Second Hand
v sekaci som este ani nebol, ale viem, ze sa tam zvyknu predavat veci zo zahranicia (tam su ine natury, nie ako slovaci, ktori by popredavali tie najstarsie veci, ktore by clovek uz ani ako handru na umyvanie nepouzil)
2 Sheep - veci z "mesta" (rozumej ako z normalnych obchodov, butikov) kupis uz pomaly aj lacnejsie ako na blsaku, najma ked su rozne vypredaje
2 Sheep - veci z "mesta" (rozumej ako z normalnych obchodov, butikov) kupis uz pomaly aj lacnejsie ako na blsaku, najma ked su rozne vypredaje
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Parkrat som si uz takto kupila tricko a nemam ani v tom nevidim najmensi problem. Vsetko je ocistene a aj tak si to doma kvalitne operiem, takze to mi vobec nevadi. Mna vlastne sekace istym sposobom fascinuju, najma to, ze ze vsetko oblecenie ma svoju historiu (napr. ked som si minule take tricko skusala, vyzerala skoro ako nove, tak som rozmyslala, preco sa jeho majitel rozhodol ho dat do SH
a vsetko je origos jeden kus. 
no v trocha vzdialenejsom meste je celkom fajn sekac. neni totiz sekac ako sekac. tam nosia veci raz do tyzdna a obcas sa tam objaví niečo celkom fajn. Mám odtiaľ zatiaľ iba jednu čiernu košeľu čo na nete(a inde sa kupit neda-prosto moj styl je narocny na penazenku
) stojí skoro 1000 korun, odtial ju mam za 120. a vyzerá celkom v pohode, ziadne závady, cierna farba ako nová. Kamaratka ma odtiaľ viac takých vecí a tiez sú fajn, ale je to prosto lotéria, či tam niečo príde alebo nie, či dáky zbohatlícky feťák v blave predá do sekáča svoje coolove drahe veci aby mal na piko a či to pride prave do tohto shopu.
-
piskota224
Light Expert
no boli sme na nakupox s kamoskama..a sa rozprsalo a sme behli do prvyx dveri co sme videli....a nam zacala ponukat veci ze aha krasne tricka z talianska...pozerame ze diky teta my ideme...a vydeme a von a napis ze Second hand ..no velice ryxlo sme odtial utekali...nevjem nekupila by som si odtial nic...je to lacnejsie,ale uz predtym nosene...thaze ee 
-
dexter7007
Zablokovaný
konecne normalny clovekpiskota224 napísal:no boli sme na nakupox s kamoskama..a sa rozprsalo a sme behli do prvyx dveri co sme videli....a nam zacala ponukat veci ze aha krasne tricka z talianska...pozerame ze diky teta my ideme...a vydeme a von a napis ze Second hand ..no velice ryxlo sme odtial utekali...nevjem nekupila by som si odtial nic...je to lacnejsie,ale uz predtym nosene...thaze ee
Presne tak , jednoznacne Nie , ale ked sa to tak vezme aj auta sa kupuju pouzite..a velmi to nevadi len nech su v dobrom stave a pod. , ale pouzite oblecenie kupovat ?! to mi vobec nesedi...ale mam otazku pre tich co tam nakupujuExplo!D napísal:No ale proste jednoznacne-NIE.
-
prask
Light Professional
jak to tak citam tak vela ludi je nejakych moc fajnovych. ale ako uz niekto pisal v second hande to najprv poriadne cistia a vo vacsine pripadov je to cistejsie ako nove veci co si kupite v obchode. co vy viete kde vsade boli odlozene a kadial prechadzali nove veci ktore sa rozvazaju do obchodov a vy si to potom kupite a myslite ze nove musi byt aj ciste...
kludne to mohlo mesiac stat v nejakom cinskom sklade s potkanmi a podobnou havedou... proste hocico.
osobne tiez do secondhandu nechodim ale ne ze by sa mi to hnusilo ale proste ma to nikdy nenapadne a ked uz idem nakupovat tak chcem rovno nieco kupit a ne ze pojdem naprazdno a v sekaci sa moze stat ze sa mi nic nezapaci...
kludne to mohlo mesiac stat v nejakom cinskom sklade s potkanmi a podobnou havedou... proste hocico.
osobne tiez do secondhandu nechodim ale ne ze by sa mi to hnusilo ale proste ma to nikdy nenapadne a ked uz idem nakupovat tak chcem rovno nieco kupit a ne ze pojdem naprazdno a v sekaci sa moze stat ze sa mi nic nezapaci...
-
bolek
Guru
Pre mna je osobne ovela sympatickejsi Second hand ako nieco od Cinana. Nic proti nim, nie som rasistka, ale nejako ich veci nemusim a vyhybam sa im. Navyse, kazda vec ma na listku zvnutra, ak este je, napisanu znacku pripadne povod alebo krajinu, kde bolo vyrobene. Castokrat takto kupis nejake znackove tricko za 150SkSpermoS napísal:ale mam otazku pre tich co tam nakupujuCo je lepsie Cinsky obchod? alebo Second hand? ani jedno z toho nemusim....ale som zvedavy ako sa vyjadrite
to ´peace´: Myslis obchod s pouzitymi knihami - Antikvariat? Ten sa nachadza v kazdom vacsom meste a obcas byva spojeny aj s knihkupectvom.
v KE je antikvariat na hlavnej pri vedeckej kniznici a pouzivane knihy sa daju kupit aj v knizniciach (zvyknu mat regal, kde maju knihy na predaj), tak isto aj v niektorych knihkupectvach`peace` napísal:Kde taký obchod nájdem? Lebo naozaj, na knihe by mi to nevadilo, ale oblečenie by som si asi zo SH nekúpil.
penazenkuSRneC napísal:radsej by ste mali po niekom penazenku alebo triko? ha?