No a cchem vediet ci ta zaruka na notebook padne ak si tu ich stupidnu vistu vymazem a preinstalujem si vlastny soft...
Notebook a windows vista
-
qwerty-xyz
Notebook a windows vista
Chem sa opytat,ci mi pada zaruka ak si kupim notebook s predinstalovanym systemom windows vista,pretoze tento system nenavidim a rad by som si tam nahodil XP-cko a service pack 2 to je podla mna najlpesie riesenie.
No a cchem vediet ci ta zaruka na notebook padne ak si tu ich stupidnu vistu vymazem a preinstalujem si vlastny soft...

-
qwerty-xyz
jj pravda, ja sa prave chystam kupit new notas bez os a je to stale lepsiewarezman napísal:najlepsie notas s linuxom alebo bez OS je ich dost...usetris love a instalnes si co chces
kupit bez os pretoze niejake koruny usetris.... v mojom pripade s os neprichadza do uvahy pretoze hned tam hodim linux....
len si skus porovnat cenu notasu s os a bez .....
presne to neporovnas pretoze som este nevidel ten isty model s windowsom a aj linuxom/bez osgalleon napísal:jj pravda, ja sa prave chystam kupit new notas bez os a je to stale lepsie
kupit bez os pretoze niejake koruny usetris.... v mojom pripade s os neprichadza do uvahy pretoze hned tam hodim linux....
len si skus porovnat cenu notasu s os a bez .....
ale myslim ze s linuxom musi byt lacnejsi bo neplatis nejake $ bilovi.