problem s kamaratom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

problem s kamaratom

Príspevok od používateľa Petoo »

je tu jedna baba, ktoru mam rad a zalezi mi na nej viac ako na inej nikdy pred tym... ona este pred mesiacom mozno chcela mat nieco somnou, no ja som jej povedal pravdu, a to ze je pre mna najlepsia kamaratka a to by nebolo dobre :?

moj kamarat sa s nou spoznal tiez... a po tyzdnovom sustredeni na ktorom sme boli vsetci traja medzi nimi zacalo nieco take ze BRAT a SESTRA. teda oni si tak vravia. ale problem je v tom, ze chalan je z nej nadrzany jak pes, v kuse ju bali, no nechce si to priznat.. a ako ho poznam urcite s nou nechce mat vztah, nakolko on odchadza studovat do ciech.. poviem to hlupo, no chce sa len zbavit panictva..

ide o to ze je to moj kamarat, jeden z tych lepsich, takych ktorych nenajdete len tak.. :!:

a tomu dievcatu som dneska povedal pravdu, ze ma to hneva a ze ak jej to nevadi ze ju chce len na par zazitkov tak je vsetko v pohode.. ona to zobrala, veri mi ze to tak vidim, ale ze jej sa to nezda ze by jej ON niekedy ublizil.. a potom som sa pytal ci by ona chcela nieco s nim a povedala nico v tom zmysle, ze to nevylucuje, aj ked by prisla o dobreho kamarata...

tak vas teraz prosim o radu... kamaratovi som jasne povedal ze ju mam rad a skutocne mi na nej zalezi spravil by som pre nu vsetko.. to som mu povedal uz asi 3x ked sa ma pytal ci s nou chcem vztah... a teraz neviem ako to mam dalej riesit? dufam ze mi date nejake rozumne navrhy... :cry:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ak s ňou chceš niečo naozaj mať, jasne to povedz kamarátovi, nie len take "nakolo" že ti na nej záleží a pod. Ak je to fakt jeden z tých lepších kamarátov, pochopí to.
-Tej babe by som nič už nevravel. Maximalne si o tebe pomyslí, že žiarliš na toho kamaráta a prestane sa s tebou baviť.

Podľa mojho osobneho názoru sa nič nestane, proste nejaké náznaky vzťahov, snáď ta baba nie je tak blba, aby sa nechala zneužiť.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

nemam rad trojuholniky....fakt nie..no takto v prom rade si to vyries s nou..rozoberte to porrozpravajte sa ako dospeli ludia....a dojdite k dakemu zaveru...a potom sa to bude moct riesit dalej ;) no rozhodne by som to najprv riesil s nou ako s kamaratom..kedze no...to nechame na potom
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Najprv si musíš uvedomiť, čo k nej cítiš. Jasné máš ju rád, veľmi si ju vážiš.... ale - chceš s ňou aj niečo viac alebo nie? Z tvojho príspevku totiž usudzujem, že je to kamarátka, ale na druhej strane na ňu žiarliš len čo sa k nej priblíži niekto iný. Chápem, že vieš, že ten tvoj kamoš má s ňou nekalé úmysly a nechceš, aby jej ublížil, ale zase pozri - naznačil si jej, ako sa veci majú a tak to nechaj na ňu. Nie je hlúpa a musí sa rozhodnúť sama. Keď sa s ním vyspí, tak sa s ním vyspí... je to len medzi nimi dvoma.
No a ak máš z toho naozaj veľmi ťažkú hlavu, tak to tomu kamošovi jasne povedz, že ti na nej záleží a nechceš, aby ju takto drsne zneužil a odišiel potom preč. Ak je normálny, tak cúvne.

Každopádne môj záver z toho je - uvedom si, ako si na tom s citmi k nej a podľa toho konaj. Buď o ňu bojuj, alebo ju nechaj žiť si vlastný život.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

zuzkazuzka ma pravdu, ujasni si co k nej citis. ak chces aby to bola "len" tvoja velmi dobra kamaratka, spravil si vsetko co si mohol urobit. varoval si ju, je na nej ako sa zachova. kazdy ma svoj rozum ;-). Ak je ten tvoj naj kamarat taky ako su moji, urcite sa s nim porozpravaj a povedz mu na rovinu, aby ju nechal, ze je to velmi dobra baba, nech si hlada utocisko na jednu noc niekde inde.

ja mam tiez blizsie kamaratky, pre ktore chcem len to najlepsie. aj ked ma podla mna blbeho frajera, som ticho, snazim sa obcas poradit, nechcem vyzerat ako nejaky priblbly ziarlivec :)

kazdy mame vlastnu hlavu ;-)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

počuj mi ti tu môžeme hovoriť čo chceme .. aj tak si spravíš po svojom.. viem poznám to podla seba...
takže moja rada? sprav to tak ako to cítiš ty a nie niekto z nás lebo ty poznáš všetky okolnosti.. a usudzujem že si mladší takže sprav ako myslíš ak spravíš dobre super .. ak spravíš chybu ..vstávaj na kolená a pouč sa z nej a ked budeš najblyžšie v takejto situácii budeš presne vedeiť čo a ako?
človek sa učí každú sekundu svojho života a len sám musí pochopiť ako sa správať v danej situácií.. to nás nikto nenaučí...
GL :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked je clovek v trojuholniku, jedina vyhoda je ze sa moze od zialu opijat, teda ak je ten "blby" vrchol trojuholnika.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

zuzka a jimino: mate pravdu, ked sa nad tym zamysli clovek s cistou hlavou, musi dojst k zaveru ako ste dosli i vy... len chcem podotknut ze tu sa nejedna o mojho najlepsieho kamarata, to je v tejto situacii pre mna dost znacny rozdiel :idea:

triple, no jo, tak to aj bude, pekne si to vystihol, ked som to cital musel som sa pousmiat, K+ :)

ludia vdaka za nazory.. kebyze zalezi len na mne tak by som uz davno povedal :aasmile6: no kedze su tu okolnosti, ako povedal triple, ktore vy nepoznate, radsej to nebudem skusat... myslim si ze by pravdepodobne nasledovalo odmietnutie, ktore by vsetko pokazilo... a ako sa vravi, lepsi vrabec hrsti //priatelstvo// ako holub na streche... uzavriem to tak ze asi si este najblizsie prehodim par slov s kamaratom a ak to bude pokracovat tak ho niekde zakopem :evil: ale nie, snad bude mat tolko slusnosti a uvedomi si o co sa pokusa... a ak nie je to na nej, ako vravite ma vlastny rozum a ja sa do nej nemam pravo takto starat...

EDIT:// aaa konecne prva stovka :new23:
Napísať odpoveď