T-com

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Nicitel_boss
Amateur
Amateur

T-com

Príspevok od používateľa Nicitel_boss »

chalani chel bi som poradit chem si kupi tubo 2 internet od t com co nato vravite je to za tych 600 sk
Diablo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Diablo »

hej ale bez DPH alebo je to ten bez pevnej ja zan platim mesacne okolo 1100SK ratam aj pevnu
Nicitel_boss
Amateur
Amateur

aha a nevadi ze mam ten najmensi program na pevnej linke ?
Diablo
Light Star
Light Star

no ano vadi to musis mat Standart do r... vsak ti to vravim uz pol hodinu :roll:
Nicitel_boss
Amateur
Amateur

a chcem sa spitat zmeraju mi na poste kabel ci je dobri ?
ako myslim telefonny
Diablo
Light Star
Light Star

akoze vobec nechapem tomu co si napisal ale ak myslis ze chces dobry kabel tak si ho odmeraj sam naco inych do toho tahat
Nicitel_boss
Amateur
Amateur

ide oto ze ak je kabel na dakom miest zlomeni tak to pojde na pi*u a ci mi ten kabel nezmeraju v t-come?
Diablo
Light Star
Light Star

jezis a ako ti ho maju zmerat ked nevedia ako mas telefonnu zastrcku daleko od PC?a kabel ti zlomeny nedaju :roll:
Nicitel_boss
Amateur
Amateur

ja im ten kabel donesiem a zistia ci su v nom dake strati ale neviem ci to robia
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Pokial viem tak uz netreba mat pevnu linku ked chces adsl
Nicitel_boss
Amateur
Amateur

no a ces co ide internet ci ces modlidbi ano je pravda nepotrebujes telefon ale ide to ces ten kabel krista mas telefonni kabel a daku bielu skatulku dotej sa napaja telefon alebo internet alebo oboje ak mas telefon tak sa pred tu bielu skatulku da rozdvojka donej sa napoji telefon a dalsi kabel co ide do modemu alebo do routra a ja potrebujem zmerat ci tam nieje problem s rozdvojki do modemu. :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Si nejaky moc mudry. Rozdvojka, modem ci co to tu taras je uplne nepodstatna, pretoze tam je strana signalu zanedbatelna s dlzkou kabla do Telekomunikacii, ktora je aj niekolko kilometrov. Takze par metrov ti moze byt ukradnutych. Ale ak vsetko tak dobre vies, tak na co chces potom poradit???
Diablo
Light Star
Light Star

naco tam ides dat vlastny kabel si zmeraj,objednaj a naco im budes nosit svoj ci je poskodeny omg :roll: a oni ti kabel daju k modemu ale ten bude kratky...podla mna lebo aspon mne nestacil
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Nicitel_boss napísal:no a ces co ide internet ci ces modlidbi ano je pravda nepotrebujes telefon ale ide to ces ten kabel krista mas telefonni kabel a daku bielu skatulku dotej sa napaja telefon alebo internet alebo oboje ak mas telefon tak sa pred tu bielu skatulku da rozdvojka donej sa napoji telefon a dalsi kabel co ide do modemu alebo do routra a ja potrebujem zmerat ci tam nieje problem s rozdvojki do modemu. :roll:
Ked povedal že netreba pevnu linku tak myslel telefon a nie kable na pripojku. Ako vidim vyznaš sa do toho :lol: (biela skatulka = splitter)
terz k veci : veď ked ten kabel zapojiš a net nepôjde tak hadaj aký je ten kábel? (ty nemaš doma elektromer?)
inak v T-come su absolut lami oni su niečo nabifleny čo použivaju každy deň inak ani ťuk (aspoň čo som videl u nas bol som tam 2x razt že nech mi vypišu zmluvu a druhý krat pre modem a podpis 8) ) bohužial ešte raz aby som porušil tie ich služby ktore ti musia dať.
Nicitel_boss
Amateur
Amateur

no a ako je to s agregaciu je to podla miesta kde sa nachadzam ci to ide hociako preto ak daki chalan kus odomna taha tak mi to nepojde ci ako to je
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Nicitel_boss napísal:no a ako je to s agregaciu je to podla miesta kde sa nachadzam ci to ide hociako preto ak daki chalan kus odomna taha tak mi to nepojde ci ako to je
Agregacia pri turbo 2 ta nemusi zaujimať lebo vždy ti to pôjde rovnak okolo 200KB/s
Nicitel_boss
Amateur
Amateur

tak to som spokojni a stym kablom mi to odpuste
Napísať odpoveď