The Simpsons Movie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

asi budem suhlasit s hojkom, pretoze som tak nejak bol tiez kusok sklamany. Bolo to pekne ale az take vtipom nabite to nebolo. Opakovali sa tam scenky uz z inych casti a ako celok mi to pripominalo klasicku simponovsku cast len kusok dlhsiu.
Kedy uz poriesia FUTURAMU :evil:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jj... ako 4 casti dokopy.. inak cakal som tento scenar.. ze to bude vyzerat ako ked daju serial a pokracovanie nabuduce... lenze to pokracovanie je hned.. cize casti v kope
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

ja som nevidel ani jednu časť seriálu (teda niekedy v tv ked zastihnem ale nejak som to nesledoval) a kukol som film a skoro som sa posral od smiechu, ako fakt mne to pripadalo dosť smiešne :) (možno aj preto že som nevidel serial) teraz asi stiahnem nejaku seriu serialu :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dair napísal:asi budem suhlasit s hojkom, pretoze som tak nejak bol tiez kusok sklamany. Bolo to pekne ale az take vtipom nabite to nebolo. Opakovali sa tam scenky uz z inych casti a ako celok mi to pripominalo klasicku simponovsku cast len kusok dlhsiu.
Kedy uz poriesia FUTURAMU :evil:
futurama film bude v decembri, ale asi len pre USA http://imdb.com/title/tt0471711/
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

mirak2 napísal:futurama film bude v decembri
:shock: :D SUPER, nehorazne sa tesim, dufam ze to bude lepsie ako simpsons movie ;)
mirak2 napísal:ale asi len pre USA
a co tim jako basnik chtel rici? :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

dair napísal:a co tim jako basnik chtel rici? :lol:
ze do kina sa na to nevyberieme :? ale viva la internet
Wyatt
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Wyatt »

Film mě zklamal. Málo vtipů a situačních scének. Dabing to pohřbil. Mnohem lepší než 18.série, ale horší než třeba taková 6.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

No da sa :P Ale fakt to bolo ako neakych 5 poskladanych casti ... Simpsons the movie by som to urcite nenazval... A nebolo mi to tak komicke ako casti ktore chodili v TV :wink: No spider vepř to zachranil :lol: :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

uz mi to pripada ako moda nadavat na Simpsonovcov..podla mna to bolo super..aj ked uz ked to pozeram 10 krat tak to nie je taka sranda
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mirak2 napísal:uz mi to pripada ako moda nadavat na Simpsonovcov..podla mna to bolo super..aj ked uz ked to pozeram 10 krat tak to nie je taka sranda
Tak nejak. Je tazke spravit film, ktory by sa pacil kazdemu, navyse ak su to prave Simpsni, ktori nejaky ten piatok uz bezia v tv. Ak niekto caka, ze Futurama bude lepsia, tak to ho asi moja vestecka gula sklame.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mirak2 napísal:uz mi to pripada ako moda nadavat na Simpsonovcov..podla mna to bolo super..aj ked uz ked to pozeram 10 krat tak to nie je taka sranda
Presne, niekto vniesol myslienku toho, ze to je nuda a uz sa vela ludi opici. Ved len ked to porovnam napriklad s Ice Age...to kazdy chvali, ale pritom som sa na Simpsonovcoch zasmial ovela viac. A vobec to nebolo ako spojene 4 casti, ved vsetko nadvazovalo, nie sice uplne dokonale(ta Aljaska), ale stale to bola sucast jednej silnejsej dejovej linie.
A ako tu bolo spomenute - omnoho lepsie ako 18ta seria, ale na najlepsie roky to nemalo, no napriek tomu super film.
Wyatt
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Tak nejak. Je tazke spravit film, ktory by sa pacil kazdemu, navyse ak su to prave Simpsni, ktori nejaky ten piatok uz bezia v tv. Ak niekto caka, ze Futurama bude lepsia, tak to ho asi moja vestecka gula sklame.
Futurama si pořád drží lepší kvalitu jak Simpsonovi.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

futurama hej lebo ma len 5 serii a uz 4 roky nevysla nova (vraj niekedy v blizkej dobe ma byt siesta)
Wyatt
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:futurama hej lebo ma len 5 serii a uz 4 roky nevysla nova (vraj niekedy v blizkej dobe ma byt siesta)
Ma být každý film rozkouskovaný na 4 části a vysílán jako epizody.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

super film uz som to videl asi 4 krat :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

