KRASA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

KRASA

Príspevok od používateľa Sphinx »

nefim isto no hladal som ale nenasiel som nic na tuto temu mno zle hladam tak sry ak by daco take uz bolo na ale podme k problemu: myslite si ze fyzicka krasa u dievcata je to hlavne(nemyslim to doslovne) :? myslite si ze to funguje aj bez toho?mam veeeelmi dobru kamaratku mno aj viac ako kamaratku a citim sa s nou uzasne no ale nie je to uplne moj typ... no a bojim sa keby to prerastlo v nieco viac aby som jej neublizil resp aby sme sa obaja netrapili kedze ani sam nefim jak je to s nami resp nefim sa rozhodnut simpatie(vzhlad) VS pocity(ked som s nou) pls co si o tom myslite :?: P.S-myslel som ze to nexam plavat ale vzdy ked sa ozve nedokazem odolat a ohlasim sa jej :) alebo len tak kecame aj niekolko hodin...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

podla mna je porozumenie u dvoch ludi,viacej ako ci sa jeden paci druhemu. :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ber to tak, že krása je pominuteľná, ale to čo je v nej, ostáva...
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Ber to tak, že krása je pominuteľná, ale to čo je v nej, ostáva...
jasne ja to tak beriem no ale tak vravi sa ze "ked do pekla tak na peknom koni" ale zas "z peknej misky sa nenajes" asi sa vykaslem na vsetky taketo blbe rady ze krasa a bla bla bla a urobim vsetko pre to aby som sa citil dobre sak co nak si myslia co xcu a nak zavidia :) radsej stastny s niekym ako nestastny a opusteny ale nemyslim to tak ze za kazdu cenu niekoho mat...thx
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Krasa nie je vsetko. Na kazdej zene je nieco krasne/pekne (aj na vzhlade aj na povahe)...A ak sa ti naozaj nehnusi, co nepredpokladam tak v tom, ze by si s nou chodil nevidim problem...:)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

krasa je relativna, co sa paci jednemu sa niekomu inemu nemusi vobec zdat krasne
takze to treba brat s rezervou
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Krasa nie je vsetko. Na kazdej zene je nieco krasne/pekne (aj na vzhlade aj na povahe)...A ak sa ti naozaj nehnusi, co nepredpokladam tak v tom, ze by si s nou chodil nevidim problem...:)
samozrejme ze nie ja som nenapisal ze je skareda alebo daco take je len ze nie som si isty ci je to moj typ bo mam troxa iny vkus :) ale dakujem aj tak sak uvidime jak sa to vyvinie :P
Sagittarius
Guru
Guru

Sphinx napísal:samozrejme ze nie ja som nenapisal ze je skareda alebo daco take je len ze nie som si isty ci je to moj typ bo mam troxa iny vkus :) ale dakujem aj tak sak uvidime jak sa to vyvinie :P
No mne sa pacia ciernovlasky so snedsou pletou...robim si srandu, ze podla zakonu schvalnosti (resp. Murphyho zakonov) moja zena bude blondinka :D .... ak ju lubis, tak to, ci tvoj typ alebo nie je ti moze byt naozaj ukradnute. :wink:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dakujem Sagittarius
upevnil si presvedcenie ktore driemalo dakde hlboko vo mne a uz som si na istom co xcem a co nie :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

napr ja už niesom z násť ročných ale môžem povedať že ja doteraz neviem aký mám vlastne typ. vôbec to neviem definovať... bud sa mi páči alebo nie.. a je mi jedno čo mi hovoria ostatní ked lubiš je aj to najškaredšie stvorenie pre teba to najkrajšie a každý pohlad ťa činí štastným..
tot vše amen
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

precitaj si to :) http://www.hojko.com/nevyzeram-najlepsi ... 77055.html
fyzicka krasa nie je vsetko, ale ciastocna musi byt :) a podla mna keby sa ti aspon trosku v kutiku duse nepacila, tak by si tuto temu nezakladal ;-)
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

AK ti je snou super preco nie?Ale vo vztahu musi byt aj neaka ta fyzicka pritazlivost,bez toho to nejde?.paci sa ti aspon trochu pritahuje ta?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

si zober ja ked som bol zo svojou bývalou.. škoda... tak fakt nebola nejaká krásavica alebo čo.. ale pre mna pff. vždy ked som sa na nu kukol proste to si musíš zažiť .. neskutočne ma priťahovala :cry:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

najlepsie je spajat prijemne s uzitocnym a radsej nech je viac toho priemneho vnutorneho ako viac vonkajsku na ukor povahy :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Anjeliček napísal:AK ti je snou super preco nie?Ale vo vztahu musi byt aj neaka ta fyzicka pritazlivost,bez toho to nejde?.paci sa ti aspon trochu pritahuje ta?
nefim ci paci no to je relativne ale urcite je zaujmava ako povahovo tak aj vizorovo :) nefim mno som narocny ale urcite sa t o oplati skusit mno z toho bude super vztah a ked nie aspon si to nebudem vicitat
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

U mna je to asi takto: Presne by som vedela opisat typ, ktory sa mi paci, proste nejaky ideal...ale vzdy ma dostane a paci sa mi niekto, kto s nim nema takmer nic spolocneho. Dostane ma byd na svoje specificke crty alebo osobnost. :)
A vies ako vraj spoznas lasku? Vraj vtedy je to ta prava, ak to nie je vobec tvoj typ, ma svoje chybicky krasy, ale prave tie na nej zboznujes, citis sa snou krasne a nie pre to, ako vyzera, ale aka je v skutocnosti.
Sheep
Addict
Addict

Re: KRASA

Príspevok od používateľa Sheep »

urcite by som viac vsadil a vztah a pocity ako na krasu, samozrejme ak sa ti tvoja holka nepaci je to dost zle, ale vela na vzhlade robi kozmetika tak mozno sa ti bude pacit ak presedla na nejaky iny styl...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Viete ono to sa to musi doplnat..holku musis mat rad, musite si rozumiet..a musi ta aj fyzicky pritahovat..
Sagittarius
Guru
Guru

Lebo keby ta nepritahovala, niektore veci by boli problem. A ako hovori kamarat: KEĎ JU MILUJEŠ, NIE JE ČO RIEŠIŤ. (Kofola)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja si myslím,že to moc riešiš, v tomto prípade menej používať rozum. je ti s ňou super a skvele si rozumiete, tak faktnechápem čo riešiš. krasa je individualna v očiach každého jednotlivca.
U mňa konkretne nie je dôležité ako baba vizerá, ale musí ma priťahovať a to už pre mňa dôležité je.
Napísať odpoveď