sme neprišli...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Ešte že vraj aj BEATBOX patrí k Hip-hopu. Netuším, ak to nie je pravda, ani ma to nezarmúti.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Ešte že vraj aj BEATBOX patrí k Hip-hopu. Netuším, ak to nie je pravda, ani ma to nezarmúti.
jj , hovori sa že nový piaty element hiphopu :)
rockonhustla
Light Star
Light Star

mm

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Digital napísal:haha , neprišiel, lol , young buck neni dobrý raper takže o nič sme neprišli...
young buck neni dobry a poznas aspon nejakeho dobreho rappera z juhu ked hovoris ze neni dobry buck
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: mm

2rocknhustla:Three 6 Mafia, Master P , Bone Crusher ... tito su premna kusok lepší ...

ale celkovo nenávidím ten DirtySouthom nakazený rap !
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

Digital napísal:2rocknhustla:Three 6 Mafia, Master P , Bone Crusher ... tito su premna kusok lepší ...

ale celkovo nenávidím ten DirtySouthom nakazený rap !
a T.I. a Ludacris? ked uz ani tito niesu pre teba dobri, tak to je uz zaujimave :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pingus napísal:a T.I. a Ludacris? ked uz ani tito niesu pre teba dobri, tak to je uz zaujimave :)
T.I. ešte ako tak ale su to premna podpriemerný raperi :wink:
rockonhustla
Light Star
Light Star

Digital napísal:T.I. ešte ako tak ale su to premna podpriemerný raperi :wink:
Ja si myslim ze v sucasnosti je vela kvalitnych rapperov na juhu, hlavne Miami, Houston.Co tak UGK, Slim Thug a dalsi z Houstonu ti su aki podla teba??
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

rockonhustla napísal:Ja si myslim ze v sucasnosti je vela kvalitnych rapperov na juhu, hlavne Miami, Houston.Co tak UGK, Slim Thug a dalsi z Houstonu ti su aki podla teba??
Rapujú 3-4 roky, moneymakeri , lyrika otrasná... Nic moc ked ich porovnám s inými... Ked má niekto dobrý podmaz a schopný flow tak nemusi byt dobrý raper .. ide aj o to čo zažil a nie kolko vydal vecí a kolko zarobil ... Cely SoUth je plný takýchto...
rockonhustla
Light Star
Light Star

Digital napísal:Rapujú 3-4 roky, moneymakeri , lyrika otrasná... Nic moc ked ich porovnám s inými... Ked má niekto dobrý podmaz a schopný flow tak nemusi byt dobrý raper .. ide aj o to čo zažil a nie kolko vydal vecí a kolko zarobil ... Cely SoUth je plný takýchto...
Pocul si ze cely juh je zly, kto to povedal Nas, taky dilino co kedysi bol old school a potom zacal byt skurvne komercny a robit klipy s Jennifer Lopez a s Diddym. No to je moneymaker. Napriklad Young Jeezy, alebo UGK rapuju 4 roky?? UGK od roku 88 moj ty sa mi zda pocuvas iba komercnych z minulosti co su povazovani za old school. Keby boli UGK moneymakeri tak by sa asi vysrali na to kedze znami su az teraz posledne 2 roky, lyrika otrasná?? asi nerozumies po anglicky, A moneymaker neni ten kto mas svoj business a ma z toho love, auta a diamanty ale ten koho ovplyvnuje to ze robi hudbu pre love. Ty sa do toho teda vyznas kolko pocuvas rap 2 roky?? A si cital na nete kto su a kto niesu moneymakeri, uvedom sa.
Wyatt
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Wyatt »

Hip Hop moc nemusím...ale někdy, když se nudím, tak si ho poslechnu.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

NOVE MESTO NAD VAHOM - Zelena Voda -
kto nebol prisiel o vela mam nejake videjka freestayl battle ( soumi is best ...) a nova sou rytmusa :shock: :D

btw : mal tam premieru noveho klipu musim uznat ze to ma smrnc :P

btw2 : dik za karmu ... aj o vas bola rec na feste ze aky ste ko*ot :D :lol:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

