Trolejbusy sú fajn, len keby boli trochu novšie.. ako napr. v Prešove. Do tých košických sa bojím nasadnúť, bo sú strašne zgruntované..
Nové nizkopodlažné električky? No ono sú to všetko staré, len prerobené do nového šatu. Napr. minulý rok som #531 predbiehal medzi Štrbou a Svitom pri svojom návrate z Krnova do Košíc.
brm napísal:Trolejbusy sú fajn, len keby boli trochu novšie.. ako napr. v Prešove. Do tých košických sa bojím nasadnúť, bo sú strašne zgruntované..
Nové nizkopodlažné električky? No ono sú to všetko staré, len prerobené do nového šatu. Napr. minulý rok som #531 predbiehal medzi Štrbou a Svitom pri svojom návrate z Krnova do Košíc.
Šak stiahni.. ale kvalita nič moc, keďže fotené z mobilu.. počas šoférovania pri rýchlosti cca 100km/h v takej premávke ako vidíš no fotke..
Inak električka bola rozdelená na tri časti, každá časť šla na jednom traileri. Sa mi zdá, že pár dní nato tie trailery odvážali pôvodnú #534 do Krnova na podobnú rekonštrukciu (alebo to bolo iné číslo?)..
Sheep: Jo, s tymi vodicmi mas pravdu, ale ked si kazdy mesiac platim 195 SK (od jula uz 275) a myslim, ze niesom sam tak by sa to nejak mohlo urobit + malo by chodit ovela viac revizorov, lebo za cely skolsky rok som ich stretol asi 2krat. Neviem preco ja by som si mal platit cestovne a nejaky sfetovany deges spred Slovanu si nastupi so sackom v ruke a je v pohode, a to sa stava dost casto. Keby nebolo takych ludi, co okradaju DPMK tak by to asi inac vyzeralo, ale mozme len snivat.
mozme zriadit cistiacu catu od debilnych negrov co cestuju podla farby koze, teda nacierno uz som videl ako nejaka ciganka kojila svoje decko v preplnenom trolejbuse...alebo ze decko ocividne tak 16 rocnej ciganky v elektricke otykovalo 3 sedacky pred sebou
vozit sa v elektricke s boxerom v ruke sice vy by ste si to museli platit..ja nie, moj otec je sofer v DPmK, takze vyhody pre rodiny zamestancov
ZmrD napísal:Sheep: Jo, s tymi vodicmi mas pravdu, ale ked si kazdy mesiac platim 195 SK (od jula uz 275) a myslim, ze niesom sam tak by sa to nejak mohlo urobit + malo by chodit ovela viac revizorov, lebo za cely skolsky rok som ich stretol asi 2krat. Neviem preco ja by som si mal platit cestovne a nejaky sfetovany deges spred Slovanu si nastupi so sackom v ruke a je v pohode, a to sa stava dost casto. Keby nebolo takych ludi, co okradaju DPMK tak by to asi inac vyzeralo, ale mozme len snivat.
To na ktorej linke cestuješ? Lebo ja tiež občas idem do školy busom, no revízorov stretávam pomerne často.
brm napísal:Na Internete som našiel: KE už má náhradnú alternatívu, čo s trolejbusovým depom po zrušení trolejbusov v KE. Alebo tie trolejbusy sa budú rušiť práve preto?
oficialne nie, neoficialne bol majitel tohto podniku s predstavitelom DPMK o polnoci v priestoroch garazi trolejbusov co tam asi robili?
mirak2 napísal:mozme zriadit cistiacu catu od debilnych negrov co cestuju podla farby koze, teda nacierno uz som videl ako nejaka ciganka kojila svoje decko v preplnenom trolejbuse...alebo ze decko ocividne tak 16 rocnej ciganky v elektricke otykovalo 3 sedacky pred sebou
vozit sa v elektricke s boxerom v ruke sice vy by ste si to museli platit..ja nie, moj otec je sofer v DPmK, takze vyhody pre rodiny zamestancov
jezis maria, by som tam bol ja tak to decko zastrelim...ale degesov sa nezbavime, vsade na svete je nizzsia rasa ktora robi bordel, skoda ze u nas je vo velmi velkom pomere...
no negri to je otras, minule som si naschval sadol do zadu jak som siel na airsoft, a dosli take dve deti smradlave a sadli si vedla mna, chytil som nervy som odisiel do stredu, ale fakt ze take je*** deti do pi*i kozne choroby to malo, syfilis atd normalne som sa o seba bal a potom robili pi*ov*** ta ich vyhodili
pershing.. ta tak to býva.. preto sa stále snažím v dopravných prostriedkoch sedieť skôr v prednej, resp. strednej časti, bo vzadu sa vyskytujú iba takéto individuá.
brm napísal:pershing.. ta tak to býva.. preto sa stále snažím v dopravných prostriedkoch sedieť skôr v prednej, resp. strednej časti, bo vzadu sa vyskytujú iba takéto individuá.
neboj sa, sa pamatam asi pred tromi rokmi, linka 11 smer Lunik IX o 22:43 som nastupil do zadnych dveri, jezis to bolo hrozne daco samy smrad a bal som sa o svoju bezpecnost nikdy viac...
ja sa len cudujem ze autobus nevybuchne ked rovno nad motorom 30 fetakov...
Sheep, Pershing : A vďaka takým ľuďom ako ste vy, sa ľudia zo západu slovenska pomaly boja ísť do Košíc, pretože podľa vašich slov o úrovni cestovania v KE tu cestujeme pomaly konskými povozmi, s čiernymi cestujúcimi s bombami okolo pásu. STE DPC NORMALNI?
V tejto téme vás dvoch už nechcem vidieť, dúfam že si rozumieme, nerešpektovanie bude znamenať trest.
ale musis uznat ze 11 je extrem ved vacsina postov na cestovanie s "pocernejsimi" je pravdiva(az na tie bomby okolo pasa, ale to normalny clovek pochopi)... a pravdupovediac co turistov odlaka viac? varovanie aby nenastupovali do linky 11, alebo ked bude neskoro a v 11ke sa ocitnu? - potom urobia nasmu mestu zlu reklamu v okruhu znamych atd veci treba davat na spravnu mieru, prevencia je prvorada
Jimino: 11 je extrém. Áno, to je pravda. Ale to neznamená že to tu celé majú zhadzovať. Tomu fakt nerozumiem. Srať si do vlastného hniezda dokáže len dement.
erytrocyt napísal:To na ktorej linke cestuješ? Lebo ja tiež občas idem do školy busom, no revízorov stretávam pomerne často.
chodim s 34kou dole ku poste alebo 71tkou ku domu umenia.... ani raz som nevidel revizora a okolo 7-8 rano by do tej 34ky mohli nabehnut, lebo je tam vzdy dost ciganov, ktori urcite nemaju bck alebo listok.. a este ako sa spravaju, vrieskaju na cely autobus ako keby v dajakej osade boli