Kuklaci na stadionoch.
Na fudbal chodim pravidelne na Slovan a nikdy to neni az tak drasticke, ale som aj cital ja som to nevidel, ze Niaky ozraty typek vrazil do policajta a ten ho zacal mlatit obuskom a ked pribehol chalan ze nech ho necha tak ze je naje*any tak po nom pustil psovod svojho cokla a pridal sa mlatili ich oboch 
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som chodil na Football vacsinou z Priatelkou a ked nabehli kuklaci tak som ju objal a zrychlenym krokom odchadzal ... nikdy mi Pani policajti nic nespravili raz ma dokonca jeden Urychlene odprevadil od hlavnej mely
Kym nerobis bordel len sa urychlene nesies k vychodu tak ti Kuklaci nic nespravia
Od Pravicovo Motivovaneho Fanusika z vyholenou lebenou som raz dostal ... sice nie moc ale dostal ... Tiez som odchdzal zo zapasu ... ja kamaratka a 2ja kamosi zo sidliska
Zapas bol v Pohode ... sedeli sme v roku a v 90' uhle boli praviciari samozrejme kamosi trochu popili a jak videli praviciarov skandovat nejake hesla tak aj oni zacali ale z nadavkami na nich ...
Ja som sa racej z kamoskov otocil chrbtom a ked som sa otocil ze pozrem co sa deje na ihrisku vsimol som si jak praviciari na nas cumeli vrazednym pohladom tak ja som sa racej dekoval aj s nou ... a kamosi zostali ... Par praviciarov sa dvihlo tiez ... A pri vychode nas zastavili ze co si mal kamosko?? ja pozeram na neho cely vyhukany ze nic ja som nic nehovoril ... ja som sa venoval priatelke ... tak povedal to ty ko.... vedla vas?? ... ja ze asi a dosiel zvysok Hooligansov ze co mam za problem a dal mi facku otvorenou dlanou ... ja som samozrejme neskakal aby som si nenarobil problemy ... vysvetlili si medzi sebou ze ja som nic nespravil tak sa chalan otocil a vtom dosli ozraty kamosi ... a bola bitka ... ja som sa s nou zdekoval cize tak ...
Kym nerobis bordel len sa urychlene nesies k vychodu tak ti Kuklaci nic nespravia
Od Pravicovo Motivovaneho Fanusika z vyholenou lebenou som raz dostal ... sice nie moc ale dostal ... Tiez som odchdzal zo zapasu ... ja kamaratka a 2ja kamosi zo sidliska
Zapas bol v Pohode ... sedeli sme v roku a v 90' uhle boli praviciari samozrejme kamosi trochu popili a jak videli praviciarov skandovat nejake hesla tak aj oni zacali ale z nadavkami na nich ...
Ja som sa racej z kamoskov otocil chrbtom a ked som sa otocil ze pozrem co sa deje na ihrisku vsimol som si jak praviciari na nas cumeli vrazednym pohladom tak ja som sa racej dekoval aj s nou ... a kamosi zostali ... Par praviciarov sa dvihlo tiez ... A pri vychode nas zastavili ze co si mal kamosko?? ja pozeram na neho cely vyhukany ze nic ja som nic nehovoril ... ja som sa venoval priatelke ... tak povedal to ty ko.... vedla vas?? ... ja ze asi a dosiel zvysok Hooligansov ze co mam za problem a dal mi facku otvorenou dlanou ... ja som samozrejme neskakal aby som si nenarobil problemy ... vysvetlili si medzi sebou ze ja som nic nespravil tak sa chalan otocil a vtom dosli ozraty kamosi ... a bola bitka ... ja som sa s nou zdekoval cize tak ...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tak tu je pokracovanie toho clanku o ktorom som hovoril,
Autentická výpoveď poškodeného pri brutálnom zásahu polície v Nitre.
Bol som jeden z predvedených a stalo sa to takto:
Po vyrovnávajúcom góle Spartaka z kotla vyvádzala polícia fanúšika a pri prechode trubkového zábradlia nad sektorom mu jeden policaj úderom rozbil nos na čo som reagoval:
“Čo robíš nechaj ho tak!“
Odpovedal mi:“Drž pi*u lebo pôjdeš aj ty!“
Ja som reagoval:“Si v službe to nesmieš a takto sa správa len ko*ot!“
Hneď potom sa na mňa vrhli jeho kolegovia za pomoci kukláčov a začali ma biť, čomu som vzdoroval držiac sa zábradlia až do chvíle, keď mi jeden z nich začal lámať malíček na ruke a povedal: “Pusť sa inak ti ho zlomím!“ Tak som sa pustil.
On povedal kolegom: „Ste šiesti a neviete si s ním rady, takto sa to robí!“
Vyviedli ma zo štadiónu za stáleho otĺkania. Opreli ma o auto, dali mi putá a pýtali si občiansky, ktorý som mal neďaleko v aute, keď som chcel ísť pre neho tak ma znovu udreli so slovami:“Nebuď drzí!“
A ďalej sa rozprávali:“Čo s ním veď nič neurobil?“
Druhý odpovedal:“Veď nemá občiansky.“
Kúsok odo mňa stál tan chalan s rozbitým nosom. Počul som ako sa ho pýtali:“ Chceš ísť na ošetrovňu?“ Povedal ÁNO a dostal úder.