R1k1nko napísal:NOVE MESTO NAD VAHOM - Zelena Voda -
kto nebol prisiel o vela mam nejake videjka freestayl battle ( soumi is best ...) a nova sou rytmusa :shock: :D

btw : mal tam premieru noveho klipu musim uznat ze to ma smrnc :P

btw2 : dik za karmu ... aj o vas bola rec na feste ze aky ste kok**** :D :lol:
ten track z noveho albumu, kde rapoval ze vsetko ma pozicane, ze kontrafakt je najhorsi a auto ma na leasing bolo dost dobre :) a Shomi si ich pekne nakladal, zasluzil si to. G-Unit :smt096 .......a pacil sa mi aj Nironic
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

rockonhustla napísal:Pocul si ze cely juh je zly, kto to povedal Nas, taky dilino co kedysi bol old school a potom zacal byt skurvne komercny a robit klipy s Jennifer Lopez a s Diddym. No to je moneymaker. Napriklad Young Jeezy, alebo UGK rapuju 4 roky?? UGK od roku 88 moj ty sa mi zda pocuvas iba komercnych z minulosti co su povazovani za old school. Keby boli UGK moneymakeri tak by sa asi vysrali na to kedze znami su az teraz posledne 2 roky, lyrika otrasná?? asi nerozumies po anglicky, A moneymaker neni ten kto mas svoj business a ma z toho love, auta a diamanty ale ten koho ovplyvnuje to ze robi hudbu pre love. Ty sa do toho teda vyznas kolko pocuvas rap 2 roky?? A si cital na nete kto su a kto niesu moneymakeri, uvedom sa.
... Nepovedal mi to Nas .. je to moj osobný názor ... proste nemám rád to maximálne vyvyšovanie sa vid. slim thug .. UGK ani nevim do je .. ani nechcem .. proste juh je premna trápny ! ... skor tristvrtina southu robii veci s komercnymi hviezdami tak sa uvedom ... A to co ja pocúvam sa nezapája do dnesnej komercie... mozno pár vínimiek ale minimum... A kto nebol kedysi oldschool ked rapoval pred 15 rokmi a viac ? lol

A kua koho zaújmajú vyčačkaný kktovci ovešaný 30 kilamy nejakeho kovu jak rapujú v drahých GMCčkach že kolko má karátov jeho HEAVY DIRTY retaz , alebo kolko má prstenov na ruke , alebo ked nevie poriadne rapovat stymi rovnátkami vyblízkanými .. a ešte milujem ked to v klipe ukazuju do kamery .. vid. paul wall .. Ved koli tym rovnátkam nemozu hubu otvárat a potom ten rap tak znie...

Je to moj názor , nemám to zo ziadnych statistík... proste premna je juh odpísany ako helico (samozrejme s vynimkami)
rockonhustla
Light Star
Light Star

mm

Ked nevies kto to je tak vidim ako poznas scenu, no na juhu su komercne hviezdy tak 10 percent ale to je tazko tebe rozpravat ked poznas 20 rapperov, Nas a Rakim a dalsi tvoji hrdinovia boli tiez riadne ovesani v minulosti to ti asi nevadi. A ze pred 15 rokmi bol oldschool to mi nemusis hovorit a GMC mam v pi*i lebo escalade su lepsie, a tie rovnátka ci ako to volas sa volaju grillz ak nevies. Ako hovorim ked pocuvas ten rap 2 roky tazko budes chapat veciam. Len jedno pochop ja neposudzujem rapperov podla retazi a prstenov ako ty ale podla hudby. Ked niekto ma peniaze a neskryva to nemusi to byt ako ty hovoris vzdy zly rapper.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

rockonhustla napísal:Ked nevies kto to je tak vidim ako poznas scenu, no na juhu su komercne hviezdy tak 10 percent ale to je tazko tebe rozpravat ked poznas 20 rapperov, Nas a Rakim a dalsi tvoji hrdinovia boli tiez riadne ovesani v minulosti to ti asi nevadi. A ze pred 15 rokmi bol oldschool to mi nemusis hovorit a GMC mam v pi*i lebo escalade su lepsie, a tie rovnátka ci ako to volas sa volaju grillz ak nevies. Ako hovorim ked pocuvas ten rap 2 roky tazko budes chapat veciam. Len jedno pochop ja neposudzujem rapperov podla retazi a prstenov ako ty ale podla hudby. Ked niekto ma peniaze a neskryva to nemusi to byt ako ty hovoris vzdy zly rapper.
takúto scénu absolutne poznat nemusím... ked nepocuvam poebaný south tak nepoznám hiphopovuu scenu ? cudné názory máš ... Nas a rakim mozno boli ovešaný jednou retazou a nepredvadzali sa jak teraz tý šašovia, a vtedy tie reťaze boli v moode kámo...rap pocuvam viac rokov nez ty , aspon podla tvojho názoru to vidím ... lebo tento dirthy south , crank a podobné blbosti sa zacali prezentovat len v poslednych rokoch ... a ty si tazko asi pred 7-8 rokmi poznal drsný juh ty dobrodruh...Máš pravdu tazko budem chápat takym veciam ... ovesat sa zlatom a šaškovat pred produkcnym tymom... ale mne je to uplne jedno ... ten do má rád pravý hiphop tak pochopí...

