hladam servisne stredisko CREATIVE

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

hladam servisne stredisko CREATIVE

Príspevok od používateľa cORP. »

Prosim vas ja mam prehravac cretive zakupeny v predajni nay na zlatych pieskoch v ba uz som raz mal problemy dosiel som tam a na zaklade doporucenia mi povedali ze ho mam zaniest rovno do servisneho strediska lebo cez nay to trva aj ten mesiac tak som to spravil odniesol som ho do velkoskladu sofos ktory distribuoval tuto znacku a poskytoval aj servis .No problem je tento mam pokazeny prehravac znova lenze ako hladam tak hladam na nete cretive servis uz asi sofos neposkytuje bol by tu niekto na tolko sikovny a vedel by mi povedat kto v dnesjen dobe v ba poskytuje servis pre tuto znacku ? dakujem velmi pekne k+ kazdej odpovedi co pomoze :( ja uz neviem kde hladat
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla platnej legislativy davas reklamovat vyrobok tam, kde si ho kupil a nie tam, odkial ho ma predajca. Ak si kupil vyrobok v Nayku, tak ho daj reklamovat tam a viac ta zaujimat nemusi, jedine tak 30 dni, ktore maju zo zakona na vybavenie reklamacie. V opacnom pripade ziadaj vratenie penazi alebo sa obrat na Slovensku obchodnu inspekciu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

hojko.. no on tam bol, ale povedali mu, že to bude dlho trvať. :) Ja tiež keď reklamoval fón z orangu, tak som šiel do autorizovaného servisu v KE, kde som to mal takisto (ne)opravené.. a už na druhý deň.. a nemusel som čakať tých 30dní, kým by košická pobočka zaslala mobil do BA.. a tam kým to poriešili a kým by prišiel nazad do KE a kým by ma zavolali.. atď.. ;)

INDIGOcorp.. skús opäť nabehnúť do NAY a opýtať sa na nový autorizovaný servis alebo choď na www.creative.com a tam buď cez zákaznícku podporu alebo cez zoznam obchodv si niečo nájdi a poinformuj sa u nich. ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aha, mno zle som si precital text.
josefs
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa josefs »

Moj znamy tiez reklamoval v zaruke phone z Orange v juli a chcel zajst do autorizovaneho servisu pre rychle vybavenie. Odtial ho poslali nazad do Orangu, ze teraz na pol roku sa zmenila legislativa a ze reklamaciu mozes uplatnit len tam, kde si vyrobok kupil. Este dva mesiace dozadu by to autorizovany servis v pohode zobral ale teraz uz nie.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

josefs napísal:Moj znamy tiez reklamoval v zaruke phone z Orange v juli a chcel zajst do autorizovaneho servisu pre rychle vybavenie. Odtial ho poslali nazad do Orangu, ze teraz na pol roku sa zmenila legislativa a ze reklamaciu mozes uplatnit len tam, kde si vyrobok kupil. Este dva mesiace dozadu by to autorizovany servis v pohode zobral ale teraz uz nie.
toto je take :? T-Mobile nema problem s tym kde das reklamovat fon - ci u nich alebo v servise. takisto nie je problem ani s vacsinou "normalnych" predajni, iba orange je "vynimka" a pomaly v kazdom servise je oznam, ze telefony zakupne v Orange mozes reklamovat iba v Orange...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

To je svinstvo.. ešteže ja som stihol 3x vyreklamovať orangovský fón minulý rok resp. tohtoročnú jar v autorizovanom servise.. našťastie mi už aj orange za neho vrátil peniaze a vystornoval 2r viazanosť.. :D
Napísať odpoveď