no a ces co ide internet ci ces modlidbi ano je pravda nepotrebujes telefon ale ide to ces ten kabel krista mas telefonni kabel a daku bielu skatulku dotej sa napaja telefon alebo internet alebo oboje ak mas telefon tak sa pred tu bielu skatulku da rozdvojka donej sa napoji telefon a dalsi kabel co ide do modemu alebo do routra a ja potrebujem zmerat ci tam nieje problem s rozdvojki do modemu.
Si nejaky moc mudry. Rozdvojka, modem ci co to tu taras je uplne nepodstatna, pretoze tam je strana signalu zanedbatelna s dlzkou kabla do Telekomunikacii, ktora je aj niekolko kilometrov. Takze par metrov ti moze byt ukradnutych. Ale ak vsetko tak dobre vies, tak na co chces potom poradit???
naco tam ides dat vlastny kabel si zmeraj,objednaj a naco im budes nosit svoj ci je poskodeny omg a oni ti kabel daju k modemu ale ten bude kratky...podla mna lebo aspon mne nestacil
Nicitel_boss napísal:no a ces co ide internet ci ces modlidbi ano je pravda nepotrebujes telefon ale ide to ces ten kabel krista mas telefonni kabel a daku bielu skatulku dotej sa napaja telefon alebo internet alebo oboje ak mas telefon tak sa pred tu bielu skatulku da rozdvojka donej sa napoji telefon a dalsi kabel co ide do modemu alebo do routra a ja potrebujem zmerat ci tam nieje problem s rozdvojki do modemu.
Ked povedal že netreba pevnu linku tak myslel telefon a nie kable na pripojku. Ako vidim vyznaš sa do toho (biela skatulka = splitter) terz k veci : veď ked ten kabel zapojiš a net nepôjde tak hadaj aký je ten kábel? (ty nemaš doma elektromer?)
inak v T-come su absolut lami oni su niečo nabifleny čo použivaju každy deň inak ani ťuk (aspoň čo som videl u nas bol som tam 2x razt že nech mi vypišu zmluvu a druhý krat pre modem a podpis ) bohužial ešte raz aby som porušil tie ich služby ktore ti musia dať.
Nicitel_boss napísal:no a ako je to s agregaciu je to podla miesta kde sa nachadzam ci to ide hociako preto ak daki chalan kus odomna taha tak mi to nepojde ci ako to je
Agregacia pri turbo 2 ta nemusi zaujimať lebo vždy ti to pôjde rovnak okolo 200KB/s