zviedli ste uz niekedy niekoho?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
islanzadi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa islanzadi »

My baby to mame niekedy tazke, v mojom pripade si vela chlapov myslelo ze ich zvadzam aj ked to tak vobec nebolo. Ja si praveze myslim ze vobec neviem zvadzat :) chlapi by mali zvadzat mna :P
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

islanzadi napísal:My baby to mame niekedy tazke, v mojom pripade si vela chlapov myslelo ze ich zvadzam aj ked to tak vobec nebolo. Ja si praveze myslim ze vobec neviem zvadzat :) chlapi by mali zvadzat mna :P
to bude tym ze niektorej babe staci ked na chalana pozrie a ten je z nej hotovy :D ... preto asi v tvojom pripade dochadzalo k tym omilom ze ty si nikoho nezvadzala a oni boli takeho nazoru .... ale na nasu obranu niekedy je hrozne tazke sa vo vas vyznat ,ze to co robite ako myslite :D
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

lol mne sa v poslednej dobe zda ze moc "zvadzam" (flirtujem) s babami :) ..i ked opytajme sa ze "komu to vadi?" hh....ale toto som nikdy nerobil..to len posledny cas..hadam to prejde :D :D

ale k teme? zviest? hmm myslim ze nie..ale ak to pojde takto dalej tak "co nieje moze byt" :D
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

slavo120 napísal:to bude tym ze niektorej babe staci ked na chalana pozrie a ten je z nej hotovy :D ... preto asi v tvojom pripade dochadzalo k tym omilom ze ty si nikoho nezvadzala a oni boli takeho nazoru .... ale na nasu obranu niekedy je hrozne tazke sa vo vas vyznat ,ze to co robite ako myslite :D
podla mna by zena mala zvadzat vioacej ako chalan bo by by sme mali byt obate zvadzania (smiech, pohlady, sravanie ...)
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

hej podarilo sa mi to raz..teda tazko povedat ci zviedol ale asi hej...mam priatelku a vsetci to o mne vedia..mam ju uz dlho, a tak nemam problem flirtovat z dievcatami, sak vedia ze som zadany...jedna to vsak zobrala vaznejsie..no a bol z toho trapas...uz sa na mna ani nepozre....je mi to lutu...bola to dobra kamaratka :(
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

pomotat babe trosku hlavicku to nie je problem....
staci ak s nou travite chvilku cas :)
mne sa to podarilo par krat...
...proste travil som s tou holkou cas....ne zase nejako vela...a po tretom stretnuti (asi po hodine a pol) ma sama pobozkala....poviem Vam....krajsi bozk som este v zivote nedostal....taky strasne nezne sladko hamblivy...
...ostali sme kamarati...aj ked viem ze ona chce viac...ale ja uz mam holku :( co uz....rozumieme si...a to je fajn
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No jasné , napr. s boomparty som odišiel na byt úplne s neznámou holkou , nikdy som ju nevidel
A ked som bol mladší tak to išlo jedna radosť na akciách .. ale to som viac pil :lol:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja nie.:P da sa to naucit podla mna..ale ja na to niesom.:)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

zaujimava tema

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

tak myslim si ze ked ste niekde na disco tak pohode tancujete a to ide sameee...date zopar poharikov a uz to ide...ale radsej namotavam taku babu ktoru uz aspon trochu poznam...raz som isel s takou co som ju videl prvy krat a nebolo to dobre potom...zato ked som vonku s babou ktoru poznaam a trochu flirtujeme tak to je fajn...aj ja a aj ona to berie v pohode a nikto sa nestazuje....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Eritrea napísal:ja nie.:P da sa to naucit podla mna..ale ja na to niesom.:)
Zeny zvadzaju aj tym ze sa nechaju zvadzat, takze iba suhlas so vsetkym co dotycny stastlivec navrhne, teda az po tvoju moralnu hranicu.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

nemam potrebu :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Na to treba triky? :D to je ako pytat si recept na lasku.hh. CLovek zvadza aj bez toho aby o tom vedel(cest vynimkam) ci uz takym vynimkam ktore vedome zvadzaju alebo nezvadzaju vobec :D vynechajme extrem..cize clovek je zvodny sam o sebe..ked sa najde osoba opacneho pohlavia ktorej padneme do oka tak je to jasne :) a pritom nemusime ani pohnut prstom..potom nastupuje otazka ze co dalej :D ale tak to je o inom... ja osobne nezvyknem zvadzat dievcata..ked tak troska poflirtovat :D ale to v teraz robi vacsina ludi..zavse

//ono to funguje v celku asi tak ze pokial ste danej osobe sympaticky tak ju zvadzat nemusite..ak nieste mozete sa aj pokrajat :idea:
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Áno, zviedla som svojho priateľa a vždy sa mi to zas a zas podarí a čím ďalej tým viac ma to baví....asi je to droga... :aasmile11:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

mno takzestalo sa mi...viac krat.....ked som mal 13 dve baby sa omna pobili....myslim smrtelne vazne
mi-chau
Darca
Darca

My tu rozoberame normalne veci a nie kto komu kedy vzal lopatku na pieskovisku...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:My tu rozoberame normalne veci a nie kto komu kedy vzal lopatku na pieskovisku...
..... :lol: .......ja len co ma v rychlosti napadlo.....ale tak jasne raz som zablil jednu babu ale ne na jednu noc lebo na to niesom
mi-chau
Darca
Darca

dexter7007 napísal:..ale tak jasne raz som zablil jednu babu...
a vyprala to?
A zbalit a zviest nie je to iste. Nieto este zablit. :roll:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

no ja som par ludi maximalne na zle chodnicky zviedol :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:a vyprala to?
A zbalit a zviest nie je to iste. Nieto este zablit. :roll:
....no sak zviest som myslel.....vydeli sme sa prvy krat
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dexter7007 napísal:..... :lol: .......ja len co ma v rychlosti napadlo.....ale tak jasne raz som zablil jednu babu ale ne na jednu noc lebo na to niesom
Takže na dve ? :P
Napísať odpoveď