hladam servisne stredisko CREATIVE
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hladam servisne stredisko CREATIVE
Prosim vas ja mam prehravac cretive zakupeny v predajni nay na zlatych pieskoch v ba uz som raz mal problemy dosiel som tam a na zaklade doporucenia mi povedali ze ho mam zaniest rovno do servisneho strediska lebo cez nay to trva aj ten mesiac tak som to spravil odniesol som ho do velkoskladu sofos ktory distribuoval tuto znacku a poskytoval aj servis .No problem je tento mam pokazeny prehravac znova lenze ako hladam tak hladam na nete cretive servis uz asi sofos neposkytuje bol by tu niekto na tolko sikovny a vedel by mi povedat kto v dnesjen dobe v ba poskytuje servis pre tuto znacku ? dakujem velmi pekne k+ kazdej odpovedi co pomoze
ja uz neviem kde hladat
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podla platnej legislativy davas reklamovat vyrobok tam, kde si ho kupil a nie tam, odkial ho ma predajca. Ak si kupil vyrobok v Nayku, tak ho daj reklamovat tam a viac ta zaujimat nemusi, jedine tak 30 dni, ktore maju zo zakona na vybavenie reklamacie. V opacnom pripade ziadaj vratenie penazi alebo sa obrat na Slovensku obchodnu inspekciu.
hojko.. no on tam bol, ale povedali mu, že to bude dlho trvať.
Ja tiež keď reklamoval fón z orangu, tak som šiel do autorizovaného servisu v KE, kde som to mal takisto (ne)opravené.. a už na druhý deň.. a nemusel som čakať tých 30dní, kým by košická pobočka zaslala mobil do BA.. a tam kým to poriešili a kým by prišiel nazad do KE a kým by ma zavolali.. atď.. 
INDIGOcorp.. skús opäť nabehnúť do NAY a opýtať sa na nový autorizovaný servis alebo choď na www.creative.com a tam buď cez zákaznícku podporu alebo cez zoznam obchodv si niečo nájdi a poinformuj sa u nich.
INDIGOcorp.. skús opäť nabehnúť do NAY a opýtať sa na nový autorizovaný servis alebo choď na www.creative.com a tam buď cez zákaznícku podporu alebo cez zoznam obchodv si niečo nájdi a poinformuj sa u nich.
Moj znamy tiez reklamoval v zaruke phone z Orange v juli a chcel zajst do autorizovaneho servisu pre rychle vybavenie. Odtial ho poslali nazad do Orangu, ze teraz na pol roku sa zmenila legislativa a ze reklamaciu mozes uplatnit len tam, kde si vyrobok kupil. Este dva mesiace dozadu by to autorizovany servis v pohode zobral ale teraz uz nie.
toto je takejosefs napísal:Moj znamy tiez reklamoval v zaruke phone z Orange v juli a chcel zajst do autorizovaneho servisu pre rychle vybavenie. Odtial ho poslali nazad do Orangu, ze teraz na pol roku sa zmenila legislativa a ze reklamaciu mozes uplatnit len tam, kde si vyrobok kupil. Este dva mesiace dozadu by to autorizovany servis v pohode zobral ale teraz uz nie.