Second Hand

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

v sekaci som este ani nebol, ale viem, ze sa tam zvyknu predavat veci zo zahranicia (tam su ine natury, nie ako slovaci, ktori by popredavali tie najstarsie veci, ktore by clovek uz ani ako handru na umyvanie nepouzil)
2 Sheep - veci z "mesta" (rozumej ako z normalnych obchodov, butikov) kupis uz pomaly aj lacnejsie ako na blsaku, najma ked su rozne vypredaje
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Parkrat som si uz takto kupila tricko a nemam ani v tom nevidim najmensi problem. Vsetko je ocistene a aj tak si to doma kvalitne operiem, takze to mi vobec nevadi. Mna vlastne sekace istym sposobom fascinuju, najma to, ze ze vsetko oblecenie ma svoju historiu (napr. ked som si minule take tricko skusala, vyzerala skoro ako nove, tak som rozmyslala, preco sa jeho majitel rozhodol ho dat do SH :) a vsetko je origos jeden kus. :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

V sekaci som si sice nikdy nic nekupil, ale veta nebudem nosit nieco co mal niekto iny sa mi zda minimalne cudna. Napr. len minuly tyzden som mal od kamosa pozicanu mikinu Marduk, na venceku som mal brachove sako, na vystupenie som si pozical nohavice...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ne, nenakupujem tam, hnusi sa mi to, nosit veci po druhych, ...
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

kamarat tam nasiel tricko Fred Perry za 60 sk a potom ho predal za 500 :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

no v trocha vzdialenejsom meste je celkom fajn sekac. neni totiz sekac ako sekac. tam nosia veci raz do tyzdna a obcas sa tam objaví niečo celkom fajn. Mám odtiaľ zatiaľ iba jednu čiernu košeľu čo na nete(a inde sa kupit neda-prosto moj styl je narocny na penazenku :D ) stojí skoro 1000 korun, odtial ju mam za 120. a vyzerá celkom v pohode, ziadne závady, cierna farba ako nová. Kamaratka ma odtiaľ viac takých vecí a tiez sú fajn, ale je to prosto lotéria, či tam niečo príde alebo nie, či dáky zbohatlícky feťák v blave predá do sekáča svoje coolove drahe veci aby mal na piko a či to pride prave do tohto shopu.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

v sekacoch su vacsinou veci dovezene z nemecka ,takze kvalitne a lacne , podla mna sa tam da slusne obliect
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

To je pravda, v sekaci sa najdu pouzite veci, ale aj cisto nove z vypredajov, znackove za slusne ceny.
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

no boli sme na nakupox s kamoskama..a sa rozprsalo a sme behli do prvyx dveri co sme videli....a nam zacala ponukat veci ze aha krasne tricka z talianska...pozerame ze diky teta my ideme...a vydeme a von a napis ze Second hand ..no velice ryxlo sme odtial utekali...nevjem nekupila by som si odtial nic...je to lacnejsie,ale uz predtym nosene...thaze ee :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

piskota224 napísal:no boli sme na nakupox s kamoskama..a sa rozprsalo a sme behli do prvyx dveri co sme videli....a nam zacala ponukat veci ze aha krasne tricka z talianska...pozerame ze diky teta my ideme...a vydeme a von a napis ze Second hand ..no velice ryxlo sme odtial utekali...nevjem nekupila by som si odtial nic...je to lacnejsie,ale uz predtym nosene...thaze ee :)
konecne normalny clovek :lol: ....ale ne ja moc nemusim sekace....
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

jamess napísal:tak taky second hand obchod s knihami je vyborna vec dla mna,...
Kde taký obchod nájdem? Lebo naozaj, na knihe by mi to nevadilo, ale oblečenie by som si asi zo SH nekúpil.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

náhodou pokial si mám kúpiť veci zo sekáča rozhodujú pre mna faktory
1. nech je to pekné
2. cenovo prijatelné do 100-200 Sk podľa kvality
3. nech je to moja veľkosť
4. nech tam niesu prešívaniny , diery a pod.

v tomto prípade niekedy lepšie kúpiť ako kúpiť za niekolko tisíc korún dajaké gate
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

eh, tak second handy ja dva krat nemusim, dokonca ich vobec nemusim, radsej si zajdem do nejakeho normalneho obchodu kde maju stylove veci, ale ked mam pravdu povedat, tak sam neviem ake maju veci v sekaci. :?
No ale proste jednoznacne-NIE.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Explo!D napísal:No ale proste jednoznacne-NIE.
Presne tak , jednoznacne Nie , ale ked sa to tak vezme aj auta sa kupuju pouzite..a velmi to nevadi len nech su v dobrom stave a pod. , ale pouzite oblecenie kupovat ?! to mi vobec nesedi...ale mam otazku pre tich co tam nakupuju :arrow: Co je lepsie Cinsky obchod? alebo Second hand? ani jedno z toho nemusim....ale som zvedavy ako sa vyjadrite :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Dexter,piskota: Pochopíte ked sa vám zrušia príjmy od rodičov :wink:
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

jak to tak citam tak vela ludi je nejakych moc fajnovych. ale ako uz niekto pisal v second hande to najprv poriadne cistia a vo vacsine pripadov je to cistejsie ako nove veci co si kupite v obchode. co vy viete kde vsade boli odlozene a kadial prechadzali nove veci ktore sa rozvazaju do obchodov a vy si to potom kupite a myslite ze nove musi byt aj ciste...
kludne to mohlo mesiac stat v nejakom cinskom sklade s potkanmi a podobnou havedou... proste hocico.
osobne tiez do secondhandu nechodim ale ne ze by sa mi to hnusilo ale proste ma to nikdy nenapadne a ked uz idem nakupovat tak chcem rovno nieco kupit a ne ze pojdem naprazdno a v sekaci sa moze stat ze sa mi nic nezapaci...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

prask napísal:...
co oko nevidi, to srdce neboli
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

radsej by ste mali po niekom penazenku alebo triko? ha? :P
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

SpermoS napísal:ale mam otazku pre tich co tam nakupuju :arrow: Co je lepsie Cinsky obchod? alebo Second hand? ani jedno z toho nemusim....ale som zvedavy ako sa vyjadrite :)
Pre mna je osobne ovela sympatickejsi Second hand ako nieco od Cinana. Nic proti nim, nie som rasistka, ale nejako ich veci nemusim a vyhybam sa im. Navyse, kazda vec ma na listku zvnutra, ak este je, napisanu znacku pripadne povod alebo krajinu, kde bolo vyrobene. Castokrat takto kupis nejake znackove tricko za 150Sk :)

to ´peace´: Myslis obchod s pouzitymi knihami - Antikvariat? Ten sa nachadza v kazdom vacsom meste a obcas byva spojeny aj s knihkupectvom.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

`peace` napísal:Kde taký obchod nájdem? Lebo naozaj, na knihe by mi to nevadilo, ale oblečenie by som si asi zo SH nekúpil.
v KE je antikvariat na hlavnej pri vedeckej kniznici a pouzivane knihy sa daju kupit aj v knizniciach (zvyknu mat regal, kde maju knihy na predaj), tak isto aj v niektorych knihkupectvach

SRneC napísal:radsej by ste mali po niekom penazenku alebo triko? ha? :P
penazenku
Napísať odpoveď