zviedli ste uz niekedy niekoho?
to bude tym ze niektorej babe staci ked na chalana pozrie a ten je z nej hotovyislanzadi napísal:My baby to mame niekedy tazke, v mojom pripade si vela chlapov myslelo ze ich zvadzam aj ked to tak vobec nebolo. Ja si praveze myslim ze vobec neviem zvadzatchlapi by mali zvadzat mna
-
midnight_man
Guru
all
lol mne sa v poslednej dobe zda ze moc "zvadzam" (flirtujem) s babami
..i ked opytajme sa ze "komu to vadi?" hh....ale toto som nikdy nerobil..to len posledny cas..hadam to prejde

ale k teme? zviest? hmm myslim ze nie..ale ak to pojde takto dalej tak "co nieje moze byt"
ale k teme? zviest? hmm myslim ze nie..ale ak to pojde takto dalej tak "co nieje moze byt"
-
TOMIAW
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
podla mna by zena mala zvadzat vioacej ako chalan bo by by sme mali byt obate zvadzania (smiech, pohlady, sravanie ...)slavo120 napísal:to bude tym ze niektorej babe staci ked na chalana pozrie a ten je z nej hotovy... preto asi v tvojom pripade dochadzalo k tym omilom ze ty si nikoho nezvadzala a oni boli takeho nazoru .... ale na nasu obranu niekedy je hrozne tazke sa vo vas vyznat ,ze to co robite ako myslite
hej podarilo sa mi to raz..teda tazko povedat ci zviedol ale asi hej...mam priatelku a vsetci to o mne vedia..mam ju uz dlho, a tak nemam problem flirtovat z dievcatami, sak vedia ze som zadany...jedna to vsak zobrala vaznejsie..no a bol z toho trapas...uz sa na mna ani nepozre....je mi to lutu...bola to dobra kamaratka 
-
Piti
Expert
pomotat babe trosku hlavicku to nie je problem....
staci ak s nou travite chvilku cas
mne sa to podarilo par krat...
...proste travil som s tou holkou cas....ne zase nejako vela...a po tretom stretnuti (asi po hodine a pol) ma sama pobozkala....poviem Vam....krajsi bozk som este v zivote nedostal....taky strasne nezne sladko hamblivy...
...ostali sme kamarati...aj ked viem ze ona chce viac...ale ja uz mam holku
co uz....rozumieme si...a to je fajn
staci ak s nou travite chvilku cas
mne sa to podarilo par krat...
...proste travil som s tou holkou cas....ne zase nejako vela...a po tretom stretnuti (asi po hodine a pol) ma sama pobozkala....poviem Vam....krajsi bozk som este v zivote nedostal....taky strasne nezne sladko hamblivy...
...ostali sme kamarati...aj ked viem ze ona chce viac...ale ja uz mam holku
-
ProfionQQ
Medium Star
zaujimava tema
tak myslim si ze ked ste niekde na disco tak pohode tancujete a to ide sameee...date zopar poharikov a uz to ide...ale radsej namotavam taku babu ktoru uz aspon trochu poznam...raz som isel s takou co som ju videl prvy krat a nebolo to dobre potom...zato ked som vonku s babou ktoru poznaam a trochu flirtujeme tak to je fajn...aj ja a aj ona to berie v pohode a nikto sa nestazuje....
-
midnight_man
Guru
Na to treba triky?
to je ako pytat si recept na lasku.hh. CLovek zvadza aj bez toho aby o tom vedel(cest vynimkam) ci uz takym vynimkam ktore vedome zvadzaju alebo nezvadzaju vobec
vynechajme extrem..cize clovek je zvodny sam o sebe..ked sa najde osoba opacneho pohlavia ktorej padneme do oka tak je to jasne
a pritom nemusime ani pohnut prstom..potom nastupuje otazka ze co dalej
ale tak to je o inom... ja osobne nezvyknem zvadzat dievcata..ked tak troska poflirtovat
ale to v teraz robi vacsina ludi..zavse
//ono to funguje v celku asi tak ze pokial ste danej osobe sympaticky tak ju zvadzat nemusite..ak nieste mozete sa aj pokrajat
//ono to funguje v celku asi tak ze pokial ste danej osobe sympaticky tak ju zvadzat nemusite..ak nieste mozete sa aj pokrajat
-
dexter7007
Zablokovaný
-
dexter7007
Zablokovaný
-
dexter7007
Zablokovaný