NB Asus A6R - ako sa pripojiť k bezdrôtovej sieti?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gruno
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

NB Asus A6R - ako sa pripojiť k bezdrôtovej sieti?

Príspevok od používateľa gruno »

Mam NB Asus A6R,mimo iné s wifi. Web mám od Orange - Orange Internet Express. K inetu sa pripájam cez kartu s vloženou SIM a pomocou softu Busines Everywhere. Viem že u nás na sídlisku sú ešte min dve bezdrôtové siete a navyše v meste sú i hot spoty. Prblém je v tom,že keď si dám v NB vyhladať a zobrazit okolité bezdrôtové siete, tak mi to vypíše, že systém to nemôže urobiť. Že to nedovolí nejaký soft v NB, ale aký to nenapíše. Máte niekto skúsenosť s tým,že napriek tomuto sa dokážete napojiť na inú sieť než orange? Som v tomto smere dosť lama, preto prosím o vašu podrobnú pomoc... Dikes...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mne robilo tiez nieco take...riesenie bolo v tom, ze na NB mam prepinac, ktorym mozem zakazat vsetky bezdrotove rozhrania. Nemas tam nic take?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

GothaR napísal:Mne robilo tiez nieco take...riesenie bolo v tom, ze na NB mam prepinac, ktorym mozem zakazat vsetky bezdrotove rozhrania. Nemas tam nic take?
ten prepinač je neaký soft? a ide to zakazať jednotlivo alebo ALL?

niekedy mi ide pripojiť na sieť ked reinštalnem dany soft (widle ho zmagoria)
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ten prepinac je tlacitko na notebooku.. fyzicke tlacitko :)
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

caesar1987 napísal:ten prepinac je tlacitko na notebooku.. fyzicke tlacitko :)
to asi myslel on / off wifi :-( (hladam soft ktory obmedzi pripojenie na niektore siete tak tu som nepochodil :-( )
//omg nepochopil som čo chceš povedať iba to že si mal problem ktory ti zapričinil neaký soft :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

vladino001 napísal:to asi myslel on / off wifi :-( (hladam soft ktory obmedzi pripojenie na niektore siete tak tu som nepochodil :-( )
No dnes mi to blblo prave kvoli jednemu takemu programu co bol k sietovke. To tlacitko bolo jednym problemom, dnes mi to neslo aj ked bolo zpanute, ale bol nainstalovany ten soft :)
Takze si pozri instalacku k sietovke, spolu s ovladacmi by sa mal instalovat aj ten soft, takze ho mozes vypatrat a odinstalovat.
gruno
Light Expert
Light Expert

Ja tu prepinač nemam a hladal som nejaky soft, ktorý to brani, ale nič som nenašiel. asi to bude v tom busines everywhere... lenže ked ho dam preč, tak sanebudem moct pripojit ani cez orange... slaka ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

skusal si cez start :arrow: programy :arrow: asus utility :arrow: Wlan settings? tam si das enable radio a potom search&connect, ked ti najde siete, tak si das cez start :arrow: pripojit :arrow: bezdrotove pripojenie, tam ti najde siete a das pripojit. zhodou okolnosti som mal teraz par dni pozicany A6R tak som sa s tym hral :wink:
gruno
Light Expert
Light Expert

Ok, dik, vyriešené...
Napísať odpoveď