Ano uz som si to zistil na metaliriu. Len mi nedal ten Devin
(pocul som to od nejakej EMAcky na pokeci)
nemalo to byt v BB? Vystupovali aj moji znami- Demonic Chorals a Doomed z KNM
Opak napísal:neznášam tento sku**ený hudobný štýl...nedá sa to počúvať a tý priblbý pakovia ktorý si maľujú oči ružujú tváre a biely ksicht..
a aku hudbu pocuvas ty ?
taky folk/pagan/power/black metal je asi najprepracovanejsia hudba, ty asi pocuvas nejaku jednoduchu hudbu, a v tom poriadnom metale (ziadny gay metal) nepocujes tu prepracovanost a umenie?
a ak pocuvas techno, hh, a podobne "hudobne" sracky, tak sa ti ani necudujem, ze nevies ocenit kvalitu hudby, tam su len DJ ...
taky folk/pagan/power/black metal je asi najprepracovanejsia hudba, ty asi pocuvas nejaku jednoduchu hudbu, a v tom poriadnom metale (ziadny gay metal) nepocujes tu prepracovanost a umenie ako hraju na nastrojoch
a ak pocuvas techno, hh, a podobne "hudobne" sracky, tak sa ti ani necudujem, ze nevies ocenit kvalitu hudobnych nastrojov, tam su len smiesni DJ ...
a btw dost primitivny nazor mas... videl si raz skupinu kiss a uz si cely puff a ani nevies co je to za zaner
nehaj tak.. on bude daky priblbly dedinsky vidlak co sa kazdy pitok natrasa na dajakej dedinskej kvazidiskoteke... proste lolo
smutne to s tym MTF, ked som sa o tom bavil s bratrancom tak sme tipovali ze tam ten Mayhem prilaka 7tisic ludi a v predpredaji sa predalo len 250 listkov
Famine napísal:smutne to s tym MTF, ked som sa o tom bavil s bratrancom tak sme tipovali ze tam ten Mayhem prilaka 7tisic ludi a v predpredaji sa predalo len 250 listkov
chlace a ty si odkial spadol? 7 tisic
tolko nebolo ani minule roky dokopy a to tam bola ovela silnejsia zostava (Gamma Ray, Marduk, Behemoth,...)
a a na Metal Universe kde vystupovali legendy ako Masterplan, Blind Guardian prislo 600 ludi, takez sa organizatorom ani necudujem
Ja som sa prave vratil z Brutal Assaultu a mozem spokojne povedat ze to stalo za to.
Celkom dobre zvladnuta organizacia plno kamosov , vela skutocne ppc kapiel
a hlavne hektolitre piva