Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa R.I.P. »

Inak keď hovorte o napumpovaní, má niekto skúsenosti s výrobkami typu nitrix, no2 alebo pod., či len pijete mlieko a jete kila tvarohu? :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no s nitroxom mam skusenosti.. teda skorej s nitrixom.. je to vacsinou iba na take napumpovanie docasne.. pocas treningu to mozes mrtne napumpovat..dostanu sa ti ziviny do svalov a potom to odpadne.. a vacsinou to je pre takych beachboys..
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

kali520 napísal:Omyl, napumpovanie sposobuje prisun krvy do svalov a s krvou prichadzaju aj potrebne ziviny ako glykogen a bielkoviny. Palenie sposobuje vyskyt kyseliny mliecnej ktora s rastom nema nic docinenia ale aspon vies ze cvik robis dobre. A svalovica je vylsedok nadmerne zatazeneho svlastvo resp sval je zapaleny takze sa musi "hojit".
Ty pojdes hammer bench press a rozpazky po 20 opakovaniach a ja pojdem tazke tlaky a hlboke kliky na bradlach. Jeden z nas bude citit napumpovanie viac a druhy vyrastie... ja budem ten druhy :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

kobalt napísal:Ty pojdes hammer bench press a rozpazky po 20 opakovaniach a ja pojdem tazke tlaky a hlboke kliky na bradlach. Jeden z nas bude citit napumpovanie viac a druhy vyrastie... ja budem ten druhy :wink:
Porasties aj s peknou tukovou vrstvou, ja mozno budem mat pomalsie vyslekdy ale potom sa nemusim zapodievat s nejakym risovanim :wink:
kobalt
VIP
VIP

kali520 napísal:Porasties aj s peknou tukovou vrstvou, ja mozno budem mat pomalsie vyslekdy ale potom sa nemusim zapodievat s nejakym risovanim :wink:
Ach jaj, to co to bude zalezi od stravy nie od toho ako cvicis
kali520
Darca
Darca

Sval nevytvarujes tazkymi vahami s ktorymi urobis 5 opakovani.
kobalt
VIP
VIP

kali520 napísal:Sval nevytvarujes tazkymi vahami s ktorymi urobis 5 opakovani.
Ked robis viac opakovani tak tvarujes svaly hej? :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

netvarujes...spalujes tuk okolo nich a tym akoby si tvaroval.. jezisi co sa tu hadate o somarinach? clovek tu 2 tyzdne nieje, 5 stran onicom diskusie...
kobalt
VIP
VIP

Maki napísal:netvarujes...spalujes tuk okolo nich a tym akoby si tvaroval.. jezisi co sa tu hadate o somarinach? clovek tu 2 tyzdne nieje, 5 stran onicom diskusie...
Chces mat svaly treba dat velke vahy a aby si to nemal zakryte tukom bud treba aerobnu aktivitu alebo dietu alebo oboje ;)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako aerobnu aktivitu mozes brat aj velky pocet rychlych opakovani, male vahy, cviky s vlastnym telom... nevrav mi ze ee..
kali520
Darca
Darca

kobalt napísal:Chces mat svaly treba dat velke vahy a aby si to nemal zakryte tukom bud treba aerobnu aktivitu alebo dietu alebo oboje ;)
Ale nemozes robit obidve veci naraz. A vaha s ktorou sa robi 8 az 10 opakovani je idealna na rast svalstva a zaroven na jeho definiciu.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

páni tu je jeden článok, ktorý dáva za pravdu kobaltovi. Ja osobne tiež síce cvičím na 6-8 opakovaní ale nie splity.

http://www.ironfactor.com/viewtopic.php?t=197&start=0
kobalt
VIP
VIP

vajda65 napísal:páni tu je jeden článok, ktorý dáva za pravdu kobaltovi. Ja osobne tiež síce cvičím na 6-8 opakovaní ale nie splity.

http://www.ironfactor.com/viewtopic.php?t=197&start=0
Tiez tu si mozete precitat rozhovor s chadom waterburym (split vs. cele telo) - http://www.ironfactor.com/viewtopic.php?t=1093 a este tu su dake infos http://www.ironfactor.com/viewtopic.php?t=126
kali520
Darca
Darca

Myslim ze sme sa tu moc nepochopili. Treningy ktore su uvedene v dannych clankoch su vyslovene powerlifterske. Narast hmoty tam je samozrejmi kedze zo silou rastie aj hmota. Ale pozrite sa na powerlifterov ako vyzeraju.
A preco ludia neabsolvuju taketo treningy? Lebo posilovnie neni len o naberani sili ale aj o tvarovani..
Osobne uznavam filozofiu vela cvikov s cinkami a minimum na strojoch, ale sval treba precvicit aj izolovanimi cvikmi ako som uz spominal kvoli definicii.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

človek ked sa dostane do určitej pokročilej fázy, tak si musí zvoliť čo chce, tj ako chce vyzerať či chce primárne cvičit na objem alebo byť vyrysovaný.
Osobne si myslím, že radiť začiatočnikovy cvič takto alebo takto nie je vhodné. Toto rozhodnutie musí spraviť on sám a až na základe toho mu môžeme radiť.

Tiež som momentálne v štádiu ked po troch rokoch cvičenia pociťujem silnú stagnáciu a hladám momentálne treningy ktoré by mi vyhovovali ako časovo tak aj cvikmi.
tot vso z mojej strany
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

vajda65 napísal:človek ked sa dostane do určitej pokročilej fázy, tak si musí zvoliť čo chce, tj ako chce vyzerať či chce objem alebo byť vyrysovaný.
Osobne si myslím, že radiť začiatočnikovy cvič takto alebo takto nie je vhodné. Toto rozhodnutie musí spraviť on sám a až na základe toho mu môžeme radiť.
ty komu chces radit ? ...''pan trener'' ..takze clovek si musi vybrat ci chce mat objem alebo rys ? :lol: :lol: tuto diskusiu co tu teraz vediete fakt stoji za pi*u ..hlavne ked clovek co cvici 3 roky tu rozdava rozum :lol:
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ty jebko čo ked si v lete vyzlečeš tričko tak všetci v obchode sa ti uhýbajú, čo ty vieš o tom?
Asi si moc na drogách.
Ešte tu teraz povedz že cvičíš naplno už 20 rokov.
Ja tiež cvičím od 15-stich ale naplno až od výšky a to sú tie tri roky až štyri roky.

Ked si taký múdry tak sa pripoj to tejto debaty.

//edit: Ked nad tým tak uvažujem cvičím bez prestávky už od začiatku výšky a teraz som piaták takže už to je piaty rok a nie 3-4.
//erytrocyt: pravidlo č.6, 24 hod.
kobalt
VIP
VIP

vajda65: Tu mas dost vela dobrych treningov prelozenych, pripadne ak sa chces zlepsit silovo skus Fomina alebo Korteho
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dík, pozerám že máme spoločné obľúbené forum na cvičenie. :)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

vajda65 - tusim som ti skocil na city pocuvaj :lol: hehe ..nie nechce sa mi pripajat momentalne do vasej debaty ...ale jednoznacne kali ma pravdu
Napísať odpoveď