JV napísal:super film uz som to videl asi 4 krat :lol:
Iba?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

JV napísal:super film uz som to videl asi 4 krat :lol:
ale ak v tej kinovej kvalite z netu tak to je aj strata času...:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sovietovic napísal:ale ak v tej kinovej kvalite z netu tak to je aj strata času...:)
Ani nie, ale uz konecne vysla aj dvdscr verzia :)
BJay
Novice
Novice

Príspevok od používateľa BJay »

Ma být každý film rozkouskovaný na 4 části a vysílán jako epizody.
Aby som vyvrátil všetky pochybnosti o novej Futurame (podľa mňa jeden z najlepších seriálov na svete) tu máte info:
Takže vydajú sa štyri 88-minútové straight-to-dvd filmy (cize vyjdu len na dvd, nebudu v kine). Prvý, ktory sa vola Bender's Big Score vyjde oficialne 27 Novembra 2007.
Dalsie filmy sa volaju The Beast With A Million Backs (tento nazov vzbudzuje obavy, skuste si v Urban dictionary najst co znamena Beast with two backs), Bender's Game a Into The Wild Green Yonder. Tie vyjdu v priebehu roka 2008. Potom kazdy film bude rozstrihany do 4 epizod (nebude to ale len take ze to jednoducho rozdelia).
Tych 16 epizod sa odvysiela na americkej stanici Comedy Central. AK budu silne predaje DVDciek a bude dobra sledovanost, Comedy Central urcite mieni vyrobit dalsie diely Futuramy, dokonca je tu moznost ze bude naozajstny film do kin (predsalen Futurama ma urcite vacsi potencial na film ako simpsons).
Co sa tyka ludi: VSETCI co robili na povodnej Futurame sa vratili, animuje znova Rough Draft Studios, hudbu sklada znova Chris Tyng, jedina vec je ze museli trochu znizit rozpocet co sa odzrkadlilo na zvuku, uz si nemozu dovolit zivy orchester, preto vyuzivaju syntetizator. (Comedy Central. je kablovka, nie cela siet ako FOX, alebo ako to radi nazyvaju fanusikovia futuramy F*X)
Kto chce dalsie info tak odkazujem na najlepsiu studnicu informaci o f-rame www.gotfuturama.com, je tam info o guest stars a vsetkom co doteraz o filmoch vieme.

Vacsinu z tohto sme sa dozvedeli 28. a 29. jula na comic-cone v san diegu, kde sa premietal aj 5-minutovy trailer, ktory bohuzial nikto nenatocil. :D
4-rocne cakanie sa blizi ku koncu...

Aby som nebol totalne OT: The Simpsons Movie, film sa mi zdal v pohode, nebol nejaky total super, ale ani sklamanie, bolo celkom vela dobrych jokes (napr okradanie vocka ked sa vypol prud), Groening to jednoducho vie. (a tie milioniky co si zarobil...)

Regards
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Sovietovic napísal:ale ak v tej kinovej kvalite z netu tak to je aj strata času...:)
:lol: mne sa nechcelo stahovat normal kino verziu .avi tak som si stiahol iba .3gp pre mobily a tak som to pozeral :lol:
povodne som chcel ze si pozriem len tak zbezne ale jak som videl zaciatok tak som zotrval az dokonca :lol: ...a stacila mi aj ta kvalita :D
Napísať odpoveď