KRASA
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
KRASA
nefim isto no hladal som ale nenasiel som nic na tuto temu mno zle hladam tak sry ak by daco take uz bolo na ale podme k problemu: myslite si ze fyzicka krasa u dievcata je to hlavne(nemyslim to doslovne)
myslite si ze to funguje aj bez toho?mam veeeelmi dobru kamaratku mno aj viac ako kamaratku a citim sa s nou uzasne no ale nie je to uplne moj typ... no a bojim sa keby to prerastlo v nieco viac aby som jej neublizil resp aby sme sa obaja netrapili kedze ani sam nefim jak je to s nami resp nefim sa rozhodnut simpatie(vzhlad) VS pocity(ked som s nou) pls co si o tom myslite
P.S-myslel som ze to nexam plavat ale vzdy ked sa ozve nedokazem odolat a ohlasim sa jej
alebo len tak kecame aj niekolko hodin...
-
Sphinx
Addict
jasne ja to tak beriem no ale tak vravi sa ze "ked do pekla tak na peknom koni" ale zas "z peknej misky sa nenajes" asi sa vykaslem na vsetky taketo blbe rady ze krasa a bla bla bla a urobim vsetko pre to aby som sa citil dobre sak co nak si myslia co xcu a nak zavidiaerytrocyt napísal:Ber to tak, že krása je pominuteľná, ale to čo je v nej, ostáva...
-
Sagittarius
Guru
-
Sphinx
Addict
samozrejme ze nie ja som nenapisal ze je skareda alebo daco take je len ze nie som si isty ci je to moj typ bo mam troxa iny vkusSagittarius napísal:Krasa nie je vsetko. Na kazdej zene je nieco krasne/pekne (aj na vzhlade aj na povahe)...A ak sa ti naozaj nehnusi, co nepredpokladam tak v tom, ze by si s nou chodil nevidim problem...
-
Sagittarius
Guru
No mne sa pacia ciernovlasky so snedsou pletou...robim si srandu, ze podla zakonu schvalnosti (resp. Murphyho zakonov) moja zena bude blondinkaSphinx napísal:samozrejme ze nie ja som nenapisal ze je skareda alebo daco take je len ze nie som si isty ci je to moj typ bo mam troxa iny vkusale dakujem aj tak sak uvidime jak sa to vyvinie
precitaj si to
http://www.hojko.com/nevyzeram-najlepsi ... 77055.html
fyzicka krasa nie je vsetko, ale ciastocna musi byt
a podla mna keby sa ti aspon trosku v kutiku duse nepacila, tak by si tuto temu nezakladal 
fyzicka krasa nie je vsetko, ale ciastocna musi byt
-
Sphinx
Addict
nefim ci paci no to je relativne ale urcite je zaujmava ako povahovo tak aj vizorovoAnjeliček napísal:AK ti je snou super preco nie?Ale vo vztahu musi byt aj neaka ta fyzicka pritazlivost,bez toho to nejde?.paci sa ti aspon trochu pritahuje ta?
-
bolek
Guru
U mna je to asi takto: Presne by som vedela opisat typ, ktory sa mi paci, proste nejaky ideal...ale vzdy ma dostane a paci sa mi niekto, kto s nim nema takmer nic spolocneho. Dostane ma byd na svoje specificke crty alebo osobnost.
A vies ako vraj spoznas lasku? Vraj vtedy je to ta prava, ak to nie je vobec tvoj typ, ma svoje chybicky krasy, ale prave tie na nej zboznujes, citis sa snou krasne a nie pre to, ako vyzera, ale aka je v skutocnosti.
A vies ako vraj spoznas lasku? Vraj vtedy je to ta prava, ak to nie je vobec tvoj typ, ma svoje chybicky krasy, ale prave tie na nej zboznujes, citis sa snou krasne a nie pre to, ako vyzera, ale aka je v skutocnosti.
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru