NB Asus A6R - ako sa pripojiť k bezdrôtovej sieti?
NB Asus A6R - ako sa pripojiť k bezdrôtovej sieti?
Mam NB Asus A6R,mimo iné s wifi. Web mám od Orange - Orange Internet Express. K inetu sa pripájam cez kartu s vloženou SIM a pomocou softu Busines Everywhere. Viem že u nás na sídlisku sú ešte min dve bezdrôtové siete a navyše v meste sú i hot spoty. Prblém je v tom,že keď si dám v NB vyhladať a zobrazit okolité bezdrôtové siete, tak mi to vypíše, že systém to nemôže urobiť. Že to nedovolí nejaký soft v NB, ale aký to nenapíše. Máte niekto skúsenosť s tým,že napriek tomuto sa dokážete napojiť na inú sieť než orange? Som v tomto smere dosť lama, preto prosím o vašu podrobnú pomoc... Dikes...
-
vladino001
Light Professional
ten prepinač je neaký soft? a ide to zakazať jednotlivo alebo ALL?GothaR napísal:Mne robilo tiez nieco take...riesenie bolo v tom, ze na NB mam prepinac, ktorym mozem zakazat vsetky bezdrotove rozhrania. Nemas tam nic take?
niekedy mi ide pripojiť na sieť ked reinštalnem dany soft (widle ho zmagoria)
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
vladino001
Light Professional
No dnes mi to blblo prave kvoli jednemu takemu programu co bol k sietovke. To tlacitko bolo jednym problemom, dnes mi to neslo aj ked bolo zpanute, ale bol nainstalovany ten softvladino001 napísal:to asi myslel on / off wifi(hladam soft ktory obmedzi pripojenie na niektore siete tak tu som nepochodil
)
Takze si pozri instalacku k sietovke, spolu s ovladacmi by sa mal instalovat aj ten soft, takze ho mozes vypatrat a odinstalovat.