Notebook a windows vista

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
qwerty-xyz

Notebook a windows vista

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Chem sa opytat,ci mi pada zaruka ak si kupim notebook s predinstalovanym systemom windows vista,pretoze tento system nenavidim a rad by som si tam nahodil XP-cko a service pack 2 to je podla mna najlpesie riesenie.
No a cchem vediet ci ta zaruka na notebook padne ak si tu ich stupidnu vistu vymazem a preinstalujem si vlastny soft...
:cry:
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Urcite nie, ved zaruka sa vztahuje na hardver. Ale radsej si kup uz notas s XPckom, usetris nejake $ :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

a keby daco tak tam tu vistu mozes predsa dat naspat ,... teda ak to pri poruche pojde :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

GothaR napísal:Urcite nie, ved zaruka sa vztahuje na hardver. Ale radsej si kup uz notas s XPckom, usetris nejake $ :)
no to je problem skoro furt uz vsade pchaju vistu :cry: Takze neviem a poskladat notebook sa mi neoplati...
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

nie je pravda, v alze máš ešte stále dosť notebookov z xp pro, pretože mám podobný problém vo vzťahu k viste tak si tam sám pozeram notebooky z xp pro
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

najlepsie notas s linuxom alebo bez OS je ich dost...usetris love a instalnes si co chces
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Zaruka nepadne ale mas tam potom piratski soft tak to si radsej kup ntas bez os a usetris aj 3000 mozno
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

warezman napísal:najlepsie notas s linuxom alebo bez OS je ich dost...usetris love a instalnes si co chces
jj pravda, ja sa prave chystam kupit new notas bez os a je to stale lepsie
kupit bez os pretoze niejake koruny usetris.... v mojom pripade s os neprichadza do uvahy pretoze hned tam hodim linux....

len si skus porovnat cenu notasu s os a bez .....
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

galleon napísal:jj pravda, ja sa prave chystam kupit new notas bez os a je to stale lepsie
kupit bez os pretoze niejake koruny usetris.... v mojom pripade s os neprichadza do uvahy pretoze hned tam hodim linux....

len si skus porovnat cenu notasu s os a bez .....
presne to neporovnas pretoze som este nevidel ten isty model s windowsom a aj linuxom/bez os

ale myslim ze s linuxom musi byt lacnejsi bo neplatis nejake $ bilovi.
Napísať odpoveď