Hneď povedal, že NIE.
Pýtali sa ho ako sa to stalo a on povedal:“Po údere od vás.“ načo dostal ďalší úder, po ktorom bol nútený povedať, že spadol.
Ja som zdvihol hlavu a chcel som sa na neho pozrieť,na čo mi policajt začal nadávať a vyhrážať sa mi:“Ja môžem robiť s tebou všetko!“ a udrel ma.
Potom prišla hliadka, ktorá ma odviezla na obvodné oddelenie, kde si overili moju totožnosť a následne ma pustili. Podarilo sa mi dostať naspäť na štadión a dosledovať zápas, kde som bol opäť svedkom nechutného zákroku polície, pri ktorm boli bezdvôvodne napadnuté políciou ženy aj starší ľudia. Pri odchode autom dopravná hliadka regulujúca dopravu provokačne poznamenala:“Ale vám smutne visia tie šále z auta.“
Na ten hnus už nemám slov!!!!!
autor tejto výpovede je priamy účastník zápasu, futbalový fanúšik - Majo (jeho meno a kontakt je k dispozícii). Viac informácii o týchto udalostiach získate na www.spartak.sk , prípadne kontaktujte oficiálny Fanklub Spartaka Trnava [email protected] . Radi poskytneme informácie o predchádzajúcich podobných brutálnych akcií polície.
-
R1k1nko
Darca
vigor a vies co sa este moze stat ze : sedis si na zapase v kotli ( na okraji ) si kludny nic neorbis maximalne tlesknes ked je pekna strela ... * vyckavas ) no a neskor sa zacne robit mela policajti idu po tych co robia problem a ty zrazu sa postavis a zo zadu mu je***...
moze sa aj to stat
takze ked zbiju nejakeho nevinneho podozriveho chalana ttak stalo sa....
ale ked biju zeny a deti je to chore !!!
inak zastavam sa toho nazoru ze kuklaci , tazko odenci a pod haluzaci su
-TRUBY - prevazne ...
tento prispevok berte ako priklad nechytajte sa kazdeho slovicka ako to vy mate radi
moze sa aj to stat
ale ked biju zeny a deti je to chore !!!
inak zastavam sa toho nazoru ze kuklaci , tazko odenci a pod haluzaci su
-TRUBY - prevazne ...
tento prispevok berte ako priklad nechytajte sa kazdeho slovicka ako to vy mate radi
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Digital
Guru
No ale predstav si že by tam sedel nejaký díler a vytiahol by zbranturtlak69 napísal:neplati pravidlo ze kuklac=arogantni magor
raz do podniku nabehli aj s hafanmi a slusne si vypytali obcianske, pokontrolovali, pozdravili a odisli.
i ked moja reakcia bola asiale aj to sa stava
![]()
i ked neviem nac tam boli kuklaci ked by to zvladol aj jeden policajt v skusobnej lehote
samozrejme ...Digital napísal:Na Slovensku ... je tu tolko pervitínových,heroinovych,eckovych a marihuanových dílerov ze keby ich postavis na seba vylezies na mesiac
nemám rád flojdov, ale nemám rád výrazy ako A.C.A.B
V živote si ani niektorí nevedia predstaviť aká je práca kukláča nebezpečná , kde denno-denne ohrozuje život seba , ako i život svojej rodiny
k téme sa vyjadrovať nejdem , dnes sa mi nechce škriepiť , idem do nočnej
Každopádne to iba ukončím s tým , že mi vyčaril úsmev na tvári otec s dieťaťom v kotly medzi Ultras : P
-
Začiatok Konca
Professional
Nieco som pre vas nasiel...nechodim na futbal...ale co to o policajnej brutalite som pocul...tu je dokaz...
A.C.A.B.
http://youtube.com/watch?v=bjLMSH7Jsts& ... ed&search=
-
Digital
Guru
Aký dokaz ? mám vela kamarátov futbalových chuligánov , nemam ani nic proti nim , nestaram sa nech si robia čo chcú... ale keby tam neboli tý vsetci policajti tak by bol asi kazdý stadion na svete cely rozjebaný , futbal by sa ani nedal hrat alebo by nemohli pustat fanusikov..ZitePunkom napísal:Nieco som pre vas nasiel...nechodim na futbal...ale co to o policajnej brutalite som pocul...tu je dokaz...A.C.A.B.
Cuduju sa ked rozjebu cely stadion , urobia skodu niekedy nad 100 000 a potom sa sťažujú že ich cápu policajti.
Ale sak nech si to robia , ja si rád niekedy aj pozriem bitky naživo
nebudz lolo Môžem Ti XYZ hooligans videí nájsť hneďZitePunkom napísal:Nieco som pre vas nasiel...nechodim na futbal...ale co to o policajnej brutalite som pocul...tu je dokaz...A.C.A.B.
Však načo flojdi , nech to vyzerá na futbale viď.
-
Začiatok Konca
Professional