Kedy uz poriesia FUTURAMU
The Simpsons Movie
-
mirak2
Hardcore addict
futurama film bude v decembri, ale asi len pre USA http://imdb.com/title/tt0471711/dair napísal:asi budem suhlasit s hojkom, pretoze som tak nejak bol tiez kusok sklamany. Bolo to pekne ale az take vtipom nabite to nebolo. Opakovali sa tam scenky uz z inych casti a ako celok mi to pripominalo klasicku simponovsku cast len kusok dlhsiu.
Kedy uz poriesia FUTURAMU
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak nejak. Je tazke spravit film, ktory by sa pacil kazdemu, navyse ak su to prave Simpsni, ktori nejaky ten piatok uz bezia v tv. Ak niekto caka, ze Futurama bude lepsia, tak to ho asi moja vestecka gula sklame.mirak2 napísal:uz mi to pripada ako moda nadavat na Simpsonovcov..podla mna to bolo super..aj ked uz ked to pozeram 10 krat tak to nie je taka sranda
Presne, niekto vniesol myslienku toho, ze to je nuda a uz sa vela ludi opici. Ved len ked to porovnam napriklad s Ice Age...to kazdy chvali, ale pritom som sa na Simpsonovcoch zasmial ovela viac. A vobec to nebolo ako spojene 4 casti, ved vsetko nadvazovalo, nie sice uplne dokonale(ta Aljaska), ale stale to bola sucast jednej silnejsej dejovej linie.mirak2 napísal:uz mi to pripada ako moda nadavat na Simpsonovcov..podla mna to bolo super..aj ked uz ked to pozeram 10 krat tak to nie je taka sranda
A ako tu bolo spomenute - omnoho lepsie ako 18ta seria, ale na najlepsie roky to nemalo, no napriek tomu super film.
Aby som vyvrátil všetky pochybnosti o novej Futurame (podľa mňa jeden z najlepších seriálov na svete) tu máte info:Ma být každý film rozkouskovaný na 4 části a vysílán jako epizody.
Takže vydajú sa štyri 88-minútové straight-to-dvd filmy (cize vyjdu len na dvd, nebudu v kine). Prvý, ktory sa vola Bender's Big Score vyjde oficialne 27 Novembra 2007.
Dalsie filmy sa volaju The Beast With A Million Backs (tento nazov vzbudzuje obavy, skuste si v Urban dictionary najst co znamena Beast with two backs), Bender's Game a Into The Wild Green Yonder. Tie vyjdu v priebehu roka 2008. Potom kazdy film bude rozstrihany do 4 epizod (nebude to ale len take ze to jednoducho rozdelia).
Tych 16 epizod sa odvysiela na americkej stanici Comedy Central. AK budu silne predaje DVDciek a bude dobra sledovanost, Comedy Central urcite mieni vyrobit dalsie diely Futuramy, dokonca je tu moznost ze bude naozajstny film do kin (predsalen Futurama ma urcite vacsi potencial na film ako simpsons).
Co sa tyka ludi: VSETCI co robili na povodnej Futurame sa vratili, animuje znova Rough Draft Studios, hudbu sklada znova Chris Tyng, jedina vec je ze museli trochu znizit rozpocet co sa odzrkadlilo na zvuku, uz si nemozu dovolit zivy orchester, preto vyuzivaju syntetizator. (Comedy Central. je kablovka, nie cela siet ako FOX, alebo ako to radi nazyvaju fanusikovia futuramy F*X)
Kto chce dalsie info tak odkazujem na najlepsiu studnicu informaci o f-rame www.gotfuturama.com, je tam info o guest stars a vsetkom co doteraz o filmoch vieme.
Vacsinu z tohto sme sa dozvedeli 28. a 29. jula na comic-cone v san diegu, kde sa premietal aj 5-minutovy trailer, ktory bohuzial nikto nenatocil.
4-rocne cakanie sa blizi ku koncu...
Aby som nebol totalne OT: The Simpsons Movie, film sa mi zdal v pohode, nebol nejaky total super, ale ani sklamanie, bolo celkom vela dobrych jokes (napr okradanie vocka ked sa vypol prud), Groening to jednoducho vie. (a tie milioniky co si zarobil...)
Regards
Sovietovic napísal:ale ak v tej kinovej kvalite z netu tak to je aj strata času...
povodne som chcel ze si pozriem len tak zbezne ale jak som videl zaciatok tak som zotrval az dokonca