rockonhustla
Light Star
Light Star

Digital napísal:takúto scénu absolutne poznat nemusím... ked nepocuvam poebaný south tak nepoznám hiphopovuu scenu ? cudné názory máš ... Nas a rakim mozno boli ovešaný jednou retazou a nepredvadzali sa jak teraz tý šašovia, a vtedy tie reťaze boli v moode kámo...rap pocuvam viac rokov nez ty , aspon podla tvojho názoru to vidím ... lebo tento dirthy south , crank a podobné blbosti sa zacali prezentovat len v poslednych rokoch ... a ty si tazko asi pred 7-8 rokmi poznal drsný juh ty dobrodruh...Máš pravdu tazko budem chápat takym veciam ... ovesat sa zlatom a šaškovat pred produkcnym tymom... ale mne je to uplne jedno ... ten do má rád pravý hiphop tak pochopí...
presne ked nepoznas juh tak nepoznas scenu lebo aj juh tam patri, a tak ako retaze boli v mode tak na juhu su tiez v mode aj retaze aj grillz ale to odsdudzujes, zaujimave a kolko pocuvas rap?? viac jako ja?? urcite nie a to ze juzansky rap nebol komercny pred viac ako 3 rokmi neznamena ze neexistoval ty pocuvas iba komercne hviezdy tak si ho nepoznal, ty vies ko*ot co je pravy hip-hop
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

rockonhustla napísal:presne ked nepoznas juh tak nepoznas scenu lebo aj juh tam patri, a tak ako retaze boli v mode tak na juhu su tiez v mode aj retaze aj grillz ale to odsdudzujes, zaujimave a kolko pocuvas rap?? viac jako ja?? urcite nie a to ze juzansky rap nebol komercny pred viac ako 3 rokmi neznamena ze neexistoval ty pocuvas iba komercne hviezdy tak si ho nepoznal, ty vies kok**** co je pravy hip-hop
heh , no pocuvam ho dost dlho nato aby som pochopil že hiphop neni len o zlate... ved tý týpci s juhu nemajú ani poriadny flow... lyrika ? no prelozil som si nejaké texty a nenasiel som ziadnu pointu... vies vlastne o com je hiphop ? ze to má nejaké korene a že v textoch sa mali opisovať situácie raperov, statov, miest ? ... vies vobec o com tý zlatý nepárnokopitnícy rapujú ? O NICOM ! Tak mi tu prosím ta nevyprávaj ze ja viem o hiphope kkt..
rockonhustla
Light Star
Light Star

mm

tu mas vysvetlene co ti ja hovorim prestan nenavidiet juh
http://www.youtube.com/jp.swf?video_id= ... NiibwSokvV
rockonhustla
Light Star
Light Star

Digital napísal:heh , no pocuvam ho dost dlho nato aby som pochopil že hiphop neni len o zlate... ved tý týpci s juhu nemajú ani poriadny flow... lyrika ? no prelozil som si nejaké texty a nenasiel som ziadnu pointu... vies vlastne o com je hiphop ? ze to má nejaké korene a že v textoch sa mali opisovať situácie raperov, statov, miest ? ... vies vobec o com tý zlatý nepárnokopitnícy rapujú ? O NICOM ! Tak mi tu prosím ta nevyprávaj ze ja viem o hiphope kkt..
Viem o com rapuju ale ty davas vsetkych do jednej skatulky, to je ten problem, ja rozumiem po anglicky nemusim si prekladat texty ako ty a ja som ti nehovoril ze hip-hop je o zlate, praveze som hovoril ze mne to je jedno ked niekto nosi retaze a zlato mne ide o hudbu, podmaz, texty zas si nepochopil co som hovoril. Prelozil si si nejake texty?? Napis konkretne ktore, alebo podla teba su vsetky rovnake??
Napísať odpoveď